- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
dur canım fotoları bılgısayara aktarıyımm anlatıcammyaaaaaaa neden ağladın kuzum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur canım fotoları bılgısayara aktarıyımm anlatıcammyaaaaaaa neden ağladın kuzum ya
gerçek diyorum hiç aramadı beni zaar bi çıksın ortaya yolacam onu saçını ,başınıayyyy heyecan yaptım
günaydın canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
oyy kuzum ya olur mu öyle şey
yükleeeeeee... kimmiş katilinnn..ben geldııımmmmmmm aldım hedıyelerımı ağladım ama azıcık duygulandımm:-(
geçmiş olsun kuzummmGünaydııın
Kızlar çok hastayım Şifayı nereden kaptım anlamadım.
benyükleeeeeee... kimmiş katilinnn..
r.ederim canım iyi günlerde kullanın inşallahhediye topiğine eklendı bıle fotolar burdanda tekrardan asivemai ince düşüncesı ve güzel hedıyelerı ıcın cok teşekür ederim
hediye topiğine eklendı bıle fotolar burdanda tekrardan asivemai ince düşüncesı ve güzel hedıyelerı ıcın cok teşekür ederim
geçmiş olsun kuzummm
teş.ederim canım
aynısından kızımada almıştım benim ki de tutturdu anne yumu yumu demeye başladıTeşekür ederim canım kızım yumurta haşlamami istiyor hediyesini kullanmak için
Bizimki yemiyor belkı yer bu bahane ileaynısından kızımada almıştım benim ki de tutturdu anne yumu yumu demeye başladı
(yumu yumurta demek )
benim ki yumurta hastası her öğün ver bana mısın demezBizimki yemiyor belkı yer bu bahane ile
Maşallah be güzel.benim kız beyaz olan hiçbirşeyi sevmezbenim ki yumurta hastası her öğün ver bana mısın demez