• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Maşallah 2014 dogumlu demi?benimkide 2012.emziriyorım dediğin için sordum maşallah ne güzel ben 3 ay emzirdim kayınvalidemle kalıyordum stresten sanırım sütüm olmadı
evet canım 2014 doğumlu maşallah hala emiyo y akızım ama 2 yaşına girsin bıraktırıcam artık yeter :) tabi küçük hanım inat etmezse;) sağlık olsuyn canım ya demekki kızının nasibide o kadarmış inşallah 2.de bol bol emzirirsin

evet canım 2014 doğumlu maşallah hala emiyo y akızım ama 2 yaşına girsin bıraktırıcam artık yeter :) tabi küçük hanım inat etmezse:KK66: sağlık olsuyn canım ya demekki kızının nasibide o kadarmış inşallah 2.de bol bol emzirirsin
arkadasımda 2yaşina kadar emzirdi zor bıraktı.inşallah bu sefer hamile kalırsam azimliyim emziricem

ahhh bebekim ahhh ben bi kaç akşamdır gidiyorum anam ağladı ya bende yürüyüşe başladım kilom gayet iyide şu sezeryan göbeğimi eritmem lazım nisan ın 1 in de kadar doğum gününde göbeksiz olmam lazım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: neyse işte akşam yatana kadar anam ağlıyo ama bi uyudum mu da sabaha kadar deliksiz yatıyorum
Aynen bende sıkılaşmak icin yürüyüşe başlamam lazım yeniden. Hazir havalarda güzelleşmişken başlıyım diyorum. Forumda da bisiru squat konuları var onlarda beni gaza getirdi. Yuruyus ustune mekik biseyler falan falan. Ay yazmisim tam o sırada disari ciktim giremedim.

Back