- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Teşekkür ederim canımm senin de kesene bereket
Karındaşım hediyelerime konmaya çalıştııı görsen zor aldım elinden:))
Hadi yasoyle bi dahakine o da katilsin
Ayy başıma iş açmayalımmcadııı ne uğraştırır beniii
Pazar günü inşallah kahve içiyor muyuuuz?
Eveeet insallah eger aksilik olmazsa. Ogleden sonra Üsküdara gelebilirim. Cunku sabah erkenden kursa gidicem
Süpeeer üsküdar bana çoook uygun :))
Tamam o zaman insallah bi aksilik olmazsa bulusuyoruz
Söyledim canım en kısa zamanda yollicaktir.Aa öyle mi? Bilmiyordum rahatsızlığını çok geçmiş olsun. Hediyeler sıkıntı değil kendisi iyi olsun da katilimin.
çok teşekkür ederim kuzummmmmKızlar merhabalar :) kuzumasivemai canım güle güle kullan cicilerini @ Morenica canim kesen e bereket çok guzeller:)
çok sevindim canım böyle güzel birşeye vesile olduysam ne mutlu bana
Teşekkür ederiz canmm
@Bilgece canım ne kadar güzel bir kitapmış. 1 solukta okuyorsun zaten :)) Çok sevdim. Çok ilginç insana hoş gelen bir kitap. Çok çok teşekkür ederiim
sarı şeker babaanneyle parkta anne can siliyor.evet bilseydim hosuna gideceğini alırdım vallaGünaydın kızlarben çok fena hastayım başım ağrıyo sinüzitim de başladı ahhhh uyumak istiyorum
çok teşekkür ederim kuzummmmm
çok sevindim canım böyle güzel birşeye vesile olduysam ne mutlu banaKocaman öpüyorum sarı şekerini
oooooohhh kolay gelsin biri benimde camlarımı silse ne güzel olursarı şeker babaanneyle parkta anne can siliyor.evet bilseydim hosuna gideceğini alırdım valla
hoşbuldumm nasılsınız ,neler yapıyorsunuz hediyelerin hepsi birbirinden güzel
iyidir canım nolsun işte uğraşıyoruz iş güç.Evet hediyeler çok güzel canım senin aldıklarında çok güzel kuzumhoşbuldumm nasılsınız ,neler yapıyorsunuz hediyelerin hepsi birbirinden güzel