- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh maşallah sana.kızlar naber
camlar silindi
halılar silindi,
perdeler yıkandı
amaaaann her gün yap yap bitmiyo ya
Ellerine sağlık tatlim:)kızlar naber
camlar silindi
halılar silindi,
perdeler yıkandı
amaaaann her gün yap yap bitmiyo ya
Mor mu:) ay en sevdigim renklerden biri temizligi zor oluyordur ama eminim ki cok güzellerdirTesekkurler kizlar yorulmusum ama halilar berbatti sinirimi bozuyodu
Yarinda koltuklari sileyim diyorum bir de mutfak var
Su parlak lake dolaplar omrumu yedi benim
Parmaginla dokun iz kaliyo
Neymis bi de mor yaptirdim sanane dimi mordan adam gibi beyaz yaptirsana
Benimde lake değil ama siyah ve bıktım artık intahar edicem.eşim çalişiyor bende evde ortalık topluyorum ve inanin bir hediye bulamadım kurbanıma.yazdıguna göre alsam az olur diye korkuyorım:-(Tesekkurler kizlar yorulmusum ama halilar berbatti sinirimi bozuyodu
Yarinda koltuklari sileyim diyorum bir de mutfak var
Su parlak lake dolaplar omrumu yedi benim
Parmaginla dokun iz kaliyo
Neymis bi de mor yaptirdim sanane dimi mordan adam gibi beyaz yaptirsana
Kuzucum acele etme daha vaktimiz var. Bende henuz bakamadım inan kı kurbanım üzülmesin cok erken yollayamayabilirim yanı ilk günden yollayamicam ama kafamda kurdum biseyler. Sende tanıtımına gore bir liste oluştur neler alabilirsin gibi. Ben oyle yapıyorum suanBenimde lake değil ama siyah ve bıktım artık intahar edicem.eşim çalişiyor bende evde ortalık topluyorum ve inanin bir hediye bulamadım kurbanıma.yazdıguna göre alsam az olur diye korkuyorım:-(
Mor mu:) ay en sevdigim renklerden biri temizligi zor oluyordur ama eminim ki cok güzellerdir
Benimde lake değil ama siyah ve bıktım artık intahar edicem.eşim çalişiyor bende evde ortalık topluyorum ve inanin bir hediye bulamadım kurbanıma.yazdıguna göre alsam az olur diye korkuyorım:-(
Kolay gelsin kuzum ya:) korunuyor bence hani hediyelerini tamamlayan daha yok sanıyorum o yuzden birşey diyemiyorum ama geçmeyelim Bencede haksızlık olmasın kimseyeGünaydın kızlar :) Dün çalıştım yine akşama kadar pert geldim eve giremedim.
Bugün dinlenip kendime gelmeyi planlıyorum. Yapacak bir sürü isim var gerçi:)
Kurbanima da hediyenin bi paracasini kendim yapicam yine. Kalanını hala düşünüyorum ne alsam diye.
Bu arada sinir korunuyor dimi? Gecmeyelim lutfen.
Hazir evdeyken temizlige ver kendini iyi geliyor insana temizlik:)Evet canim Mor ama yedi bitirdi beni.
Bugunde baya isim var su koltuklari silcem
Temizlige verdim kendimi
Havada buz gibi bugun yagmurlu
Hepinize iyi pazarlar
Gunaydin kuzum nasılsın?Günaydın hatunlarrr
Iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canmmKolay gelsin kuzum ya:) korunuyor bence hani hediyelerini tamamlayan daha yok sanıyorum o yuzden birşey diyemiyorum ama geçmeyelim Bencede haksızlık olmasın kimseye
Hazir evdeyken temizlige ver kendini iyi geliyor insana temizlik:)
Gunaydin kuzum nasılsın?
Bende iyiyim çok şükür canım :)Iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canmm
Ay kaç kaç anneminde mor lake 2 senede usandı kadınMor mu:) ay en sevdigim renklerden biri temizligi zor oluyordur ama eminim ki cok güzellerdir
pek bişey yazmamiş kı ondan zorlanıyorum.kı zaten suan hazır olan bir parçam liimitimi zorluyor.daha başka şeyler alırsam geçicem onuda istemiyorum.zordayım yaniiKuzucum acele etme daha vaktimiz var. Bende henuz bakamadım inan kı kurbanım üzülmesin cok erken yollayamayabilirim yanı ilk günden yollayamicam ama kafamda kurdum biseyler. Sende tanıtımına gore bir liste oluştur neler alabilirsin gibi. Ben oyle yapıyorum suan
Aynı kaderi paylasıyoruzEvet canim Mor ama yedi bitirdi beni.
Bugunde baya isim var su koltuklari silcem
Temizlige verdim kendimi
Havada buz gibi bugun yagmurlu
Hepinize iyi pazarlar
aynen canım sağol ben temizlik öncesi sonrasında paylasıyorum aradaKoyu renkler cok zor ya anlayabiliyorum
Dokunmasan bile yemek pisirirken onun buharindan kirleniyo beni deli ediyo
Neyse saglik olsun
Sana da kolay gelsin
Kuzum o zaman sınırı geçmemek adına kendi el emeğin birşey de yapıp koyabilirsin illa birşey daha eklemek istiyorsan :))pek bişey yazmamiş kı ondan zorlanıyorum.kı zaten suan hazır olan bir parçam liimitimi zorluyor.daha başka şeyler alırsam geçicem onuda istemiyorum.zordayım yanii
Aynı kaderi paylasıyoruz
aynen canım sağol ben temizlik öncesi sonrasında paylasıyorum arada
BakıcM artık.ufak tefek bişeyler olucak inşallahKuzum o zaman sınırı geçmemek adına kendi el emeğin birşey de yapıp koyabilirsin illa birşey daha eklemek istiyorsan :))