• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Evet kuzum yine kimseler yok ya. Su cekilisi hayirlisiyla Bi atlatalım da
atlatırız canım benim :KK68:
Merhabalarrr.. Benim hediyelerim tamaaaamm :21::21:
Yarın ya da p.tesi günü kargoya veririm heralde. Ayy kurbancığım inşallah beğenir hediyelri yaaao_Oo_O
beğenir kuzum beğenmez mi ya :KK68: benimde tek parçam kaldı onuda aldım mı tamamdır

Son düzenleme:
Merhabalarrr.. Benim hediyelerim tamaaaamm :21::21:
Yarın ya da p.tesi günü kargoya veririm heralde. Ayy kurbancığım inşallah beğenir hediyelri yaaao_Oo_O
begenır tabi beğenmez mi gönderimler başlıyor seninle desene:)

Kızlaaar nasılsınıııızz?

İş yerinde facebook a girenler aşağıda paylaştığım linktekilere baksın ben çok eğlendim :))

https://www.facebook.com/supermarketingcom/posts/1134076529949746
ahaha güzelmiş morenicacım hoş geldin bu arada:)

S SERAPSEV canım allah rızası için allah hakkı için artık buraya da bir uğra seni etiketemekten seni aramaktan sıkıldık bunaldık biraz saygı ya bu kadar da olmaz ya lütfen sana gelecek olan hediyeyi nasıl için sinerek alıp kullancaksın çok ama çok merak ediyorum inan ben sana alacak olsaydım inan göndermezdim bu kadar açık ve net söylüyorum......................

S SERAPSEV canım allah rızası için allah hakkı için artık buraya da bir uğra seni etiketemekten seni aramaktan sıkıldık bunaldık biraz saygı ya bu kadar da olmaz ya lütfen sana gelecek olan hediyeyi nasıl için sinerek alıp kullancaksın çok ama çok merak ediyorum inan ben sana alacak olsaydım inan göndermezdim bu kadar açık ve net söylüyorum......................
kuzum vala perşembe uğrayabilirim demişti ama gelmedi hala gerçekten ona hediye alcak insan ve onun hediye alçağı kışı ıcın uzuluyorum sahsen hıcbır sohbetı olmadı cunku

Back