bizi takmayanı ben hiç takmam umrumda değillllÖyle demeya okuyunca üzülür
ohhh iyi ozmanahah yok canım o senin değil:)
burda olmayanlardan biri:)
serap olmadıktan sonra sıkıntı yok
kuzum al kesinlikle bence. bana erkek arkadaşım almıştı. Allah kullanmaya gerek bırakmadı çok şükür ama insan kendini güvende hissediyor.Kızlar bibergazı olanınız var mı? Almak istiyorum da sağlam!, kullanımı kolay ne önerirsiniz?
oy yerim onu eşek ya tam:)şimdi kızım yanımda olsaydı sana pisluk söylerdi çok güzel söylüyo birde dudaklarını uzatıp söylüyo pisssllluuuuukkkk diye eşşek ya özledim pamuşumu
şimdi kızım yanımda olsaydı sana pisluk söylerdi çok güzel söylüyo birde dudaklarını uzatıp söylüyo pisssllluuuuukkkk diye eşşek ya özledim pamuşumu
eşşek de ne eşşekkuzum al kesinlikle bence. bana erkek arkadaşım almıştı. Allah kullanmaya gerek bırakmadı çok şükür ama insan kendini güvende hissediyor.
oy yerim onu eşek ya tam:)
onu yerimmm yeeeer cadııı
kuzum al kesinlikle bence. bana erkek arkadaşım almıştı. Allah kullanmaya gerek bırakmadı çok şükür ama insan kendini güvende hissediyor.
kuzum 1 tane al bence çünkü çok uzun kullanılmıyor. zaten kullanmasan da bitiyor kuruyor içindeki gaz çöp oluyor.Canım kardeşime almak istiyorum ben.. Şu sıralar acil lazım.
https://www.netpamarket.com/product_detail.asp?pcode=ntp10560 bunu mu alsam acaba? Yoksa 5 lisini mi alsam? Ne kadar kullanılıyor ki bu meret
kuzum 1 tane al bence çünkü çok uzun kullanılmıyor. zaten kullanmasan da bitiyor kuruyor içindeki gaz çöp oluyor.
kesinlikle canım bir tane de kendine al bence. Allah kullandırmasın.Rabbim kullandırmayı nasip etmesin canım.
Nato diye varmış. İyiymiş. 10 lira bir şey. Bunca zaman almadığım hata.
kesinlikle canım bir tane de kendine al bence. Allah kullandırmasın.
noldu kuzum hayırdır ya kötü bir şey olmadı umarım?*Amiin canımmm amiiiiiinn
Kendime de alacağım ama kardeşim için aklım çıkıyor..
yolla yolla yazık değil mi kurbanına aktiflerden miydi senin unuttum bak:)Ayy ilk hediyeyi ben mi yollayacağım yoksaaaa.
Aslında yollamayıp biraz heyecan mı yaşatsam
eeeeee hani topiğimiz nerdeyolla yolla yazık değil mi kurbanına aktiflerden miydi senin unuttum bak:)
hemen hediye sayfamızı da açıyorum kuzum:)eeeeee hani topiğimiz nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?