- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Sağol canım bende seni cok sevdim.diiper topikte sevilmemiştim ama burda sevildim demekki kötü biri değilmişim
kız sen nerden çıktın bırak çatmayı sen tramisuyu yaptınmı onu de hele .kalbini kırmak istemiyorum ama neden sevilmedin acaba bide onu düşün.. arkamızdan konuşuyorsun bilmem farkındamısın
yok yapamadım. kedi dilini kardeşime verdim yap diye. yapmış ama güzel olmamış sanırımkız sen nerden çıktın bırak çatmayı sen tramisuyu yaptınmı onu de hele .
selam cicim yoo mahvetmedin sende hoşgeldin pastamı istersin çaymı kahvemi otur ,otur şöyle rahat et ..yeşil çayımda var hee..kokunuzu mahvetmiş bulunmaktayımselam herkese
enemmm niye güzel olmamış.... o tramisu varya can canyok yapamadım. kedi dilini kardeşime verdim yap diye. yapmış ama güzel olmamış sanırımkargola gönder bana
selam cicim yoo mahvetmedin sende hoşgeldin pastamı istersin çaymı kahvemi otur ,otur şöyle rahat et ..yeşil çayımda var hee..
enemmm niye güzel olmamış o tramisu varya can cantamam senide ekledim göndereceklerimin arasına
hoşgeldin canımcımselam kızlar ben geldim@Kakao ve Ben kuzum maşallah sana herkesi toparlamışsın buraya seni ayakta alkışlıyorum ya babama hediye olarak kızımla babamın resmini karakalemle çizdirip hediye etmek istiyordum uzun zmandır da, resim hocamızla görüşmeye ve resimleri götürmeye yanna gitmiştim ondan yoktum
Hediyeleşmeye devam ozaman eyyy katilcik burdayım ben hadi itiraf et kendini kurbanım sennerelerdesin yahu
hiç deme canım ya bu defa herkes ketum olmuş hıh bende ser verip sır vermiycem bundan sonrahoşgeldin canımcımhiç uğraşma kimse sır vermiyor bu katil bu kurban işlerinde sabahtan beri belki biri kaçırır diye uğraşıyom ama yok kimse demiyor
hoşbulduk bu arada canikomhoşgeldin canımcımhiç uğraşma kimse sır vermiyor bu katil bu kurban işlerinde sabahtan beri belki biri kaçırır diye uğraşıyom ama yok kimse demiyor
buyur canımsevmem yeşil yaz. güzel bir çay kafi
tiramisuyu denemedik. kedi dilini yaptı o güzel olmadı
ıslık smiley off offff offff bende spora başladım ya olmaz ama böyle sabah sabahbuyur canım
benhiç deme canım ya bu defa herkes ketum olmuş hıh bende ser verip sır vermiycem bundan sonra
diyet yapanların, spor yapanların aç kalanların kabusuyum benıslık smiley off offff offff bende spora başladım ya olmaz ama böyle sabah sabah
Sagol canm insallah.Canim siz iletişime geçtiniz mi sanirim biz buyuk ihtimal devam edicez sizde birbirinize alabilirsiniz Tabiki. Gerci dünde söylemiştim sana konuştunuz mu bilmiyorumda. Bu arada gecmis olsun bulantıların en kısa zamanda gecer umarim
tatlım o tariflerinin hepsini ben kendim deneyerek yapıp ekliyorum bu tramisuyu yap.. oldukça lezzetli ve yanılma payı yok denecek kadar az. Yemek. com diye bir site var oradan bak harika değişik tarifler var..keşke İstanbulda olsan ağırlamak isterdim..çok canım çekti ya
Teşekkür ederizooo ayıp ettin tek kişi değilsinki baksana orta katı kiraya vermişsin en kocamanından iki dilim pasta sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?