2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

çok teşekür ederim kakao. sağol teklifin bile mutlu etti.kısmet olur belki
yaparım umarım en kısa sürede. tarifleri ancak hafta sonu yapabiliyorum. ozamanda koşuşturmaktan pek vaktim kalmıyor falan

kalbini kırmak istemiyorum ama neden sevilmedin acaba bide onu düşün.. arkamızdan konuşuyorsun bilmem farkındamısın
Geçmiş konunun muhabbetini burda yapmayalım hanımlar.

Evet ya Kakao ve Ben ayağa kaldırdı buralari.Canim süper bir hediye fikrimiz ya bayildim:)

Sagol canm insallah.
Dün konuştuk biz. Hediyesini almamış. Kendisi yapacakmış. Çok merak etmiştim.
Bende henüz almadım diye iptal ettik kendi aramızda.
Yazarım bugün ben ona tekrar devam edildigini
Hediyen güzel birşey emin olabilirsin :)

Arkadaslar ben @Bilgece arkadasimizla ozelden konuştum. Hepimiz adına tekrar başsağlığı diledim. Kurbanı adına endiselenmemesini de söyledim.
Ayrıca witch hunt arkadasimizla da konuştum. O da çekilise devam etmek istediğini söyledi.
Yani anlayacağınız cekilisimize kaldığımız yerden DEVAM EDIYORUZ

Geçmiş konunun muhabbetini burda yapmayalım hanımlar.

Evet ya Kakao ve Ben ayağa kaldırdı buralari.Canim süper bir hediye fikrimiz ya bayildim:)

Hediyen güzel birşey emin olabilirsin :)
Yaaa eminim çok güzeldir. Bide kendisi yapacakmış bu daha güzell. Ama bekleyemem sabredememm
Diyorumki sen çaktırmadan ipucu versennn

işte buuu oh yandan yandan olur böyle şeyler kuzum her zaman söylüyorum hediyeleşmek güzeldir..havai fişek smileyi yokki atam buraya telefonlarımız sende kuzum olursa bir sıkıntı halledersin Sarisekerannesi alınma gel buraya yeminle en güzel pastamdan vereceğim sana bacım.. yanlış anlaşmalar her zaman olur..öpüyorum hepinizi biraz da çalışayım kızlar işteyim ben ayol

Selam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)

Bugün ise gidemedim hastayım iki türlü de Dünde midemi bozdum yatıyorum öyle.

Selam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)

Bugün ise gidemedim hastayım iki türlü de Dünde midemi bozdum yatıyorum öyle.
Selm canmm
Evet devam ediyoruz
Bu arada çok geçmiş olsun. Mide bozukluğu çok fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…