• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Selm canmm
Evet devam ediyoruz:KK49:
Bu arada çok geçmiş olsun. Mide bozukluğu çok fenaa
Tesekkur ederim yatıyorum oyle.

Haftalar sonra yatıyorum keyfini çıkarmam lazım :D
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Sağol canım uzamaz bugün atlatirim herhalde yoksa kötü olur benim için.
Geçmiş olsun kuzucum aynen atlattık krizi:) bu sayede topikte hareketlendi biraz

Sağol doacim utanmasam iyi oldu dicem o kadar uzun zaman oldu ki evde kalmaya li böyle boş boş :D

Evde olduğuma göre bugün bol bol girerim bende topige :) bu arada benim kurbanim devam ediyor dimi? Ne zaman göndereceğim belli mi canım?

Tesekkur ederim yatıyorum oyle.

Haftalar sonra yatıyorum keyfini çıkarmam lazım :KK70:

Sağol canım uzamaz bugün atlatirim herhalde yoksa kötü olur benim için.

Sağol doacim utanmasam iyi oldu dicem o kadar uzun zaman oldu ki evde kalmaya li böyle boş boş :KK70:

Evde olduğuma göre bugün bol bol girerim bende topige :) bu arada benim kurbanim devam ediyor dimi? Ne zaman göndereceğim belli mi canım?
Herkes devam ediyor tatlim merak etme. 26 sında başlıca gondrime daha zaman var merak etme

Herkes devam ediyor tatlim merak etme. 26 sında başlıca gondrime daha zaman var merak etme
Tamamdir canım :) zaten hediye alamadım henüz bu hafta alicam paramı öyle bakicam biseyler :)

Hadi diğer ipucumu vereyim kendisini pek tanıyamadım henüz neler alicam çok kararsizim.

Selam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)

Bugün ise gidemedim hastayım iki türlü de :KK43: Dünde midemi bozdum yatıyorum öyle.
oo geçmiş olsun:KK200: Katilimm:KK53: şimdi nasılsın :21:şifa olsun mide için nane ve limon önerebilirim pek içilmiyor ama çok iyi geliyor

günaydın kızlar şimdi cidden iptal oldu öylemi...???ama olmadı bu evet delice sohbetler edilmedi burada ama bu iptal etme gereğini getirmezdi..neyse nasip değilmiş . galiba Sarisekerannesi Sarisekerannesi karıştırdı ortalığı ben öyle hissettim. okuduklarımdan
Düşüncene saygı duyuyorum ama benim kurbanım hiç ugramadi.şimdi ben yolladiğimda o kendi kurbanına yollamazsa haksızlık olmazmi?mesela onun kurbanı sensin önemsememiş hediye gelnedi üzülmezmisin verdiğin emeklere ben o yüzden gelen yoksa iptal olsun dedim.
hadiyin kızlar devam topik sahibi etiketle isimleri hediyeleşmek güzeldir Sarisekerannesi Sarisekerannesi sende gel kuzum devam devam
Geldim canım.
Sarisekerannesi Sarisekerannesi nerdesinnn:mad::mad:sana küstüm KAKAO dede uçayım buradan sanada hadi dağılmak yok... :KK68:
kırıldım ama zaten benim ne oldugum belli ya o yüzden fazla konusmıycam.burdayım o kadar.ben eğer ki bana haksizlik yapıldıysa hakkını helal etmiyorum ve eger ben birilerine haksızlık yaptıysam rabbım sabahı görmeyi nasip etmesin bana.

oo geçmiş olsun:KK200: Katilimm:KK53: şimdi nasılsın :21:şifa olsun mide için nane ve limon önerebilirim pek içilmiyor ama çok iyi geliyor

nasi çokta ayrıntılı yazdım ben kendimi..sevgili katilim..:KK49::KK49:

Sağol kakaocum :) yani bilemedim sen misin acaba :) sensen haber yollarım hediyelerini elden teslim etmeye gelip o mükemmel tatlilarindan yemeye gelebilirim :)

Nane limon ve diğer bitki caylarina bayılırım ben ya. Aklıma gelmemişti yapayım bari mazeret olsun :) Adaçayı içmem lazım bu ara aslında boğazın agrimaya basladi müdahale etmem gerek.

Düşüncene saygı duyuyorum ama benim kurbanım hiç ugramadi.şimdi ben yolladiğimda o kendi kurbanına yollamazsa haksızlık olmazmi?mesela onun kurbanı sensin önemsememiş hediye gelnedi üzülmezmisin verdiğin emeklere ben o yüzden gelen yoksa iptal olsun dedim.

Geldim canım.
kırıldım ama zaten benim ne oldugum belli ya o yüzden fazla konusmıycam.burdayım o kadar.ben eğer ki bana haksizlik yapıldıysa hakkını helal etmiyorum ve eger ben birilerine haksızlık yaptıysam rabbım sabahı görmeyi nasip etmesin bana.
hoş geldin :KK200:kırılma pc başındayız herkesin teli var adresi var hediyeler gelmeye başlıyacağı zaman paylaşıyoruz .. farzetki sana gelmedi o kişi ifşa olmazmı öyle kolaymı ben katılıyorum deyip almamak o anı paylaşmamak.. o yüzden toparlanalım hediyeleşelim açalım gelen hediye topiği paylaşalım. alınma bana evladını öp ve en güzel pastamı sana vereceğim de bana hele katilim senmisinnn..:KK53::KK53:

Sağol kakaocum :) yani bilemedim sen misin acaba :) sensen haber yollarım hediyelerini elden teslim etmeye gelip o mükemmel tatlilarindan yemeye gelebilirim :)

Nane limon ve diğer bitki caylarina bayılırım ben ya. Aklıma gelmemişti yapayım bari mazeret olsun :) Adaçayı içmem lazım bu ara aslında boğazın agrimaya basladi müdahale etmem gerek.
ooo elden teslim etmek bu varya ballı kaymak olur inşallah katilim sensin vede en güzel pastamı yapma onuru yaşatırsın bana :KK200::KK200:evet canım nane limon mideyi çok rahatlatıyor bide havalar faranjit yapıyor insanı dikkat et dicem ama geldimi geliyor be kuzum..

Geldim canım.
Hanımlar can sıkmaya gerek yok. Hazir topigimiz biraz canlanmışken hele

Back