- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Yaparsan yeriz canim hic hayır demeyiz:) biz İngilizceyi zor konusuyoruz sen cince öğrenmişsin vala cok guzel dil ya :)
Haftasonu biricik kurbancıma hediye bakacağım
Herkese iyi tatiller diliyorummmm
Kesinlikle yap canım squat süper bi spor leslie yap ben yapıp faydasını görmüştümAynen bende sıkılaşmak icin yürüyüşe başlamam lazım yeniden. Hazir havalarda güzelleşmişken başlıyım diyorum. Forumda da bisiru squat konuları var onlarda beni gaza getirdi. Yuruyus ustune mekik biseyler falan falan. Ay yazmisim tam o sırada disari ciktim giremedim.
Ben yaptım. Mmm yine canm çekti bak.
Banaa mıı kız hadi itiraf et evet sensin de lütfenHaftasonu biricik kurbancıma hediye bakacağım
Olmaz mıııDeme guzel oluyor mu yahu
Aman minik iyi olsun maşallah :) sende dikkat et kendine anne iyi olacak ki yavrusu da rahat olsun :)Kızlarrr
Bugün doktora gittim bebeğim iyiymişş
Ama ben kötuydum biraz. Iki tane serum taktı. Serumlar iyi geldi. Etkisi geçmeden hediyemi almam lazımmm
Gezmeci seniiiKızlar nasılsınız napıyorsunuz ya sabah bir uğradım sonra giremedim vala disarda olunca:)
maşallah bebişine.senin kızın olucak bak benden söylemesiKızlarrr
Ama ben kötuydum biraz. Iki tane serum taktı. Serumlar iyi geldi. Etkisi geçmeden hediyemi almam lazımmm
Kızlarrr
Oyy canim kurbanın cok sansli desene iyi tatiller kuzum:))Haftasonu biricik kurbancıma hediye bakacağım
Cince bilip işsiz cok kalmazsın bence iyi düşün:)Ayyy valla yarin yapcam cok canim istedi yahu
Tesekkur ederim dil icin ama ise yaramiyor baksana
Evet en kısa zamanda başlamam lazım kuzum:)Kesinlikle yap canım squat süper bi spor leslie yap ben yapıp faydasını görmüştüm
Oyy bebis iyi olsun kuzum ya sende kendine iyi bakKızlarrr
Çok şükür daha iyiyim.Selam kızlar :) Sabah okul ardından iş derken anca eve geldim yemek yedim sizlere bakayım dedim. Nasılsınız ?
Spor hakkında konuşulmuş bende yazayım ise girmeden her gün squat yapıyordum bide hareket falan. Baya alismistim kiiii ise girince talan oldu herşey. Tekrar yapmak istiyorum ama bakalım :)
Aman minik iyi olsun maşallah :) sende dikkat et kendine anne iyi olacak ki yavrusu da rahat olsun :)
Bakarım tabi. Içim rahatladı artıkOyy canim kurbanın cok sansli desene iyi tatiller kuzum:))
Cince bilip işsiz cok kalmazsın bence iyi düşün:)
Evet en kısa zamanda başlamam lazım kuzum:)
Oyy bebis iyi olsun kuzum ya sende kendine iyi bak
Klasik bir cumartesi diyosun:)Kizlarr iyi haftasonlariiiiiiii...
Bugun acaip isim var
Perdeler yikancak her ye dip kose temizlenicek ama yayilip duruyorum
Benimde evimde çoook işim var ama ben bırakıp anneme geldim.Kizlarr iyi haftasonlariiiiiiii...
Bugun acaip isim var
Kizlarr iyi haftasonlariiiiiiii...
Bugun acaip isim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?