• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

merhaba hatunlar nasılsınız bakalımm kızı uyuturken bi gireyim dedim bende hedişlerimi netten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için malum h.içi iş h.sonu da evin temizliği ütü mütü ki dün kahvaltıya da arkadaşlar geldi gitmeleri 3 ü bulunca dışarı falanda çıkamadım malum umarım beğenir kurbancığım
Sen alırsın da begenmez mi eski katilcik:)

Evet mesela kurbanı ben olduğum için bayila bayila acicam hediyelerimi :)

Kızlar bir gecede gripten nasıl kurtulunur önerilerinizi bekliyorum :KK70:

Bilen banada söylesin. :KK53:
Ay kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)

Bilen banada söylesin. :KK53:
Hafif geçmesi için adaçayı içiyorum bol bol ama sana tavsiye edemem canım hamileler icemiyo sanırım. Yat dinlen bol bol sen.
Ay kıyamam ikinizde grip mi oldunuz kuzular gecmis olsun:) bal limon tarçın cok iyi geliyor Bir de bol bol c vitamini. Ama bi gecede etki etcek formül yok tabi bildiğim:)
Sağol kuzum 1 haftadır surunuyorum resmen ya geçse de kurtulsam. Zencefilli bal, adaçayı, kuşburnu tuketiyorum bol bol. İçimde adaçayı ağacı çıkacak artık :D

Hadi inşallah kuzum :) geçmiş olsun ayrıca canım benim

Sağol canim, geçse de rahatlasam artık. Geceleri işkence resmen burnum tıkalı uyuyamiyorum hiç :(

Hafif geçmesi için adaçayı içiyorum bol bol ama sana tavsiye edemem canım hamileler icemiyo sanırım. Yat dinlen bol bol sen.

Sağol kuzum 1 haftadır surunuyorum resmen ya geçse de kurtulsam. Zencefilli bal, adaçayı, kuşburnu tuketiyorum bol bol. İçimde adaçayı ağacı çıkacak artık :KK70:

Sağol canim, geçse de rahatlasam artık. Geceleri işkence resmen burnum tıkalı uyuyamiyorum hiç :KK43:
bol ol limon ye kuzum uyumadan önce

Günaydın canımm
Teşekkür ederimm. Kendimce bişeyler yapıyorum ama gribim benden ayrılmak istemiyorr :-)

Gunaydin kizlarrrrr:KK200::KK200::KK200:
cok fena diyete basladim
Yaz gelmeden gitsin bu fazlaliklar :KK50:
Hepimize iyi bir hafta olsun insallah:KK24:

Ayy ne güzel diyette olan biri daha. :) Kuzu ben de 1,5 aydır diyetteyim. Bugün 12 günlük yeni bir diyete başladım. Bakalım işe yarayacak mı? :KK48:

Back