ne bağırıyon geldim .. telefonun yokki bende iletişime geçem .. çünkü katilin ben değilim..katilllllll benimle de iletişime geç yaaaaa bak hakikaten katilim olacan aaaaaaahhhhh
mesai sonrasını bekle canım. seninle de o zaman iletişime geçicemkatilllllll benimle de iletişime geç yaaaaa bak hakikaten katilim olacan aaaaaaahhhhh
Ay deli ya :)) mesai sonrası kuzum aynenkatilllllll benimle de iletişime geç yaaaaa bak hakikaten katilim olacan aaaaaaahhhhh
bana bak dalga geçme sen katilim olamazsın yaaaa burnumun dibindesin pat diye masamda kutuyu bırakıp gidersen kalpten giderimmesai sonrasını bekle canım. seninle de o zaman iletişime geçicem
Ay deli ya :)) mesai sonrası kuzum aynen
bana bak dalga geçme sen katilim olamazsın yaaaa burnumun dibindesin pat diye masamda kutuyu bırakıp gidersen kalpten giderim
uuuuuwwwwww masama bırakıp gitmen daha hoş olurdu yahu herkeste bir merak olurduakşam evinin kapısını çalıp kutuyu bırakıp kaçacağım.
verseneeeeKızlar bir ipucu vereyim mi??
ooo elden teslim etmek bu varya ballı kaymak olur inşallah katilim sensin vede en güzel pastamı yapma onuru yaşatırsın banaevet canım nane limon mideyi çok rahatlatıyor bide havalar faranjit yapıyor insanı dikkat et dicem ama geldimi geliyor be kuzum..
Sağol canım geçsin gelmesin hastalıkla ugrasacak vaktim yok artık. Bi hasta oldum mu 1 hafta yatıyorum bengeçmiş olsun kuzum
ben çalışıyorum tamam yaa benimm o benimm..kurbanımdan bir ipucu dahaaa kendisi çalışıyor
yapma bee değilim demekkızlar selam
evet çekilişe devam ediyoruz galiba
Çok memnun oldum
Hediyemi aldım amaKakao ve Ben maalesef kuzu kurbanım sen değilsin ..
Benim kurban bekar
Ay ne kadar tatlı olur ama bir dusunsene:)bana bak dalga geçme sen katilim olamazsın yaaaa burnumun dibindesin pat diye masamda kutuyu bırakıp gidersen kalpten giderim
Hoşgeldin canim aynen devam:)kızlar selam
evet çekilişe devam ediyoruz galiba
Çok memnun oldum
Hediyemi aldım amaKakao ve Ben maalesef kuzu kurbanım sen değilsin ..
Benim kurban bekar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?