Selam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)
Bugün ise gidemedim hastayım iki türlü deDünde midemi bozdum yatıyorum öyle.
Geçmiş olsun kuzucum aynen atlattık krizi:) bu sayede topikte hareketlendi birazSelam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)
Tesekkur ederim yatıyorum oyle.Selm canmm
Evet devam ediyoruz
Bu arada çok geçmiş olsun. Mide bozukluğu çok fenaa
Sağol canım uzamaz bugün atlatirim herhalde yoksa kötü olur benim için.Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Geçmiş olsun kuzucum aynen atlattık krizi:) bu sayede topikte hareketlendi biraz
Herkes devam ediyor tatlim merak etme. 26 sında başlıca gondrime daha zaman var merak etmeTesekkur ederim yatıyorum oyle.
Haftalar sonra yatıyorum keyfini çıkarmam lazım
Sağol canım uzamaz bugün atlatirim herhalde yoksa kötü olur benim için.
Sağol doacim utanmasam iyi oldu dicem o kadar uzun zaman oldu ki evde kalmaya li böyle boş boş
Evde olduğuma göre bugün bol bol girerim bende topige :) bu arada benim kurbanim devam ediyor dimi? Ne zaman göndereceğim belli mi canım?
Tamamdir canım :) zaten hediye alamadım henüz bu hafta alicam paramı öyle bakicam biseyler :)Herkes devam ediyor tatlim merak etme. 26 sında başlıca gondrime daha zaman var merak etme
Az mi tanitmis kendisini yoksa sohbet mi edemediniz:))Tamamdir canım :) zaten hediye alamadım henüz bu hafta alicam paramı öyle bakicam biseyler :)
Hadi diğer ipucumu vereyim kendisini pek tanıyamadım henüz neler alicam çok kararsizim.
Yani her ikiside :)Az mi tanitmis kendisini yoksa sohbet mi edemediniz:))
oo geçmiş olsunSelam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)
nasi çokta ayrıntılı yazdım ben kendimi..sevgili katilim..Yani her ikiside :)
Düşüncene saygı duyuyorum ama benim kurbanım hiç ugramadi.şimdi ben yolladiğimda o kendi kurbanına yollamazsa haksızlık olmazmi?mesela onun kurbanı sensin önemsememiş hediye gelnedi üzülmezmisin verdiğin emeklere ben o yüzden gelen yoksa iptal olsun dedim.günaydın kızlar şimdi cidden iptal oldu öylemi...???ama olmadı bu evet delice sohbetler edilmedi burada ama bu iptal etme gereğini getirmezdi..neyse nasip değilmiş . galibaSarisekerannesi karıştırdı ortalığı ben öyle hissettim. okuduklarımdan
Geldim canım.hadiyin kızlar devam topik sahibi etiketle isimleri hediyeleşmek güzeldirSarisekerannesi sende gel kuzum devam devam
kırıldım ama zaten benim ne oldugum belli ya o yüzden fazla konusmıycam.burdayım o kadar.ben eğer ki bana haksizlik yapıldıysa hakkını helal etmiyorum ve eger ben birilerine haksızlık yaptıysam rabbım sabahı görmeyi nasip etmesin bana.
oo geçmiş olsunKatilimm şimdi nasılsın şifa olsun mide için nane ve limon önerebilirim pek içilmiyor ama çok iyi geliyor
nasi çokta ayrıntılı yazdım ben kendimi..sevgili katilim..
hoş geldinDüşüncene saygı duyuyorum ama benim kurbanım hiç ugramadi.şimdi ben yolladiğimda o kendi kurbanına yollamazsa haksızlık olmazmi?mesela onun kurbanı sensin önemsememiş hediye gelnedi üzülmezmisin verdiğin emeklere ben o yüzden gelen yoksa iptal olsun dedim.
Geldim canım.
kırıldım ama zaten benim ne oldugum belli ya o yüzden fazla konusmıycam.burdayım o kadar.ben eğer ki bana haksizlik yapıldıysa hakkını helal etmiyorum ve eger ben birilerine haksızlık yaptıysam rabbım sabahı görmeyi nasip etmesin bana.
ooo elden teslim etmek bu varya ballı kaymak olur inşallah katilim sensin vede en güzel pastamı yapma onuru yaşatırsın banaSağol kakaocum :) yani bilemedim sen misin acaba :) sensen haber yollarım hediyelerini elden teslim etmeye gelip o mükemmel tatlilarindan yemeye gelebilirim :)
Nane limon ve diğer bitki caylarina bayılırım ben ya. Aklıma gelmemişti yapayım bari mazeret olsun :) Adaçayı içmem lazım bu ara aslında boğazın agrimaya basladi müdahale etmem gerek.
Ben kurbanimla bugün yarın iletişime gecerim
Mesai bitsin gecicem Can'ım:))Kaç gibi iletişime geçersin canım benimle???
Hanımlar can sıkmaya gerek yok. Hazir topigimiz biraz canlanmışken heleDüşüncene saygı duyuyorum ama benim kurbanım hiç ugramadi.şimdi ben yolladiğimda o kendi kurbanına yollamazsa haksızlık olmazmi?mesela onun kurbanı sensin önemsememiş hediye gelnedi üzülmezmisin verdiğin emeklere ben o yüzden gelen yoksa iptal olsun dedim.
Geldim canım.
sen ne zaman geçiyon benle iletişime katilcim..Kaç gibi iletişime geçersin canım benimle???
geçmiş olsun kuzumSelam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)
sen ne zaman geçiyon benle iletişime katilcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?