- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle düşünmek lazım. Bak bendr aylardır issizim vala bittim ya cok iyi anlıyorum suan seni o yuzden
çok sıkıcı ya bugünhava güzel ve hiç çalışmak gelmiyo içimden sınavda yaklaşıyo offff eve gdip uyumak istiyorum ddeli gibi gezmek istiyorum :S
Ben burdaymmKızlar nerdesibiz bugun yine kaçiştiniz
:S ay hemde nasıl bigün böyle hadi ikimiz için izin alda ev cağızımıza gidelim kızımıda alıp parka gidelim :)aynen kuzu yaa ne biçim bi gün bugün
hamilelik nasıl geçiyo kuzum rabbim bi avaz da kurtarsın inş.Ben burdaymm
evet bir kızım var.4 yaşinda.Senin sanirim bebis var bi sebebin var ama benim ne cocuk ne bisey bos durmak cok uzuyor .
O kadar ugras didin emek var is yok gercekten bunalima giricem sonunda
nerdeydin canım daha önce.?Ben bir ay oldu tr ye doneli
Ise gercekten ihtiyacim var hem psikolojik hem maddi olarak
Ama ne kadar ustune dusersen sanirim o kadar olMuyor senin meslegin ne
çıkın gezin,hava cok bozdu burda.çok sıkıcı ya bugünhava güzel ve hiç çalışmak gelmiyo içimden sınavda yaklaşıyo offff eve gdip uyumak istiyorum ddeli gibi gezmek istiyorum :S
kımseden ses yoktuBen burdaymm
ahhh ahhh keşke mesai saat 17:30 bitiyoevet bir kızım var.4 yaşinda.
nerdeydin canım daha önce.?
çıkın gezin,hava cok bozdu burda.
kımseden ses yoktu
evet bir kızım var.4 yaşinda.
kımseden ses yoktu
Iyi gitmiyo yaa halsizlik bulantı çok fazla varhamilelik nasıl geçiyo kuzum rabbim bi avaz da kurtarsın inş.
Burdada hava çok soğudu. Haftasonu güzel olsa yaa hediyemi almaya gitcemnevet bir kızım var.4 yaşinda.
kımseden ses yoktu
Ayy evet ben de haftasonu hediyeleri tamamlamayı düşünüyorumBurdada hava çok soğudu. Haftasonu güzel olsa yaa hediyemi almaya gitcemn
Hala karar veremedim ben. Sen karar verdin miiAyy evet ben de haftasonu hediyeleri tamamlamayı düşünüyorum
canım ya allah sabır versin dayanma gücü versin bende çok sıkıntı çekmiştim hamileyken.Serumlarla toparlamıştım kızıma hamileyken. İnşallah bebeğin tutunur kuzum zaten her hamilelikte düşün riski oluyo ilk 3 ay sonra sıkıntı olmaz inşallah canım yukarılara falan uzanma ağır kaldırma allahın izniyle hiç ibşey olmazIyi gitmiyo yaa halsizlik bulantı çok fazla var
Bide düşük riskim var yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
Teşekkür ederim canmmcanım ya allah sabır versin dayanma gücü versin bende çok sıkıntı çekmiştim hamileyken.Serumlarla toparlamıştım kızıma hamileyken. İnşallah bebeğin tutunur kuzum zaten her hamilelikte düşün riski oluyo ilk 3 ay sonra sıkıntı olmaz inşallah canım yukarılara falan uzanma ağır kaldırma allahın izniyle hiç ibşey olmaz
Ben işletme mezunuyum kuzum yeni mezun oldum bütün işverenler tecrübe arıyor bende deBen bir ay oldu tr ye doneli
Ise gercekten ihtiyacim var hem psikolojik hem maddi olarak
Ama ne kadar ustune dusersen sanirim o kadar olMuyor senin meslegin ne
Kuzum iyi dusun iyi olsun :)Iyi gitmiyo yaa halsizlik bulantı çok fazla var
Bide düşük riskim var yarın doktora gidicem bakalım ne dicek
Ahaha kuzum benim bir bakiyim dedim de yazamadim benim oğlandaydım dışardaydık:) yoksa ayipsin
Verdim gibi canım yaa. Bir liste hazırladım kendime, sadece gidip almak kaldı.Hala karar veremedim ben. Sen karar verdin mii
ohhh ohhh iyi etmişin kuzumBen işletme mezunuyum kuzum yeni mezun oldum bütün işverenler tecrübe arıyor bende de
Kuzum iyi dusun iyi olsun :)
Ahaha kuzum benim bir bakiyim dedim de yazamadim benim oğlandaydım dışardaydık:) yoksa ayipsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?