2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Kesinlikle yap canım squat süper bi spor leslie yap ben yapıp faydasını görmüştüm

Selam kızlar :) Sabah okul ardından iş derken anca eve geldim yemek yedim sizlere bakayım dedim. Nasılsınız ?

Spor hakkında konuşulmuş bende yazayım ise girmeden her gün squat yapıyordum bide hareket falan. Baya alismistim kiiii ise girince talan oldu herşey. Tekrar yapmak istiyorum ama bakalım :)

Kızlarrr
Bugün doktora gittim bebeğim iyiymişş
Ama ben kötuydum biraz. Iki tane serum taktı. Serumlar iyi geldi. Etkisi geçmeden hediyemi almam lazımmm
Aman minik iyi olsun maşallah :) sende dikkat et kendine anne iyi olacak ki yavrusu da rahat olsun :)

Kızlar nasılsınız napıyorsunuz ya sabah bir uğradım sonra giremedim vala disarda olunca:)
Gezmeci seniii
Kızlarrr
Ama ben kötuydum biraz. Iki tane serum taktı. Serumlar iyi geldi. Etkisi geçmeden hediyemi almam lazımmm
maşallah bebişine.senin kızın olucak bak benden söylemesiinşallah alırsın hediyeni en kısa zamanda.senin neyin vardı geçmiş olsun

Haftasonu biricik kurbancıma hediye bakacağım
Herkese iyi tatiller diliyorummmm
Oyy canim kurbanın cok sansli desene iyi tatiller kuzum:))

Ayyy valla yarin yapcam cok canim istedi yahu
Tesekkur ederim dil icin ama ise yaramiyor baksana
Cince bilip işsiz cok kalmazsın bence iyi düşün:)

Kesinlikle yap canım squat süper bi spor leslie yap ben yapıp faydasını görmüştüm
Evet en kısa zamanda başlamam lazım kuzum:)

Kızlarrr
Oyy bebis iyi olsun kuzum ya sende kendine iyi bak

Çok şükür daha iyiyim.
Bende spor yapıcam ama üçüncü ayımdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…