• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Yanı ben sahsen cekilisi yaparken boyle bir istek goremedim. Hepiniz evde değilsiniz hepimizin isi gucu oluyor. Ama hic hala uğramayan 2 arkadas var. Ve bu insanlara hediye alacak veya ondan hediye beklicem arkadaslar var. Ben onlar adına endişeleniyorum. Yoksa bu kadar cok hediyeleşmek isteniyorsa yapılır. Anladığım kadarıyla hediyesini alanlar da var
iptal miptal yok hadi devam kızlar bizler bir şeyi başaramıyacakmıyız o esmaa_m esmaa_m ında kulaklarını çekeyimde gelsin topiğe :KK4:

İsim itibari ile esmaa_m i bilmiyorum.

Şu an kimse katillerini kurbanlarını söylemedi. Herkes eminse devam edelim. Birbirimizi kırmaya gerek yok :KK200::KK200::KK200:
ben katilimi bilmiyorum ama hediye geldiğinde öğreneceğim diğer çekilşten nasıl öğrendiysem öyle o yüzden devam kızlar asivemai asivemai yede haber verilsin devam :KK200:

wertx35 wertx35 witch hunt witch hunt sizin için de sakınca yoksa devam edelim.

Kimse üzülmesin diye iptali düşündük kimsenin hevesi de kırılmasın.

Ben kendi adıma sizi de tanımak, bu çekilişin sonunda da yüzlerini hiç görmediğim ama sevgi beslediğim kişiler olarak anmak isterim.
işte bu canım hepimizi etiketleki güzel çekilişimiz olsun çok değiliz zaten .. hadi hanımlar toparlanınn.. :KK200::KK200::KK60::KK60:

wertx35 wertx35 witch hunt witch hunt sizin için de sakınca yoksa devam edelim.

Kimse üzülmesin diye iptali düşündük kimsenin hevesi de kırılmasın.

Ben kendi adıma sizi de tanımak, bu çekilişin sonunda da yüzlerini hiç görmediğim ama sevgi beslediğim kişiler olarak anmak isterim.
Evet sizin icin de sorun yoksa devam edicez hatta ben ankette açmayı dusunuyorum o sekilde yapalım isterseniZ

asivemai asivemai :KK200:@mhnds_ :KK200:@Morenica:KK200: D doakolik :KK200:@geranio :KK200:@Kakao ve Ben :KK200:@Sarisekerannesi :KK200:@SERAPSEV :KK200:@wertx35 :KK200:@GezegeNKralicesi :KK200:@witch hunt :KK200:@Bilgece :KK200:@esmaa_m :KK200:@lamelifAmine :KK200: hayırlı sabahlarımız olsun kızlar İPTAL yokk hediyeleşmek güzeldir helede tanımadığın kişilerden gelirse tadından ,heyecanından yenilmez @Bilgece başın sağolsun ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun hepinizi öpüyorum kızlar :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Benim lafim wertx35 wertx35 ve witch hunt witch hunt a değildi zaten ama onlar direk üstlerine alındı. Onlardan daha fazla girmeyenler var.

Yok canım üstüme alınmadım şahsen ben :) sadece witch hunt'ın söyledikleri bana oldukça mantıklı geldi.
Sinirlenmedim de, benim açımdan sorun yok yani. witch hunt witch hunt da eminim katılacaktır.

Back