2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Merhabalar..Napıyosunuz bakalım..Ben ekstra saçma sapan işlerle çok yoğunum işyerimde..O yüzden giremiyorum pek.Zaman daraldı nefesler tutuldu hediyeler ne alemde peki

muhakakı .neyse gectı bitti benım kurbanım pazartesı en gec kavusur hedıyelerıne

Hanımlar can sıkmaya gerek yok. Hazir topigimiz biraz canlanmışken hele
aynen,sıkmam zaten can fln bu saaten sınra

O kadar aktiflikten bahsedip tüm gün giremedim :)))

Bugün kilometrelerce yol gittim. Yine işe geri geldim.

Konu baya canlanmış çok sevindim

Kizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde yavaslattilar .....ben devam ederim

Kizlar son durumu takip edwmiyorum devammi cekilis simdi esma msj atmis xok zor okudum xevabim gitmiyor net cok yavas saliya kadarda tok netim 50cb yi bitirmisizde yavaslattilar .....ben devam ederim

Evet canim çekiliş devam herkes devam etmek istedi:) sizde birbirinize alabilirsiniz aynrn yani iletişime geçin ben esmaa da soyledim

Canim sıkılıyor benimde ya yine ankara da patlama oldu duymussundur. Ne okuyorsun yoksa sende mi kitap kurdusun?
Duydum cokta üzüldüm.yok ya nerde ben öyle fazla kitap okuyan biri değilim.esra erolun kitaplarını okudum hikaye şeklinde olanları severim o kadar cogu insanın sevmediği kitapları severim yani
Şimdide beşikte durdugu gibi durmuyor a başlıycam

Anladım canim ufaklikla vakit bulamiyorsundur zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…