• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Tesekkurler kizlar yorulmusum ama halilar berbatti sinirimi bozuyodu
Yarinda koltuklari sileyim diyorum bir de mutfak var
Su parlak lake dolaplar omrumu yedi benim :KK67:
Parmaginla dokun iz kaliyo
Neymis bi de mor yaptirdim sanane dimi mordan adam gibi beyaz yaptirsana:KK42:

Mor mu:) ay en sevdigim renklerden biri temizligi zor oluyordur ama eminim ki cok güzellerdir:KK200:

Benimde lake değil ama siyah ve bıktım artık intahar edicem:-).eşim çalişiyor bende evde ortalık topluyorum ve inanin bir hediye bulamadım kurbanıma.yazdıguna göre alsam az olur diye korkuyorım:-(

Benimde lake değil ama siyah ve bıktım artık intahar edicem:-).eşim çalişiyor bende evde ortalık topluyorum ve inanin bir hediye bulamadım kurbanıma.yazdıguna göre alsam az olur diye korkuyorım:-(
Kuzucum acele etme daha vaktimiz var. Bende henuz bakamadım inan kı kurbanım üzülmesin cok erken yollayamayabilirim yanı ilk günden yollayamicam ama kafamda kurdum biseyler. Sende tanıtımına gore bir liste oluştur neler alabilirsin gibi. Ben oyle yapıyorum suan

Günaydın kızlar :) Dün çalıştım yine akşama kadar pert geldim eve giremedim.

Bugün dinlenip kendime gelmeyi planlıyorum. Yapacak bir sürü isim var gerçi:)

Kurbanima da hediyenin bi paracasini kendim yapicam yine. Kalanını hala düşünüyorum ne alsam diye.

Bu arada sinir korunuyor dimi? Gecmeyelim lutfen.

Koyu renkler cok zor ya anlayabiliyorum
Dokunmasan bile yemek pisirirken onun buharindan kirleniyo beni deli ediyo:KK34:
Neyse saglik olsun
Sana da kolay gelsin:KK9:

Günaydın kızlar :) Dün çalıştım yine akşama kadar pert geldim eve giremedim.

Bugün dinlenip kendime gelmeyi planlıyorum. Yapacak bir sürü isim var gerçi:)

Kurbanima da hediyenin bi paracasini kendim yapicam yine. Kalanını hala düşünüyorum ne alsam diye.

Bu arada sinir korunuyor dimi? Gecmeyelim lutfen.
Kolay gelsin kuzum ya:) korunuyor bence hani hediyelerini tamamlayan daha yok sanıyorum o yuzden birşey diyemiyorum ama geçmeyelim Bencede haksızlık olmasın kimseye

Evet canim Mor ama yedi bitirdi beni.:KK59:
:KK51:
Bugunde baya isim var su koltuklari silcem
Temizlige verdim kendimi:KK69:
Havada buz gibi bugun yagmurlu
Hepinize iyi pazarlar :KK69:
Hazir evdeyken temizlige ver kendini iyi geliyor insana temizlik:)

Günaydın hatunlarrr
Gunaydin kuzum nasılsın?

Kolay gelsin kuzum ya:) korunuyor bence hani hediyelerini tamamlayan daha yok sanıyorum o yuzden birşey diyemiyorum ama geçmeyelim Bencede haksızlık olmasın kimseye

Hazir evdeyken temizlige ver kendini iyi geliyor insana temizlik:)

Gunaydin kuzum nasılsın?
Iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canmm

Kuzucum acele etme daha vaktimiz var. Bende henuz bakamadım inan kı kurbanım üzülmesin cok erken yollayamayabilirim yanı ilk günden yollayamicam ama kafamda kurdum biseyler. Sende tanıtımına gore bir liste oluştur neler alabilirsin gibi. Ben oyle yapıyorum suan
pek bişey yazmamiş kı ondan zorlanıyorum.kı zaten suan hazır olan bir parçam liimitimi zorluyor.daha başka şeyler alırsam geçicem onuda istemiyorum.zordayım yanii:-)

Evet canim Mor ama yedi bitirdi beni.:KK59:
:KK51:
Bugunde baya isim var su koltuklari silcem
Temizlige verdim kendimi:KK69:
Havada buz gibi bugun yagmurlu
Hepinize iyi pazarlar :KK69:
Aynı kaderi paylasıyoruz:-)
Koyu renkler cok zor ya anlayabiliyorum
Dokunmasan bile yemek pisirirken onun buharindan kirleniyo beni deli ediyo:KK34:
Neyse saglik olsun
Sana da kolay gelsin:KK9:
aynen canım sağol ben temizlik öncesi sonrasında paylasıyorum arada:-)

pek bişey yazmamiş kı ondan zorlanıyorum.kı zaten suan hazır olan bir parçam liimitimi zorluyor.daha başka şeyler alırsam geçicem onuda istemiyorum.zordayım yanii:-)

Aynı kaderi paylasıyoruz:-)
aynen canım sağol ben temizlik öncesi sonrasında paylasıyorum arada:-)
Kuzum o zaman sınırı geçmemek adına kendi el emeğin birşey de yapıp koyabilirsin illa birşey daha eklemek istiyorsan :))

merhaba hatunlar nasılsınız bakalımm kızı uyuturken bi gireyim dedim bende hedişlerimi netten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için malum h.içi iş h.sonu da evin temizliği ütü mütü ki dün kahvaltıya da arkadaşlar geldi gitmeleri 3 ü bulunca dışarı falanda çıkamadım malum umarım beğenir kurbancığım

Back