Evet kuzum yine kimseler yok ya. Su cekilisi hayirlisiyla Bi atlatalım dahmmm tamam kuzum baksana kimsecikler yok sıkıldım yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum yine kimseler yok ya. Su cekilisi hayirlisiyla Bi atlatalım dahmmm tamam kuzum baksana kimsecikler yok sıkıldım yahu
atlatırız canım benimEvet kuzum yine kimseler yok ya. Su cekilisi hayirlisiyla Bi atlatalım da
beğenir kuzum beğenmez mi ya benimde tek parçam kaldı onuda aldım mı tamamdırMerhabalarrr.. Benim hediyelerim tamaaaamm
Yarın ya da p.tesi günü kargoya veririm heralde. Ayy kurbancığım inşallah beğenir hediyelri yaaa
ben giremiyorumKızlaaar nasılsınıııızz?
İş yerinde facebook a girenler aşağıda paylaştığım linktekilere baksın ben çok eğlendim :))
https://www.facebook.com/supermarketingcom/posts/1134076529949746
begenır tabi beğenmez mi gönderimler başlıyor seninle desene:)Merhabalarrr.. Benim hediyelerim tamaaaamm
Yarın ya da p.tesi günü kargoya veririm heralde. Ayy kurbancığım inşallah beğenir hediyelri yaaa
ahaha güzelmiş morenicacım hoş geldin bu arada:)Kızlaaar nasılsınıııızz?
İş yerinde facebook a girenler aşağıda paylaştığım linktekilere baksın ben çok eğlendim :))
https://www.facebook.com/supermarketingcom/posts/1134076529949746
ben giremiyorum
kesinlikle bakıcamCanım evde bak çok güzel :)
Hayret sizde kk nasıl engellenmemiş?
sen ne alırsan kabulümdürKızlar size bir soru?
Zorunlu hediyeniz ne olsun isterdiniz? Ayna mı, cüzdan mı?
ben kişisel olarak cüzdanı tercih ederim ayna çok kullanmıyorum telefonların ön kamerası iş görüyor:)Kızlar size bir soru?
Zorunlu hediyeniz ne olsun isterdiniz? Ayna mı, cüzdan mı?
kesinlikleben kişisel olarak cüzdanı tercih ederim ayna çok kullanmıyorum telefonların ön kamerası iş görüyor:)
kuzum vala perşembe uğrayabilirim demişti ama gelmedi hala gerçekten ona hediye alcak insan ve onun hediye alçağı kışı ıcın uzuluyorum sahsen hıcbır sohbetı olmadı cunkuS SERAPSEV canım allah rızası için allah hakkı için artık buraya da bir uğra seni etiketemekten seni aramaktan sıkıldık bunaldık biraz saygı ya bu kadar da olmaz ya lütfen sana gelecek olan hediyeyi nasıl için sinerek alıp kullancaksın çok ama çok merak ediyorum inan ben sana alacak olsaydım inan göndermezdim bu kadar açık ve net söylüyorum......................
ahah yok canım o senin değil:)