• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Duydum cokta üzüldüm.yok ya nerde ben öyle fazla kitap okuyan biri değilim.esra erolun kitaplarını okudum hikaye şeklinde olanları severim o kadar cogu insanın sevmediği kitapları severim yani:-)
Şimdide beşikte durdugu gibi durmuyor a başlıycam:-)
Bende hep niyetleniyorum. Bu kez kesin kitap okumaya başlıyorum diyorum ama iki günden fazla sürmüyo

Aa neden ki kuzum Gorusemediniz diye mi?
Aa neden ki kuzum Gorusemediniz diye mi?
Doğru dürüst yazmadı gittiğinde hadi işi vardır dedim. Ama gece beşte gelmiş annesine gitmiş. Bende annemdeydim ama evler çok yakın. Gündüz gelip görmedi beni. Akşam annemlerle gittik kv nin evine yemeğe davetliydik.
Bende kızdım. Eve girerkende ufak bi tartışma oldu.
Şimdi gönlümü almasnı bekliyorumm

Doğru dürüst yazmadı gittiğinde hadi işi vardır dedim. Ama gece beşte gelmiş annesine gitmiş. Bende annemdeydim ama evler çok yakın. Gündüz gelip görmedi beni. Akşam annemlerle gittik kv nin evine yemeğe davetliydik.
Bende kızdım. Eve girerkende ufak bi tartışma oldu.
Şimdi gönlümü almasnı bekliyorumm
Alir alır kuzum merak etme hem senin hem bebisin gönlünü alır:)

Anladım canim ufaklikla vakit bulamiyorsundur zaten:)
eh işte canım kızım uslu kendı halınde bir çocuk cok şükür ev yemek derken vakıt olmuyor tabii birde cok gezerim:-)

Iyi akşamlar kızlarr
Üç gündür annemdeydim. Eşim il dışındaydı. Yeni geldim evime. Ama eşimle tripliyiz. Benimde canım sıkılıyo.
geçer canım ufak seyler bunlar.takma kafana tuzu biberi evliliğin:-)

Bende hep niyetleniyorum. Bu kez kesin kitap okumaya başlıyorum diyorum ama iki günden fazla sürmüyo
İste benfr hep öyle bitirdiğim kitaplarda hep kızım dogmadan önce.
Kizlar selam:KK200:
Hayat sarkisini seyrediyorum baya guzelmis bu dizi yahu :eek:
Bir de foxta cifte saaddet var onu da tavsiye ederim:KK53:
cifte saadet cok karısık vr saçma geldi bana mantık aramıyorsan güzelde.hayat şarkısı güzel cidden:-)

Back