• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Sağol canım bende seni cok sevdim.diiper topikte sevilmemiştim ama burda sevildim demekki kötü biri değilmişim:-)

kalbini kırmak istemiyorum ama neden sevilmedin acaba bide onu düşün.. arkamızdan konuşuyorsun bilmem farkındamısın

selam kızlar ben geldim :KK68:@Kakao ve Ben kuzum maşallah sana herkesi toparlamışsın buraya seni ayakta alkışlıyorum :KK9::KK9::KK9::KK9: ya babama hediye olarak kızımla babamın resmini karakalemle çizdirip hediye etmek istiyordum uzun zmandır da, resim hocamızla görüşmeye ve resimleri götürmeye yanna gitmiştim ondan yoktum:KK66:
Hediyeleşmeye devam ozaman eyyy katilcik burdayım ben hadi itiraf et kendini kurbanım sennerelerdesin yahu

selam kızlar ben geldim :KK68:@Kakao ve Ben kuzum maşallah sana herkesi toparlamışsın buraya seni ayakta alkışlıyorum :KK9::KK9::KK9::KK9: ya babama hediye olarak kızımla babamın resmini karakalemle çizdirip hediye etmek istiyordum uzun zmandır da, resim hocamızla görüşmeye ve resimleri götürmeye yanna gitmiştim ondan yoktum:KK66:
Hediyeleşmeye devam ozaman eyyy katilcik burdayım ben hadi itiraf et kendini kurbanım sennerelerdesin yahu
hoşgeldin canımcım :KK60:hiç uğraşma kimse sır vermiyor bu katil bu kurban işlerinde sabahtan beri belki biri kaçırır diye uğraşıyom ama yok kimse demiyor:63::63::63::63:

sevmem yeşil yaz. güzel bir çay kafi :KK53:
tiramisuyu denemedik. kedi dilini yaptı o güzel olmadı :KK53:
buyur canım :KK68::KK68:
tea_2.jpg

index.php

Canim siz iletişime geçtiniz mi sanirim biz buyuk ihtimal devam edicez sizde birbirinize alabilirsiniz Tabiki. Gerci dünde söylemiştim sana konuştunuz mu bilmiyorumda. Bu arada gecmis olsun bulantıların en kısa zamanda gecer umarim
Sagol canm insallah.
Dün konuştuk biz. Hediyesini almamış. Kendisi yapacakmış. Çok merak etmiştim.
Bende henüz almadım diye iptal ettik kendi aramızda.
Yazarım bugün ben ona tekrar devam edildigini

çok canım çekti ya:KK43:
tatlım o tariflerinin hepsini ben kendim deneyerek yapıp ekliyorum bu tramisuyu yap.. oldukça lezzetli ve yanılma payı yok denecek kadar az. Yemek. com diye bir site var oradan bak harika değişik tarifler var..keşke İstanbulda olsan ağırlamak isterdim..

Back