• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Ay calısıyordun demi allah kolaylık versin kızına kım bakıyor

Yurtdişi dediğinde ilğini cekiyor çünkü bendr almanyada dogdum büyüdüm.
aynen ya dondumm bugun
evet canım çalışıyorum. Kızıma da ciicanne bakıyor :) komşu bakıyor ya allah razı olsun

Verdim gibi canım yaa. Bir liste hazırladım kendime, sadece gidip almak kaldı.
Ben genelde kararsızım bu tür durumlarda.
Bide L lamelifAmine kendisi yapacakmış hediyeyi. O yüzden daha özenle seçmem lazımm
Hiç tanımadığım birine hediye alıcam. Çok heycanlı. Bunu ilk kez yapıcam.
Ne alacağımı ben bile merak ediyorum :KK53:

Bide L lamelifAmine kendisi yapacakmış hediyeyi. O yüzden daha özenle seçmem lazımm
İste çekilişin guzel tarafi da bu tanımadığımız insanları ufacık şeylerle sevindirmek, bizden birer hatıra yollamak gercekten cok keyifli:)

Nereye kadar daha gidecek bilmiyorum ama artık dışarıya çıkmaya korkuyorum.
Kaç ailenin ocağına ateş düştü. Biz burdan bu kadar üzülüyoruz. Kim bilir onlar ne halde. Yarın bigün bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi bile yok.
Yarına cikacagimizin garantisi yok gerçekten de. Ateş düştüğü yeri yakıyor iki gün sonra unutuluyor hiç ders alınmıyor malesef :(
amin inşallah.

Yok daha gelmedik ve inan kin doluyum yok yayın yasagı yok cıkıp konusmalar.susun ya birkeredr susun hepimizin canı yanıyor dişardan konusmak cok kolay konusan kımsenın yüzündede bir üzüntü ifadesi yok
amin canım annemde tv izlemiyor artık özellikle haberler tansiyonu cıkıyor kadının.eşim banada yasajladı izleme diyor.bişey değilmiyor ben izlemesem be olucak o analar yine yanıyor

İzlemesen de bişey değişmiyor ki canım. Bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok ki. Dikkat et derler ya nasıl edicez ki?

Çok mutsuzum bugün ya ne iğrenç bi gün oldu :(

evet canım çalışıyorum. Kızıma da ciicanne bakıyor :) komşu bakıyor ya allah razı olsun
ay ne güzel.ücretsiz de birde bayılıyım ben baktım ücretsız sonra annesı kıskandı işi bıraktı..ne yazıkkı .kızı benı cok sevıyordu annesı yanında oldugu halde okulun ılk gunu benı ıstemıs dıyede trıplıydı kadın cok uzuldum ama alıstık
Yarına cikacagimizin garantisi yok gerçekten de. Ateş düştüğü yeri yakıyor iki gün sonra unutuluyor hiç ders alınmıyor malesef :KK43:

İzlemesen de bişey değişmiyor ki canım. Bizim başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok ki. Dikkat et derler ya nasıl edicez ki?

Çok mutsuzum bugün ya ne iğrenç bi gün oldu :KK43:
aynen malesef cok kötü
ortalıkk

ay ne güzel.ücretsiz de birde bayılıyım ben baktım ücretsız sonra annesı kıskandı işi bıraktı..ne yazıkkı .kızı benı cok sevıyordu annesı yanında oldugu halde okulun ılk gunu benı ıstemıs dıyede trıplıydı kadın cok uzuldum ama alıstık
aynen malesef cok kötü
ortalıkk
yok ücretli canım emeğin hakkını vermek lazım. Benim kızımd a benim arkamdan asla ağlamaz ama bakan ablanın arkasından deli gibi ağlar anne ditme du bekle diye.Sonra benim elimden çok nadir yerdi onun elini arardı küçükken ama hiç öyle kıskanılcak durumum olmadı ya sonuçta bütün gün o bakıyo çocuk beni akşamları görüyor.O yüzden bizde çok şükür kısknaçlık olmadı hiç

