• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

aaa neden öyle diyosun kuzum ya inan bebek evin neşesi her gülün dikeni gibi bebeğinde zor zamanları olacak ama inan onun gülüşü herşeye bedel
Muhakkak öyledir ama erkendi benim içinn
Bide kv her gördüğünde çocuk çocuk dedi. Yapasım varsada kaçtı.
Eşim annemin etkisinde kalmadım desede ben öyle düşünmüyorum.
Henüz kv ye söylemedik. Dün gece eşim "anneme söyleyelim dedi. Kadın o istedi diye yaptık sancak. Ama neyse öyle sansın sevinsin " dedi.
Bakalım bu akşam öğrenince ne yapcak.

İyi akşamlar hanımlar.. Nasılsnız bakalım.. Cok agır grip oldum tüm haftaosnu yatak döşek iyileşeyim die bekledim ama nafile...

Aaa kizlar zaten herkes birbirine cikmadimi...gezegenkralicesinin katilide kurbanida ayni kisi degilmi farklimi bilgece geldimi ben o kadar sayfayi okuyayimmi okumasam olurmu birisi kisa ozet gecse
Kuzucum siz son iki kişi geldiğiniz için siz sadece birbirinize alıyorsunuz onun disinda herkesin ki farklı. @Bilgece ile bugün konuştum pazartesi günü eve geciyor mu kurbancikina da en kısa zamanda hediyesini alıp yollayacakmis:KK200:

Selamlar kızlar

Az evvel girdim içeri hemen kk ya kostum. İş okul çok yoğun okuyo ya bide 2 saat yol çek sabah aksam. Dünde yattım bütün gün bi geçmek bilmedi bu grip :(

Hediyeleri bu hafta tamamlayıp haftaya pazartesi göndermeyi planlıyorum kismetse. Ama kurbanimla hiç sohbet edemedik ona üzülüyorum :(

Selamlar kızlar

Az evvel girdim içeri hemen kk ya kostum. İş okul çok yoğun okuyo ya bide 2 saat yol çek sabah aksam. Dünde yattım bütün gün bi geçmek bilmedi bu grip :KK43:

Hediyeleri bu hafta tamamlayıp haftaya pazartesi göndermeyi planlıyorum kismetse. Ama kurbanimla hiç sohbet edemedik ona üzülüyorum :KK43:
Kuzum çoğumuz böyleyiz maalesef ya bu çekiliş böyle oldu ınan bende çok üzülüyorum ama ne yapsam ugrsmsyanlsr uğramıyor. Senin de kurbanin aktif olmayan biriyse whatsaaptsn iletişime gir istersen yapacak bişi yok:KK43:(

Kuzum çoğumuz böyleyiz maalesef ya bu çekiliş böyle oldu ınan bende çok üzülüyorum ama ne yapsam ugrsmsyanlsr uğramıyor. Senin de kurbanin aktif olmayan biriyse whatsaaptsn iletişime gir istersen yapacak bişi yok:KK43:(
İletişime gececektim de müsait olmayabilir bu sıralar ondan yazmadım hiç.

Sen üzülme canım benim seninle ilgisi yok ki böyle olmasının. Bi dahaki sefere daha iyi olur inşallah.

Çekilişi iptal edelim dedik herkes ayaklandı.şimdi devam ediyoruz kımse ugramıyor 3-4 kısı arasında dönüyor muhabbet.kımseler yok.
Aynen öyle canım ama onlardan biri kakaodu o işten ciktigi için giremiyor foruma dünde söylemiştim evde de interneti yokmuş. Diğer arkadaşımız witch hunt ise bab yediği için yok dünden beri.

Bu arada S SERAPSEV arkadasimizla ozelden konuştum. Kendisi yıllık izinde olduğunu ve hastaları olduğunu dolayısıyla foruma giremediğini söyledi. Perşembe gunu gelmeye calisacagini soyledi. Katil ve kurbanina duyurulur.

Ay çok tatlı değil mi kizlar:KK200:

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 45
Back