- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Maşallah 2014 dogumlu demi?benimkide 2012.emziriyorım dediğin için sordum maşallah ne güzel ben 3 ay emzirdim kayınvalidemle kalıyordum stresten sanırım sütüm olmadı1 nisan da 2 yaşına girecek 3ten gün alacak inşallah
Ev işi kızı yedirme olayları koşturuyorum yani.bugun pek bir sessiz yine topikNapiyosunuz sekerler
evet canım 2014 doğumlu maşallah hala emiyo y akızım ama 2 yaşına girsin bıraktırıcam artık yeter :) tabi küçük hanım inat etmezseMaşallah 2014 dogumlu demi?benimkide 2012.emziriyorım dediğin için sordum maşallah ne güzel ben 3 ay emzirdim kayınvalidemle kalıyordum stresten sanırım sütüm olmadı
Madencilik sektorunde cince tercumanlik yapiyorum canim ama isler fena
arkadasımda 2yaşina kadar emzirdi zor bıraktı.inşallah bu sefer hamile kalırsam azimliyim emziricemevet canım 2014 doğumlu maşallah hala emiyo y akızım ama 2 yaşına girsin bıraktırıcam artık yeter :) tabi küçük hanım inat etmezsesağlık olsuyn canım ya demekki kızının nasibide o kadarmış inşallah 2.de bol bol emzirirsin
inşallah canım inşallaharkadasımda 2yaşina kadar emzirdi zor bıraktı.inşallah bu sefer hamile kalırsam azimliyim emziricem
Çince tercümanlık mıı çok havalıymış :)
Başka sektörde çalışabilirsin ama? Nereden öğrendin bu arada? Yurtdışında mıydın?
Cinde ogrendim
Baska sektorde calisamam yasadigim yer ufak bir yer sadece bu sektorde is var
Şu an Türkiyede misin peki?
Evet canim bir ay once dondum
Evett yapmıstımKizlar hashasli irmik tatlisi yaptiniz mi hic
benimde almancam var ama evde bi işe yaramıyorİstanbulda değilsin sanırım illa ki farklı sektörlerde de çok güzel işlerde çalışabilirsin. Harika bir altın bilezik olmalı.
Hakkında innşallah en hayırlısı olur.
Ben yaptım. Mmm yine canm çekti bak.Kizlar hashasli irmik tatlisi yaptiniz mi hic
Evett yapmıstım
benimde almancam var ama evde bi işe yaramıyor
Kızımdan önce kısa bir süre telefonda abonelık yaptım bende almanyayi arayıp telefonda dergi aboneliği yapıyorduk.Evde yapmaz tabiii kiiii:)))
Aynen bende sıkılaşmak icin yürüyüşe başlamam lazım yeniden. Hazir havalarda güzelleşmişken başlıyım diyorum. Forumda da bisiru squat konuları var onlarda beni gaza getirdi. Yuruyus ustune mekik biseyler falan falan. Ay yazmisim tam o sırada disari ciktim giremedim.ahhh bebekim ahhh ben bi kaç akşamdır gidiyorum anam ağladı ya bende yürüyüşe başladım kilom gayet iyide şu sezeryan göbeğimi eritmem lazım nisan ın 1 in de kadar doğum gününde göbeksiz olmam lazımneyse işte akşam yatana kadar anam ağlıyo ama bi uyudum mu da sabaha kadar deliksiz yatıyorum
Yaparsan yeriz canim hic hayır demeyiz:) biz İngilizceyi zor konusuyoruz sen cince öğrenmişsin vala cok guzel dil ya :)Kizlar hashasli irmik tatlisi yaptiniz mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?