- 18 Aralık 2009
- 6.124
- 6.560
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum daha iyi bosver. Forumda cok takılınca kendimi hep bdv'de buluyorum moralim bozuluyor zaten:)neyse bı gecede kitap okurum daha iyi oldu
Sevindim canim:))ay katilim bana ulaştııııı cok mutluyum <3
Kuzum sana kızar miyiz hic merak ettik sadece nerelerde kaldın diye onemli bisey yoktur umarım aksam konusuruz. Aa cok sevindim katılın cok tatlis biri bak gordun mu:)
hadi bilardo ya gidelim ben gidiyorumBenim canım sıkıldı yaaa. Ne sakin bir gün bugün böyle
Vala benimde canım sıkıldı evdeyim bugün bütün evlilik programlarını izlemekle gectigunum:)Benim canım sıkıldı yaaa. Ne sakin bir gün bugün böyle
Kuzum sana kızar miyiz hic merak ettik sadece nerelerde kaldın diye onemli bisey yoktur umarım aksam konusuruz. Aa cok sevindim katılın cok tatlis biri bak gordun mu:)
hadi bilardo ya gidelim ben gidiyorum
Vala benimde canım sıkıldı evdeyim bugün bütün evlilik programlarını izlemekle gectigunum:)
Evet bence katılıyorum sana tatlı kiss:) bu arada aynen kismetse olur izliyorum çok komik cast ajansjndan geliyormuş bunlar hep oyun yaniCanım benimmm
Yaa ben bu çekiliş çok şanslıyım Hem katilimi hem kurbanımı hissetmiştim.
evet canım iş yerindeBilardo muuu iş yerinde mii??
Ah ahhh ben de masa başında....
Ya şu kısmetse olur gündüleri mi çıkıyor çok eğlenceliye benziyor evde olsam o program senin bu program benimm hiç kaçırmam
hoşgeldin canım gerçekten çok kötü bir durum ban lanmak yaKizlaaaaaaarrrrr geldim
Sivri dilim yuzunden iki gun banlandim
Sukur ki sadece iki gun
Kk dan uzak kalmak beni uzuyo
Sizler nasilsiniz
Kizlaaaaaaarrrrr geldim
Sukur ki sadece iki gun
Sizler nasilsiniz
Hoşgeldin canmmKizlaaaaaaarrrrr geldim
Sukur ki sadece iki gun
Sizler nasilsiniz
hoşgeldin canım gerçekten çok kötü bir durum ban lanmak ya
Hoş geldin canıım
Hoşgeldin canmm
Hoşgeldin canim tekrardan. Evet maalesef var canim. Biz 6 7 kişi aktifiz duyebilirim.Hosbuldukkk kizlar
Ya bi sey dicem cekilis iptal olcak deyince baya uzulmustum
Ama gercekten hic katilmayanlar var mi ?
Hepsini takip edemiyorum ama biz toplamda kac kisi yaziyoruz
Hosbuldukkk kizlar
Ya bi sey dicem cekilis iptal olcak deyince baya uzulmustum
Ama gercekten hic katilmayanlar var mi ?
Hepsini takip edemiyorum ama biz toplamda kac kisi yaziyoruz
Senin kurbanın ne durumda ? Aktif mi?