• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Merhabalar..Napıyosunuz bakalım..Ben ekstra saçma sapan işlerle çok yoğunum işyerimde..O yüzden giremiyorum pek.Zaman daraldı nefesler tutuldu hediyeler ne alemde peki:KK49:

hoş geldin :KK200:kırılma pc başındayız herkesin teli var adresi var hediyeler gelmeye başlıyacağı zaman paylaşıyoruz .. farzetki sana gelmedi o kişi ifşa olmazmı öyle kolaymı ben katılıyorum deyip almamak o anı paylaşmamak.. o yüzden toparlanalım hediyeleşelim açalım gelen hediye topiği paylaşalım. alınma bana evladını öp ve en güzel pastamı sana vereceğim de bana hele katilim senmisinnn..:KK53::KK53:
muhakakı .neyse gectı bitti benım kurbanım pazartesı en gec kavusur hedıyelerıne:-)

Hanımlar can sıkmaya gerek yok. Hazir topigimiz biraz canlanmışken hele
aynen,sıkmam zaten can fln bu saaten sınra

O kadar aktiflikten bahsedip tüm gün giremedim :)))

Bugün kilometrelerce yol gittim. Yine işe geri geldim.

Konu baya canlanmış çok sevindim :KK200:

Kizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde :( yavaslattilar .....ben devam ederim

Kizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde :( yavaslattilar .....ben devam ederim

Kizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde :KK43: yavaslattilar .....ben devam ederim
Evet canim çekiliş devam herkes devam etmek istedi:) sizde birbirinize alabilirsiniz aynrn yani iletişime geçin ben esmaa da soyledim

Canim sıkılıyor benimde ya yine ankara da patlama oldu duymussundur. Ne okuyorsun yoksa sende mi kitap kurdusun?
Duydum cokta üzüldüm.yok ya nerde ben öyle fazla kitap okuyan biri değilim.esra erolun kitaplarını okudum hikaye şeklinde olanları severim o kadar cogu insanın sevmediği kitapları severim yani:-)
Şimdide beşikte durdugu gibi durmuyor a başlıycam:-)

Duydum cokta üzüldüm.yok ya nerde ben öyle fazla kitap okuyan biri değilim.esra erolun kitaplarını okudum hikaye şeklinde olanları severim o kadar cogu insanın sevmediği kitapları severim yani:-)
Şimdide beşikte durdugu gibi durmuyor a başlıycam:-)
Anladım canim ufaklikla vakit bulamiyorsundur zaten:)

Back