hoş geldin canım benim:) oo hediyeler hazır herkesin desenize.Slm kızlarr
Dünden beri uğrayamadım. Annemdeyim. Sabah hala çalışmalar vardı sitede giremedimm.
Ama kaynattıklarınızı okudumm
Bu arada pazartesi kargoya vericem hediyeleri.
hoş geldin kuzum yokluğun hissedildi bugün. Aynen uygulama bence de çok iyiydi böyle zor oluyor telefondan girmek.Kızlar geldim bende gece geç yattım sabahta geç kalktımalısveriş temizlik yemek derken şimdi oturdum.yaın burdayım eskiden uygulama vardı anında telefon bildirim geliyordu bakması daha kolaydı şimdi zor oluyor.
Hosbuldum öyle mi?özlediniz beni yanihoş geldin canım benim:) oo hediyeler hazır herkesin desenize.
hoş geldin kuzum yokluğun hissedildi bugün. Aynen uygulama bence de çok iyiydi böyle zor oluyor telefondan girmek.
özledik tabi ayıpsınHosbuldum öyle mi?özlediniz beni yaniben bilğisayarı pek açmiyorum açıkcası.zaten eskidi eşimde tablet bakıyorduk bakalım alıcaz birtane.
Merhaba canım. Beğenir tabi begenmez mi el emeği bu kere en guzelI ugramiyorsa whatsaaptan iletişime gecBen geldim :) dün ugrayamadim kızlar okudum ama yazamadim bitik haldeydim. Bugün daha iyiyim pilim bitmedi ve yatmama 3 4 saat var daha yaşasın
Kurbanimin bi hediyesini bugün boyayacagim inşallah beğenir görünce şirin bişey planladim ona :) Ama hala hiç sohbet edemedik
Geçsem mi geçmesem mi bilemedim ki bende :/Merhaba canım. Beğenir tabi begenmez mi el emeği bu kere en guzelI ugramiyorsa whatsaaptan iletişime gec
Geçebilirsin kuzum sıkıntı olmaz bence ben konustum onunla:)Geçsem mi geçmesem mi bilemedim ki bende :/
tableti sattım ben i pad alıcam telefonlardan alısık ya kız diğerinde zorlaniyorduözledik tabi ayıpsınbende bilgisayardan açmıyorum eski benimki de zor oluyor. Tabletten ya da telefondan giriyorum genelde
Bende iPad istiyorum aslinda simdi Samsung var elimde ama alışamadım apple a alışınca zor geliyor bana datableti sattım ben i pad alıcam telefonlardan alısık ya kız diğerinde zorlaniyordu
Bar bizdede kaynımın.herzaman kullanamıyoruz.şimdi alıcam 1099 liraymıs i pad air benim işimi fazlasıyla görürBende iPad istiyorum aslinda simdi Samsung var elimde ama alışamadım apple a alışınca zor geliyor bana da
Görür tabi canim ya bilgisayara hic gerek kalmıyor hersey ordan hallediliyor seviyorum ben bu tabletleriBar bizdede kaynımın.herzaman kullanamıyoruz.şimdi alıcam 1099 liraymıs i pad air benim işimi fazlasıyla görür
Bilemedim ya kararsız kaldım neyse bakarım karar veririm hediyeyi göndermeden :/Geçebilirsin kuzum sıkıntı olmaz bence ben konustum onunla:)
tableti sattım ben i pad alıcam telefonlardan alısık ya kız diğerinde zorlaniyordu
Bende iPad istiyorum aslinda simdi Samsung var elimde ama alışamadım apple a alışınca zor geliyor bana da
Onu bilmiyorum canim ben hicBilemedim ya kararsız kaldım neyse bakarım karar veririm hediyeyi göndermeden :/
Bende kendime bi e-book reader almak istiyorum. Onu araştırıyorum bi süredir var mı tavsiyeniz kızlar?
Kızlar bibergazı olanınız var mı? Almak istiyorum da sağlam!, kullanımı kolay ne önerirsiniz?
bende seviyorum ama markasına göre tabii ben almiştim bir tane dolapta durdu durdu sattım.baklım alırıx bu hafta artıkGörür tabi canim ya bilgisayara hic gerek kalmıyor hersey ordan hallediliyor seviyorum ben bu tabletleri
hiç bilmdiğim bişet değil canımBilemedim ya kararsız kaldım neyse bakarım karar veririm hediyeyi göndermeden :/
Bende kendime bi e-book reader almak istiyorum. Onu araştırıyorum bi süredir var mı tavsiyeniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?