Aynen ayni yerdeler:)aaa sen nereden biliyorsun ki? aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
Hosgeldin canim:) devam istiyor musun sende?Günaydınnn
Neler kaynatmışsınız öyle. Sabah bulantılarım fenaa.
Aklımdydı ama şimdi gelebildimm
anam diyettemisinKakao ve Ben ama çok ayıp yaaa. bu tatlılar paylaşılır mı hiiiççç. burada diyette olanlar vaar. şu anki ruh halim;
Bende reglyim cok fena tatlı aseriyorum:))Kakao ve Ben ama çok ayıp yaaa. bu tatlılar paylaşılır mı hiiiççç. burada diyette olanlar vaar. şu anki ruh halim;
şükür mevlaya ilkbahar geldi pazarda çilek gördüm daha bi iyi oldum ..ohh gelsin çilekli pastalarr..offf off döktürmüşsün yine canım ellerine sağlık iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Hayır canmm ben sonradan katıldım diye L lamelifAmine ili birbirimize alıcaktıkhah seni arıyordum değil bacım değil... kurbanım senmisin
Canim siz iletişime geçtiniz mi sanirim biz buyuk ihtimal devam edicez sizde birbirinize alabilirsiniz Tabiki. Gerci dünde söylemiştim sana konuştunuz mu bilmiyorumda. Bu arada gecmis olsun bulantıların en kısa zamanda gecer umarimHayır canmm ben sonradan katıldım diye L lamelifAmine ili birbirimize alıcaktık
oy kuzum hamilesin sen bir avazda inşallah ...demedin bişi kurbanım senmisinn..(öğrenmeye çalışıyorum kimsede demedi ayol)Günaydınnn
Neler kaynatmışsınız öyle. Sabah bulantılarım fenaa.
Aklımdydı ama şimdi gelebildimm
Hayır canmm ben sonradan katıldım diye L lamelifAmine ili birbirimize alıcaktık
Istiyorum tabiki. L lamelifAmine devam eder mi bilmiyorum.Aynen ayni yerdeler:)
Hosgeldin canim:) devam istiyor musun sende?
birbirinize alıyorsunuz ve hediyeleri paylaşma topiğimizde hediyelerimizi paylaşıyoruz...Hayır canmm ben sonradan katıldım diye L lamelifAmine ili birbirimize alıcaktık
eder , kuzum eder tanıdığım L lamelifAmine ederIstiyorum tabiki. L lamelifAmine devam eder mi bilmiyorum.
aaa sen nereden biliyorsun ki? aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
anam diyettemisinacık kaçayımda öyle geleyim o diyet varya benimde ömrümü yedi.
Ben pozitif ayrımcılık kapsamı altında iki dilim istiyorum pastandan.oy kuzum hamilesin sen bir avazda inşallah ...demedin bişi kurbanım senmisinn..(öğrenmeye çalışıyorum kimsede demedi ayol)
Buralara uğrayınca görür. Bende yazarım özelden.
ooo ayıp ettin tek kişi değilsinki baksana orta katı kiraya vermişsin en kocamanından iki dilim pasta sanaBen pozitif ayrımcılık kapsamı altında iki dilim istiyorum pastandan.Yoksa o pasta benim gözümden yar olmaz sana
o diyet varya ömrümü yedi kendime o YAĞ ÇÖZÜCÜLERDEN sıkıcam belki benim yan yağlarımı eritirEvet cicim aynı yerde çalışıyoruz. Ama bizim hatun şu an firarlarda, bir yerlere lak lak yapmaya gitmiş :)))
Ayy sorma 1 aydır diyetteyim. Hayatın hiçbir tadı tuzu kalmadı benim için
ellerine sağlık kakaocum Allah iyilik versin sana :)şükür mevlaya ilkbahar geldi pazarda çilek gördüm daha bi iyi oldum ..ohh gelsin çilekli pastalarr..
cümlemize canım cümlemizeellerine sağlık kakaocum Allah iyilik versin sana :)
hahaha valla süper fikir. ben de deneyeyim kıızo diyet varya ömrümü yedi kendime o YAĞ ÇÖZÜCÜLERDEN sıkıcam belki benim yan yağlarımı eritir
bu fikri varya kerata oğlum verdi bana spor yapıyorum evde bişi istedi benden oğlum dedim görmüyormusun yağlarımı eritiyorum . oda demezmi anne yağ çözücü sıksana ben şok sonrada bastım kahkahayı..hahaha valla süper fikir. ben de deneyeyim kıız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?