2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

günaydın kızlar
8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun....
BEnim kargom inş. gün içerisinde elimde olacak dün ubeye geldi ama ben hala fırsattan istifade alamadım bugün inş. akşama paylaşımımı yapacağım kızlar.Canım katilim Morenica şimdiden sana çok teşekür edeirm kesene bereket canım.
8 mart bugün olmasına rağmen hala hediyesini alamayan arkadaşlar var onlardan ricam lütfen hediyelerinize kavuşunca paylaşımda bulunun

Hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun :) Artık lütfen ülkemizde kadın gibi hissedelim hissettirilelim. Şiddet taciz tecavüz son bulsun artık.

Bu arada ben hediyesini alamayanlardanim. Geç gelmesi sıkıntı değil tabiki ama ben gelmemesinden korkmaya başladım hiç iletişimde bulunmadı katilim.

Canım benimmm inşallah beğenirsin. İlk aldığım hediyeleri göndermeyip sonradan değiştirdim. İçime sinmedi bir türlü. O kadar konuşmamıza rağmen kestiremedim. İnşallah hoşuna giderler.
Sonra bu çekilişte de mng kargonun azizliğine uğradım. Yılbaşında görmüştüm özel paketleri vardı alıp o kutularla paketleyebiliyordun. Aradım adam tamam dedi ama meğer yılbaşına özelmiş o kuryeden gelen adam eli boş geldi. Paketlemem çok zayıf oldu bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…