Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın katilim iyi gidiyoruz aldınmı hediyemii.Merhabalar..Napıyosunuz bakalım..Ben ekstra saçma sapan işlerle çok yoğunum işyerimde..O yüzden giremiyorum pek.Zaman daraldı nefesler tutuldu hediyeler ne alemde peki
evet ya öğlen arası bir geliyorum odama bi bakıyorum ki kocaman koli kim den katilciğimden oda wertx 35 ben büyük bi şokAy ne kadar tatlı olur ama bir dusunsene:)
Hoşgeldin canim aynen devam:)
kurbanımdan bir ipucu dahaaa kendisi çalışıyor
kızlar selam
evet çekilişe devam ediyoruz galiba
Çok memnun oldum
Hediyemi aldım ama Kakao ve Ben maalesef kuzu kurbanım sen değilsin ..
Benim kurban bekar
muhakakı .neyse gectı bitti benım kurbanım pazartesı en gec kavusur hedıyelerınehoş geldin kırılma pc başındayız herkesin teli var adresi var hediyeler gelmeye başlıyacağı zaman paylaşıyoruz .. farzetki sana gelmedi o kişi ifşa olmazmı öyle kolaymı ben katılıyorum deyip almamak o anı paylaşmamak.. o yüzden toparlanalım hediyeleşelim açalım gelen hediye topiği paylaşalım. alınma bana evladını öp ve en güzel pastamı sana vereceğim de bana hele katilim senmisinnn..
aynen,sıkmam zaten can fln bu saaten sınraHanımlar can sıkmaya gerek yok. Hazir topigimiz biraz canlanmışken hele
Olsun kuzum aynen bugün hareketlendi topigimiz :)O kadar aktiflikten bahsedip tüm gün giremedim :)))
Bugün kilometrelerce yol gittim. Yine işe geri geldim.
Konu baya canlanmış çok sevindim
Evet canim çekiliş devam herkes devam etmek istedi:) sizde birbirinize alabilirsiniz aynrn yani iletişime geçin ben esmaa da soyledimKizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde yavaslattilar .....ben devam ederim
Tamam canm netin yenilenince haberleşirizKizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde yavaslattilar .....ben devam ederim
Canim?Kızlarr
Canım sıkıldı tv dede bişey yok kitabıma kızım el koydu;-)Canim?
Canim sıkılıyor benimde ya yine ankara da patlama oldu duymussundur. Ne okuyorsun yoksa sende mi kitap kurdusun?Canım sıkıldı tv dede bişey yok kitabıma kızım el koydu;-)
Duydum cokta üzüldüm.yok ya nerde ben öyle fazla kitap okuyan biri değilim.esra erolun kitaplarını okudum hikaye şeklinde olanları severim o kadar cogu insanın sevmediği kitapları severim yaniCanim sıkılıyor benimde ya yine ankara da patlama oldu duymussundur. Ne okuyorsun yoksa sende mi kitap kurdusun?
Anladım canim ufaklikla vakit bulamiyorsundur zaten:)Duydum cokta üzüldüm.yok ya nerde ben öyle fazla kitap okuyan biri değilim.esra erolun kitaplarını okudum hikaye şeklinde olanları severim o kadar cogu insanın sevmediği kitapları severim yani
Şimdide beşikte durdugu gibi durmuyor a başlıycam