Ohh ne guzel yine kurbanını cok sevindireceksin desenebende hedişlerini tamamlayanlar kervanındayımküçük küçük notcuklarımı da yazdım geriye sadece çikolatalarım kaldı ve birde tabikiiiiiiii sahibine ulaşmak için yola çıkmaya
Gecmis olsun Can'ım ya daha iyisindir umarimmiğde bulantım cok vardı yemeği zor yaptım bedendir anlamadım eşim ilaçlardandır dedi:-(
Hayirlisi olsun Hakkı'nda Can'ım benim heycanla bekliyoruzGünaydın,,, hayırlı haftalar olsun hanımlarohhh çekebilirmiyim..izninizlee...bu hafta benim için mutlu başladı...iş yerinden tazminat işlerini hallettim.. evime internet bağlattım bugün yarın açılacakmış.. kurbancığımın hediyelerinin bir kısmını aldım çarşamba günü kargoya vereceğim.. iş kura başvurdum işe başlayana kadar işsizlik bağlanacakmış. eee daha ne olsun .. ...hakkınızı helal edin bacılar.. pek girip sohbete katılamadım..şu andada iş kurdan dönüşte kurbancığımın hediyelerinin bir kısmını aldım bir cafeden girip yazıyorum..öpüyorum hepinizi..
inş. canım hepsini özenerek aldımOhh ne guzel yine kurbanını cok sevindireceksin desene
Gecmis olsun Can'ım ya daha iyisindir umarim
Hayirlisi olsun Hakkı'nda Can'ım benim heycanla bekliyoruz
Kakao cok sevindim islerini halledebilmene ..
Insallah bende bir is bulabilirim
Bana da dua et ..
Sağol canımcanım öncelikle senin adına çok sevindim herşey gönlünce olur inşallah
Hediyelere de gelince sahibine ulaştığında hepimiz öğrenmiş oluruz
Vala yine kimseler yok kuzumnerdesiniz kızlar
Vala yine kimseler yok kuzum
Geçmiş olsun kuzucum bu havalarda kimse uğramıyor bence yine kimse olmazben yarın yokum kızlar diş çekimine gidicem olur da yarın burası aktif olursa bilgilendireyim istedim bugün çok durgundu kendinize cici bakın öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar
teş.ederim canım aynen yaz geldi ya ondan havalar da düzeldi tabi hereks dışarda neyse öpüldün kuzum grş.Geçmiş olsun kuzucum bu havalarda kimse uğramıyor bence yine kimse olmaz
Oooov ben kimleri görüyorum burdaamerhabalar arkadaşlar nasılsınız kusuruma bakmayın olurmu bilgisayara oturamadım telefodanda yazamadım hiç ne var ne yok nasılsınız
Hoşgeldin tatlim:)merhabalar arkadaşlar nasılsınız kusuruma bakmayın olurmu bilgisayara oturamadım telefodanda yazamadım hiç ne var ne yok nasılsınız
Hoşgeldin tatlim:)
beni beniiiii amineyiOooov ben kimleri görüyorum burdaa
Bende yarın çıkıcam. Inşallah iyi olurummhoşbuldum canııııımm-hediyeleri paylaşcakmıyız varmı öyle bi topik ben nasipse yarın postalamayı düşünüyorum
beni beniiiii amineyisorma bilgisayara hiç takılmadım bu ara pek yoğunum çöpçatanlık sipariş ev işi kurs derken fırsat kalmadı he bide kpss var
havada pek güzeldi bugün ama çıkamadım yarında iyi olur inşallah
Benimde gözüme az geldi ama fiyat sınırlamasına uymak adına tuttum kuzum ya.Selamlar :) eve daha yeni attım kendimi bugün kurbanima bi kaç hediye daha aldım. Yalnız sinirlamadan dolayı az parça oldu sanki sizde de öyle mi kızlar?
Yarın olmaz sanırım çarşamba yada perşembe kargoya veririm hediyelerimi. Hafta sonu tamamlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?