- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
tatlım o tariflerinin hepsini ben kendim deneyerek yapıp ekliyorum bu tramisuyu yap.. oldukça lezzetli ve yanılma payı yok denecek kadar az. Yemek. com diye bir site var oradan bak harika değişik tarifler var..keşke İstanbulda olsan ağırlamak isterdim..
inşallah canım olurda gelirsen istanbula onur duyarım ağırlamaktan.çok teşekür ederim kakao. sağol teklifin bile mutlu etti.kısmet olur belki
yaparım umarım en kısa sürede. tarifleri ancak hafta sonu yapabiliyorum. ozamanda koşuşturmaktan pek vaktim kalmıyor falan
vayyyy ben ne yapsam acababenwitch hunt tan şüpheleniyom galiba o benim katilim gelince der pastada ikram ettim ona (rüşvet verdim yani
hahahahahahahha kuzum topa tutarlar seni valla ban larlardiyet yapanların, spor yapanların aç kalanların kabusuyum benbazen ne yapmayıoistiyorum biliyonmu bu resimleri gidip diyet topiklerinde paylaşmak
@Bilgece dende şüpheleniyorum ama onun üzüntüleri var bu aralar Rabbim sabır versin onavayyyy ben ne yapsam acaba
hahahahahahahha kuzum topa tutarlar seni valla ban larlar
Geçmiş konunun muhabbetini burda yapmayalım hanımlar.kalbini kırmak istemiyorum ama neden sevilmedin acaba bide onu düşün.. arkamızdan konuşuyorsun bilmem farkındamısın
Evet yaselam kızlar ben geldim@Kakao ve Ben kuzum maşallah sana herkesi toparlamışsın buraya seni ayakta alkışlıyorum ya babama hediye olarak kızımla babamın resmini karakalemle çizdirip hediye etmek istiyordum uzun zmandır da, resim hocamızla görüşmeye ve resimleri götürmeye yanna gitmiştim ondan yoktum
Hediyeleşmeye devam ozaman eyyy katilcik burdayım ben hadi itiraf et kendini kurbanım sennerelerdesin yahu
Hediyen güzel birşey emin olabilirsin :)Sagol canm insallah.
Dün konuştuk biz. Hediyesini almamış. Kendisi yapacakmış. Çok merak etmiştim.
Bende henüz almadım diye iptal ettik kendi aramızda.
Yazarım bugün ben ona tekrar devam edildigini
amin canım inş.@Bilgece dende şüpheleniyorum ama onun üzüntüleri var bu aralar Rabbim sabır versin ona
hemde nasıl topa tutarlar ordan kaçarken ne kafa kalır ne göz.
teş.ler kuzum inş. babamda beğenirGeçmiş konunun muhabbetini burda yapmayalım hanımlar.
Evet yaKakao ve Ben ayağa kaldırdı buralari.Canim süper bir hediye fikrimiz ya bayildim:)
Hediyen güzel birşey emin olabilirsin :)
Beğenir tabi çok tatlı çok anlamlı bir hediye benceteş.ler kuzum inş. babamda beğenir
amin inş. kuzum teş.ederimBeğenir tabi çok tatlı çok anlamlı bir hediye bence
Yaaa eminim çok güzeldir. Bide kendisi yapacakmış bu daha güzell. Ama bekleyemem sabredememmGeçmiş konunun muhabbetini burda yapmayalım hanımlar.
Evet yaKakao ve Ben ayağa kaldırdı buralari.Canim süper bir hediye fikrimiz ya bayildim:)
Hediyen güzel birşey emin olabilirsin :)
işte buuu oh yandan yandan olur böyle şeyler kuzum her zaman söylüyorum hediyeleşmek güzeldir..havai fişek smileyi yokki atam buraya telefonlarımız sende kuzum olursa bir sıkıntı halledersinArkadaslar ben @Bilgece arkadasimizla ozelden konuştum. Hepimiz adına tekrar başsağlığı diledim. Kurbanı adına endiselenmemesini de söyledim.
Ayrıcawitch hunt arkadasimizla da konuştum. O da çekilise devam etmek istediğini söyledi.
Yani anlayacağınız cekilisimize kaldığımız yerden DEVAM EDIYORUZ
at bacım at çok severim öyle şeyleribitince resmi atarım buraya
tmm canımat bacım at çok severim öyle şeyleri
Geçmiş konunun muhabbetini burda yapmayalım hanımlar.
aynen kuzucum at tabiki ya:)bitince resmi atarım buraya
Olmaz suprizi bozulur ama cici birşey emin olabilirsin.Yaaa eminim çok güzeldir. Bide kendisi yapacakmış bu daha güzell. Ama bekleyemem sabredememm
Diyorumki sen çaktırmadan ipucu versennn
Hmmm heycanla bekliyorumm.aynen kuzucum at tabiki ya:)
Olmaz suprizi bozulur ama cici birşey emin olabilirsin.
Selm canmmSelam kızlar :) kriz atlatilmis cekilise devammis hadi gözümüz aydın :)
Bugün ise gidemedim hastayım iki türlü deDünde midemi bozdum yatıyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?