- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
witch hunt canımcım yanlış bir anlama oldu devam,devam kızma , kırılma Başarılı hatunlarız biz asivemai nerdesin kuzum devam, devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o yok ortalıkta bende anlamadimwitch hunt canımcım yanlış bir anlama oldu devam,devam kızma , kırılma Başarılı hatunlarız biz asivemai nerdesin kuzum devam, devam
gelir hayatım olmassa dürterizz asivemai uykularamı kaldın bacııı.. kalk kalk misler gibi kahve yaptım sanaEvet o yok ortalıkta bende anlamadim
oy anam şımarayımmı olur böyle şeyler kızlar sonuçta pc başındayız ama güvenmek hissi iyidir .. kurbancığıma hediyeler almak istiyorum kimse beni bundan mahrum edemezz..Kakao ve Ben canım oflu kimliğini kullanıp, tüm sorunları çözüyorsun ehh kimin memleketlisi
Gelsin benim eski kurbancik Yaa görmeye alışıgiz onu:)Kızlar asivemai yerinde değil şu an o yüzden cevap yazamıyor. Birazdan gelir =)
Tatlı kiss yaoy anam şımarayımmı olur böyle şeyler kızlar sonuçta pc başındayız ama güvenmek hissi iyidir .. kurbancığıma hediyeler almak istiyorum kimse beni bundan mahrum edemezz..
Kızlar asivemai yerinde değil şu an o yüzden cevap yazamıyor. Birazdan gelir =)
oo kakaocum iyiyiz bacım sen nörün
Günaydınnniptal miptal yok hadi devam kızlar bizler bir şeyi başaramıyacakmıyız o esmaa_m ında kulaklarını çekeyimde gelsin topiğe
offf off döktürmüşsün yine canım ellerine sağlık iyiyiz çok şükür sen nasılsın
çekilişimiz var heyecanlıyız.. napcaz pastalarla ,böreklerle yarışmalarla te burayla uğraşıyom ilkbahar geldi gibi çiçekler açtı açacak yolda gelirken börtü ,böceklerle çiçeklerle konuşuyomoo kakaocum iyiyiz bacım sen nörün
hah seni arıyordum değil bacım değil... kurbanım senmisinKızlar çekiliş iptal mi değil mi sayfaların hepsini okuyamadmm