Canim yanı Nasıl olsun hem cok üzülüyor insan hem sokağa adım atmaya korkuyor yanı gercekten berbat durumdayım. Simdi uyandim haberlere bakicam son durum ne haberim yok
bakmasan daha hayırlı bence canımCanim yanı Nasıl olsun hem cok üzülüyor insan hem sokağa adım atmaya korkuyor yanı gercekten berbat durumdayım. Simdi uyandim haberlere bakicam son durum ne haberim yok
Ah canım..
Biz de burada endişeleniyoruz. Rabbim korusun vatanımızı, milletimizi..
Vala Allah hepimizi korusun kızlar sizlerde dikkat edin..bakmasan daha hayırlı bence canım
Valla ben şahsen cok korkuyorum.kardeşim askere gidicek onun adınada cok korkuyorunVala Allah hepimizi korusun kızlar sizlerde dikkat edin..
Allah sag Salim gidip donmesini nasip etsin kuzum ya gercekten zor yanı.Valla ben şahsen cok korkuyorum.kardeşim askere gidicek onun adınada cok korkuyorun
Amin canım evet zor yaAllah sag Salim gidip donmesini nasip etsin kuzum ya gercekten zor yanı.
Valla ben şahsen cok korkuyorum.kardeşim askere gidicek onun adınada cok korkuyorun
Nereye kadar daha gidecek bilmiyorum ama artık dışarıya çıkmaya korkuyorum.Selamlar kızlar, bugün hiç birimizin tadı yok haliyle. Çok mutsuzum çok endiseliyim.
Nereye kadar gidecek böyle daha sözün bittiği yere gelemedik mi bilmiyorum...
Bilgece profiline yazamadım eniştene Allah rahmet ablana ve sizlere sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun inşallah :/Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
Kizlar hepimizin basi sagolsun cok uzucu ama bu ne ilk ne son iste ..
Iki uc gun konusulup ne yazikki uNutuluyor..
Sehitlerin ailellerine Allah sabir versin
Ates dustugu yeri yakiyor .
O yeni basladigim isimden maalesef ayrildim
Is vereNle anlasmazliktan dolayi
Moralim baya bozuk hic keyfim yok
Bu arada benim katilim kim yahu ben hic sormamistim
Merak etmiyoda degilim hani
Herkese iyi gunler
Hakkinda hayirlisi olsun canim oyle düşünmek lazım. Bak bendr aylardır issizim vala bittim ya cok iyi anlıyorum suan seni o yuzdenKizlar hepimizin basi sagolsun cok uzucu ama bu ne ilk ne son iste ..
Iki uc gun konusulup ne yazikki uNutuluyor..
Sehitlerin ailellerine Allah sabir versin
Ates dustugu yeri yakiyor .
O yeni basladigim isimden maalesef ayrildim
Is vereNle anlasmazliktan dolayi
Moralim baya bozuk hic keyfim yok
Bu arada benim katilim kim yahu ben hic sormamistim
Merak etmiyoda degilim hani
Herkese iyi gunler
amin inşallah.Askere gidecek sevdiklerimize üzülmek ne kadar üzücü.. Sağ salim gitsin evine, ailesine kavuşsun inşallah.
Yok daha gelmedik ve inan kin doluyum yok yayın yasagı yok cıkıp konusmalar.susun ya birkeredr susun hepimizin canı yanıyor dişardan konusmak cok kolay konusan kımsenın yüzündede bir üzüntü ifadesi yokSelamlar kızlar, bugün hiç birimizin tadı yok haliyle. Çok mutsuzum çok endiseliyim.
Nereye kadar gidecek böyle daha sözün bittiği yere gelemedik mi bilmiyorum...
amin canım annemde tv izlemiyor artık özellikle haberler tansiyonu cıkıyor kadının.eşim banada yasajladı izleme diyor.bişey değilmiyor ben izlemesem be olucak o analar yine yanıyorMerhaba kızlarr
Daha dün akşamın etkisinden çıkamadan,şehit haberlerini duydum sabah. Çok üzülüyorum.
Eşlere,annelere,evlatlara.. Allah sonumuzu iyi etsin.
Bide bana bakın 4 senedir çakildim kaldım evin içindeyimHakkinda hayirlisi olsun canim oyle düşünmek lazım. Bak bendr aylardır issizim vala bittim ya cok iyi anlıyorum suan seni o yuzden
Amin..Çok zor.. Rabbim sabır versin inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun. Moralini bozma. Hangi sektördesin?
Bide bana bakın 4 senedir çakildim kaldım evin içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?