Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani tabi öncelik annenin kendini hazır hissetmesi ki doğum dan sonra çocuğuna da iyi bir anne iyi bir arkadaş olsun.Demekki nasibi varmış arrtık rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin demekten başka diyeceğimiz bişey yok kuzum :) kv ye gelince de boşver onu takma zaten sen şuan da duygu patlaması yaşayacaksın hormonlardan kaynaklı o yüzden kv nin ne yaptığı iyi yönden kötü yönden farketmez o sana rahatsızlık verecek durmadan en ufak sudan sebeplerden ağlayacaksınMuhakkak öyledir ama erkendi benim içinn
Bide kv her gördüğünde çocuk çocuk dedi. Yapasım varsada kaçtı.
Eşim annemin etkisinde kalmadım desede ben öyle düşünmüyorum.
Henüz kv ye söylemedik. Dün gece eşim "anneme söyleyelim dedi. Kadın o istedi diye yaptık sancak. Ama neyse öyle sansın sevinsin " dedi.
Bakalım bu akşam öğrenince ne yapcak.
canım biliyorum benim sana sözüm yok ama işte zaten benimde bu son katılışım olacak artık katılmayacağımCan'ım haklisin inan kac kere burdan etiketledim. Whatsapptan yazdım ama gelmiyorlar hatta simdi tekrar yazdım. Hem hepimize hem kurbanlarına ve katillerine
Günaydın bencede tv açaniyorum dişarısı soguk.Günaydınlarrrrrr.. İsli puslu bir garip sabahtan..Güzel günler gelsin artık her anlamda
Günaydın bogaz ağrim dişinda çok iyiGünaydın herkeslere. Nasılsınız kızlar?
günaydın kuzumgünaydın hanımlar
Bende kullanıyorum dogum kontrol hapı ama yan etkisi hiç yokmarka marka değişiyor.Bayanlar size bir önerim olsun buraya yazayım da aynı sıkıntıyı çekenler benim gibi olmasın..Doğum kontrol hapını çeşitli yan etkileri nedeniyle bırakma kararı aldım..Sonuç bir tülü zamanı geldiği halde adet olamadım internetten arastırsım tarlusal diye bi adet söktürücü aldım..Ki bendeniz aşırı unutkan ve tembel olduğumdan maydonozu suya koyup kaynatmadım o kadar tavsiyeye rağmen!!! Neyse dün hapı iş yerimde unutmuşum.Dedim bari hap yerine maydonoz suyu içeyim bi öğün..Ve mucize sabaha olay bitti Üşengeç olmayın kaynatın maydonozu için
Gunaydin canimGünaydınlarrrrrr.. İsli puslu bir garip sabahtan..Güzel günler gelsin artık her anlamda
Gunaydin canim iyiyiz cok sukur sen nasılsın?Günaydın herkeslere. Nasılsınız kızlar?
Gubaydin canimgünaydın hanımlar
Sen katılmasan ben katilir miyimcanım biliyorum benim sana sözüm yok ama işte zaten benimde bu son katılışım olacak artık katılmayacağım
Evet canim ya gordum. Neyse ki o saatlerde cok girmiyorum ama insallah sabaha biter.Bu gece 23:00-06:00 arası kadınlar kulubu bakımda:-(
biraz mola vermek lazım kuzumGunaydin canim
Gunaydin canim iyiyiz cok sukur sen nasılsın?
Gubaydin canim
Sen katılmasan ben katilir miyim
Evet canim ya gordum. Neyse ki o saatlerde cok girmiyorum ama insallah sabaha biter.
evet kuzum zaten ben o saatte uyuyo oluyorumBu gece 23:00-06:00 arası kadınlar kulubu bakımda:-(
Senin ki hangi marka ki canımBende kullanıyorum dogum kontrol hapı ama yan etkisi hiç yokmarka marka değişiyor.
Gunaydin canim
Gunaydin canim iyiyiz cok sukur sen nasılsın?
Gubaydin canim
Sen katılmasan ben katilir miyim
Evet canim ya gordum. Neyse ki o saatlerde cok girmiyorum ama insallah sabaha biter.
Ama ben hiç girmesem 2 ye kadar buralardayım:-(evet kuzum zaten ben o saatte uyuyo oluyorum
marka vermek yasak miydi bilmiyorum ama yas.....in benimkiSenin ki hangi marka ki canım
hmmmmmm ozaman geçmiş olsun kuzum bugünlükte böyle olsun dua edelim de uzun sürmesin bariAma ben hiç girmesem 2 ye kadar buralardayım:-(
marka vermek yasak miydi bilmiyorum ama yas.....in benimki
Dogru diyosun kuzum benim:)biraz mola vermek lazım kuzum
Cok teşekkür ederim canm yaayani tabi öncelik annenin kendini hazır hissetmesi ki doğum dan sonra çocuğuna da iyi bir anne iyi bir arkadaş olsun.Demekki nasibi varmış arrtık rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin demekten başka diyeceğimiz bişey yok kuzum :) kv ye gelince de boşver onu takma zaten sen şuan da duygu patlaması yaşayacaksın hormonlardan kaynaklı o yüzden kv nin ne yaptığı iyi yönden kötü yönden farketmez o sana rahatsızlık verecek durmadan en ufak sudan sebeplerden ağlayacaksın
Hatta bir örnek vereyim
benim bi tane arkadaşım hamileyken yazın sıcağında eve giren sineği öldürmüş rahatsız olduğu için.Sonrasında sinek ölünce oturmuş başında ağlamış ben bu sineğin canına kıydım diye ilk anlattığında çok gülmüştüm reflex olarak şimdi kendiside aklına geldikçe gülüyo
evet çünkü ben kolay kolay ağlaya bilen biri değilimdir.Evim sensin diye özcan dneiz ile fahriye evcen in oydağını filme hüngür hüngür ağlamıştımCok teşekkür ederim canm yaa
Ayy bende öyle mi olcam acep
kuzum en az 2 gün ban yiyosun tecrübemden yararlanarak söylüyorum Morenica için bişey diyemeyeceğimWitch hunt kac gun banlandi hala yok:)) Morenica kuzum nerdesin?
Ahaha ban yemeyelim arkadaslar sivri dilli olmayalım:)evet çünkü ben kolay kolay ağlaya bilen biri değilimdir.Evim sensin diye özcan dneiz ile fahriye evcen in oydağını filme hüngür hüngür ağlamıştım
kuzum en az 2 gün ban yiyosun tecrübemden yararlanarak söylüyorum Morenica için bişey diyemeyeceğim
kesinlikleAhaha ban yemeyelim arkadaslar sivri dilli olmayalım:)
neyse bı gecede kitap okurum daha iyi olduhmmmmmm ozaman geçmiş olsun kuzum bugünlükte böyle olsun dua edelim de uzun sürmesin bari