Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır grip falan mı yoksa regl ağrısı kuzumKızlar hastalığımdan çalışamıyorum Saat de ilerlemiyor resmen 2 saat var çok zor geçiyor
kuzum ya ağir geçiriceksin demekkiKızlar hastalığımdan çalışamıyorum Saat de ilerlemiyor resmen 2 saat var çok zor geçiyor
hayırdır grip falan mı yoksa regl ağrısı kuzum
Allah ta n yarın haftasonu bol bol uzanıp dinlen
kuzum ya ağir geçiriceksin demekki
oyyy kıyamam sana yanımda yakınımda olsaydın bakardım ben sanaGaliba Bir nazlanacak yer arıyorum ki Özel bakıma ihtiyacım var
burayada yazarımL lamelifAmine canım buraya yazsaydın keşke valla bende okuduğumda güldüm yazına ama özür dilerim çok güzel yaşmıştın dayanamadım
oyyy kıyamam sana yanımda yakınımda olsaydın bakardım ben sana
öpüyorum seniCanım benimyaaa sağolasın düşünmen yeter
öpüyorum seni
herkese hayırlı akşamlar iyi tatiller
Geçmiş olsun kuzucum ya çözümünü bulursan banada söyleKizlar merhaba banim bugun acildi ..
Ben hediyelerimi aldim
Yalniz bi maruzatim var ben anal fissur hastaligiyla bogusuyorum 4 gundur annemden emdigim sut resmen burnumdan geldi
Her tuvalette ve tuvaletten ciktiktan sonra saatlerce agliyorum
Icmedigim bitki cayi agri kesici kalmadi ama gecmedi bu lanet
Bir cozumunu bilen Allah rizasi icin yazsin bana ..
Eger biraz iyi olursam hediyelerimin fotolarini cekicem ..
Kurbanimdan cok ozur diliyorum onum hediyelerini yarin anneme veya arkadima rica edicem gondersin diye
Pazartesi gunu ise baslicaktim ama ben yuruyemiyorum bile
Geçmiş olsun kuzucum ya çözümünü bulursan banada söyle
Ben cok feci değilim ama oturup kalkaniyorum.Sende mi cekiyorsun
Surekli lifli yiyorum
Kabiz olmamaya calisiyorum
3 haftadir cekiyorum ama 4 gundur canimi yedi benim
Icmedigim bitki cayi kalmadi
Iki majezik
Iki parafon yutuyorum her gun
Ama yok resmen sacimi basimi yoluyorum
Sen nasil hallediyorsun
Sende mi cekiyorsun
Surekli lifli yiyorum
Kabiz olmamaya calisiyorum
3 haftadir cekiyorum ama 4 gundur canimi yedi benim
Icmedigim bitki cayi kalmadi
Iki majezik
Iki parafon yutuyorum her gun
Ama yok resmen sacimi basimi yoluyorum
Sen nasil hallediyorsun
Olur mu canım buarada başiniz sağolsun mekanı cennet olsun.sizlerede sabır versin.eşimin dayısı kansermiş bizde bunu öğrendik doktor 2 ay ömür vermiş acayip üzüldük.Bildiğimiz basur mu yani? Kudret nari yağını aktardan al ve sür bi seycik kalmaz inşallah.
Bu arada Morenica çok çok geçmiş olsun canım.
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar. Taziyeye gelen misafirlerim oluyor Bu sebeple giremiyorum kusuruma bakmayın.
Canim çok cok geçmiş olsunKizlar merhaba banim bugun acildi ..
Ben hediyelerimi aldim
Yalniz bi maruzatim var ben anal fissur hastaligiyla bogusuyorum 4 gundur annemden emdigim sut resmen burnumdan geldi
Her tuvalette ve tuvaletten ciktiktan sonra saatlerce agliyorum
Icmedigim bitki cayi agri kesici kalmadi ama gecmedi bu lanet
Bir cozumunu bilen Allah rizasi icin yazsin bana ..
Eger biraz iyi olursam hediyelerimin fotolarini cekicem ..
Kurbanimdan cok ozur diliyorum onum hediyelerini yarin anneme veya arkadima rica edicem gondersin diye
Pazartesi gunu ise baslicaktim ama ben yuruyemiyorum bile
Ay canim ya ne denir bilemedim allah sabırla versin.Olur mu canım buarada başiniz sağolsun mekanı cennet olsun.sizlerede sabır versin.eşimin dayısı kansermiş bizde bunu öğrendik doktor 2 ay ömür vermiş acayip üzüldük.