• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle düşünmek lazım. Bak bendr aylardır issizim vala bittim ya cok iyi anlıyorum suan seni o yuzden

Ben bir ay oldu tr ye doneli
Ise gercekten ihtiyacim var hem psikolojik hem maddi olarak
Ama ne kadar ustune dusersen sanirim o kadar olMuyor senin meslegin ne

çok sıkıcı ya bugün :( hava güzel ve hiç çalışmak gelmiyo içimden sınavda yaklaşıyo offff eve gdip uyumak istiyorum ddeli gibi gezmek istiyorum :S

Senin sanirim bebis var bi sebebin var ama benim ne cocuk ne bisey bos durmak cok uzuyor .
O kadar ugras didin emek var is yok gercekten bunalima giricem sonunda
evet bir kızım var.4 yaşinda.

nerdeydin canım daha önce.?

çok sıkıcı ya bugün :KK43: hava güzel ve hiç çalışmak gelmiyo içimden sınavda yaklaşıyo offff eve gdip uyumak istiyorum ddeli gibi gezmek istiyorum :S
çıkın gezin,hava cok bozdu burda.

kımseden ses yoktu:-)

Iyi gitmiyo yaa halsizlik bulantı çok fazla var
Bide düşük riskim var yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
canım ya allah sabır versin dayanma gücü versin bende çok sıkıntı çekmiştim hamileyken.Serumlarla toparlamıştım kızıma hamileyken. İnşallah bebeğin tutunur kuzum zaten her hamilelikte düşün riski oluyo ilk 3 ay sonra sıkıntı olmaz inşallah canım yukarılara falan uzanma ağır kaldırma allahın izniyle hiç ibşey olmaz

canım ya allah sabır versin dayanma gücü versin bende çok sıkıntı çekmiştim hamileyken.Serumlarla toparlamıştım kızıma hamileyken. İnşallah bebeğin tutunur kuzum zaten her hamilelikte düşün riski oluyo ilk 3 ay sonra sıkıntı olmaz inşallah canım yukarılara falan uzanma ağır kaldırma allahın izniyle hiç ibşey olmaz
Teşekkür ederim canmm
Dinlenmeye çalışıyorum. Kendimce dikkat ediyorumm
Allah hayırlısını nasip etsinn

Ben işletme mezunuyum kuzum yeni mezun oldum bütün işverenler tecrübe arıyor bende de :(

Iyi gitmiyo yaa halsizlik bulantı çok fazla var
Bide düşük riskim var yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
Kuzum iyi dusun iyi olsun :)

D doakolik kuzum nerdesin ya altan adını gördüm gizli gizli takılma :KK70:
Ahaha kuzum benim bir bakiyim dedim de yazamadim benim oğlandaydım dışardaydık:) yoksa ayipsin

Back