yok ücretli canım emeğin hakkını vermek lazım. Benim kızımd a benim arkamdan asla ağlamaz ama bakan ablanın arkasından deli gibi ağlar anne ditme du bekle diye.Sonra benim elimden çok nadir yerdi onun elini arardı küçükken ama hiç öyle kıskanılcak durumum olmadı ya sonuçta bütün gün o bakıyo çocuk beni akşamları görüyor.O yüzden bizde çok şükür kısknaçlık olmadı hiç
ne güzel canım ya ben ücret fln almadan sevdıgım ıcın baktım ama sonunda nankörlkle karşilastımm ne yazıkki

ne güzel canım ya ben ücret fln almadan sevdıgım ıcın baktım ama sonunda nankörlkle karşilastımm ne yazıkki
üzücü olmuş sonu gerçekten :( ama çok saçma bence böyle yapması sonuçta günboyu sende misal benim günlük hayatımı yazayım sana

Sabah 8 de evden çıkarız kızımla oyalana oyalana 8.10 da varırız ve teslim eder işe gelirim.
Öğlen 12 de kızımı emzirmeye gider 12.45 ayrılırım yanından.
Akşam 17.30-17.40(bazen de 18.00 da) alıp eve geçeriz.
üst baş çıkar azcık oynaşırız kızımla sonra direk mutfak tabi saat 18.30 ;) yemek yap ye topla yıka çayı koy o arada mutfağı temizle süpür çayı al içeri geç oluyor mu sana saat bazen 19.30 bazen 20.00 o ara dinlenip çay içiyorum arada kızımla oynuyorum öyle böyle saat 22.30 ve uyku saati kızım uyur

ee ben ne anladım bundan o yüzden bakan kişiyi kıskanmak saçma misal benim kızım ilk ona anne dedi ki gayet doğal birşey ;)

üzücü olmuş sonu gerçekten :KK43: ama çok saçma bence böyle yapması sonuçta günboyu sende misal benim günlük hayatımı yazayım sana

Sabah 8 de evden çıkarız kızımla oyalana oyalana 8.10 da varırız ve teslim eder işe gelirim.
Öğlen 12 de kızımı emzirmeye gider 12.45 ayrılırım yanından.
Akşam 17.30-17.40(bazen de 18.00 da) alıp eve geçeriz.
üst baş çıkar azcık oynaşırız kızımla sonra direk mutfak tabi saat 18.30 :KK66: yemek yap ye topla yıka çayı koy o arada mutfağı temizle süpür çayı al içeri geç oluyor mu sana saat bazen 19.30 bazen 20.00 o ara dinlenip çay içiyorum arada kızımla oynuyorum öyle böyle saat 22.30 ve uyku saati kızım uyur

ee ben ne anladım bundan o yüzden bakan kişiyi kıskanmak saçma misal benim kızım ilk ona anne dedi ki gayet doğal birşey :KK66:
ne güzel maşallah.. kızın kaç yasında?

İyiyim kuzum ya oturuyorum oyle Tvye bakıyorum. Bi gaza gelirsem spora baslicam
ahhh bebekim ahhh ben bi kaç akşamdır gidiyorum anam ağladı ya bende yürüyüşe başladım kilom gayet iyide şu sezeryan göbeğimi eritmem lazım nisan ın 1 in de kadar doğum gününde göbeksiz olmam lazım :D :D :D :D neyse işte akşam yatana kadar anam ağlıyo ama bi uyudum mu da sabaha kadar deliksiz yatıyorum

Merhaba kızlar, ayy çok şükür haftayı bitirdik :KK76::KK76:
Nasılsınız? Keyifler nasıl?

Aynen canım heyecanlı ve güzel yanı bu oluyor zaten buradaki çekilişlerin. Hiç tanımadığın biri için özenmek :KK200:

Back