• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Ama canim benim bu en bastada alinan bir risk degilmiydi ?
Her gun girse bile bir risk
Onemli olan o degil zaten
Neyse siz kararinizi almissiniz
Baksana bilgece bile acili haliyle hediyeyi unutmuyor
Yani demem o ki herkes biliyor sorumlululgunu ama mumkun olmadi bu sefer iste konusabilmek
Kasitli degil yani katilmamak
Daha once ben bu sekilde bir cekiliste bulunmadım sahsen. Sizin ilk çekilişini oldugu icin size garip gelmiyor olabilir. Bir 2015 Yilbasi çekilişini acın okuyun her dakika sohbet ediyorduk. O zaman tadı çıkıyordu. Ki iptal ettiğimiz tarihte 16 si yanı hediye gönderimine 10 gun var en azından. Mağdur olmanızı gercekten istemezdim. Ama daha buyuk sorunlar çıkmaması adına iptal ettik

Daha once ben bu sekilde bir cekiliste bulunmadım sahsen. Sizin ilk çekilişini oldugu icin size garip gelmiyor olabilir. Bir 2015 Yilbasi çekilişini acın okuyun her dakika sohbet ediyorduk. O zaman tadı çıkıyordu. Ki iptal ettiğimiz tarihte 16 si yanı hediye gönderimine 10 gun var en azından. Mağdur olmanızı gercekten istemezdim. Ama daha buyuk sorunlar çıkmaması adına iptal ettik

Tamam tamam bisi demedim
Nasil isterseniz

Bu sekilde baska düşünen arkadaslar olabilir foruma girip görürlerse eger o Zaman cekilise kendi aralarında devam edebilirler tabi. Sahsen ben bu sorumluluğu alamazdım. Sohbet etmediğim birinden ne hediye almak isterim
Ne hediye göndermek isterim sahsen( katilim alinmasin)

Bu sekilde baska düşünen arkadaslar olabilir foruma girip görürlerse eger o Zaman cekilise kendi aralarında devam edebilirler tabi. Sahsen ben bu sorumluluğu alamazdım. Sohbet etmediğim birinden ne hediye almak isterim
Ne hediye göndermek isterim sahsen( katilim alinmasin)
Niye böyle bisi yaptınız kızlar.. Alinmam o ayrıda .keşke iptal etmeseydiniz.. Bak tam yatarken bir bakayım kızlar ne yapiyorlar dedim. Evde internet olmadığı halde tabletten giriyorum..neyse yarın daha iyi konusuruz.iyi geceler..

Niye böyle bisi yaptınız kızlar.. Alinmam o ayrıda .keşke iptal etmeseydiniz.. Bak tam yatarken bir bakayım kızlar ne yapiyorlar dedim. Evde internet olmadığı halde tabletten giriyorum..neyse yarın daha iyi konusuruz.iyi geceler..
Canim gercekten ben kendim zaten basta cok uzuldum. Ama topige kimse dogru duZgun uğramıyor haricinde foruma girmeyen arkadaşlarımız bile var. Ve konu daha cok büyüyebilir diye iptal etmek zorunda kaldım. Bende isterdim yilbasinda oldugu gibi coşsun topik konusalim edelim ama kismet değilmiş. İyi geceler canim

Kizlar ablamin esi vefat etti. Biz memlekete gidiyoruz. Gec de olsa yollayacagim. Benim katilim de simdi yollamasin hediyemi geri gider yoksa. Allaha emanet olun.. Bol dua edin ablam icin. Allahim onun gonlune ferahlik versin. Ahh ahh
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Kizlar benim cok isleerim var yalniz foruma girip oyle uzi uzafiyada yazmamiyorum bu aralar zaten ama naaip degilmis demekki...heyecanliydim ne yalan soyleyom kurbanima yapacagim hediye icin..birde sonradan katildiginiz icin adapte olamadik...hakkinizo helalnesin sevgiper ..netim cokncekmiyor

Günaydın kızlar. witch hunt witch hunt ın söylediklerine katılıyorum açıkçası ben. 4 kişi aktif diyorsunuz ama çok bir muhabbet dönmedi zaten hiç. Ayrıca burada sohbet etsek de kime ne hediye alacağımızı bilemeyiz ki öyle de böyle de bir risk alıp kişinin kendini tanıttığı kadar bir şeyler almaya çalışıyorduk ki tanıtım topiği de bu yüzden var. Neyse kararı vermişsiniz zaten siz diyecek bir şey yok. Kısmet değilmiş. Açıkçası ben de aldığım kadar hediyeyi göndereceğim yine de. Sonuçta kendim için almamıştım onu düşünüp almıştım.

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar. Hala memleketteyim ablam berbat durumda. Basimiza felaket geldi. Hediyeni unutmadim lutfen beni mazur gor. Kurbanimla iletisime mi gecmem gerekiyor bilmiyorum. Ama eve gidince ilk isim hediyeni alip gondermek insallah. Sirf beni yanlis anlama diye bu uzuntulu zamanimda girip senin icin yaziyorum.
Sevgiler..

Başınız sağolsun. Böyle bir durumda düşüneceğin tek şey ablan, ailen. Allah dayanma gücü versin.

Iki gundur ilk defa girebiliyorum kk ya bu birincisi
Ciddi anlamda yogundum ve cok giremedigimi belirttim
Bastan belirtmesem ve sorumsuz davransam haklisiniz
girdigim zamanlarda kayda deger bir muhabbet yoktu Bunu belirttim
Zorla tabiiki cekilis yapilmaz
30 yasindayiz demem zaten sorumlulugumuzu biliyoruz manasinda soylenmis bir soz
Kimse hediyeyi alip kacmazdi zaten elbetteki sohbet ediliyordu her neyse

Tepkini anlayabiliyorum. Ancak önceki çekilişlerde bu durumlarla çok karşılaşıldı. Kimseden ses seda çıkmayınca üzülenlerin olmaması adına böyle bir durum oluştu.

Bir de zaten durumunu anlatmıştın. Sana karşı bir tepki kesinlikle yoktu. Daha çok forumda gezip buraya uğramayanlar, whatsapptan konuşulup çekilişe katılmamış gibi davrananlar ve uzun zamandır foruma girmeyenler düşündürdü.

günaydın kızlar şimdi cidden iptal oldu öylemi...???ama olmadı bu evet delice sohbetler edilmedi burada ama bu iptal etme gereğini getirmezdi..neyse nasip değilmiş . galiba Sarisekerannesi Sarisekerannesi karıştırdı ortalığı ben öyle hissettim. okuduklarımdan

Günaydın kızlar. witch hunt witch hunt ın söylediklerine katılıyorum açıkçası ben. 4 kişi aktif diyorsunuz ama çok bir muhabbet dönmedi zaten hiç. Ayrıca burada sohbet etsek de kime ne hediye alacağımızı bilemeyiz ki öyle de böyle de bir risk alıp kişinin kendini tanıttığı kadar bir şeyler almaya çalışıyorduk ki tanıtım topiği de bu yüzden var. Neyse kararı vermişsiniz zaten siz diyecek bir şey yok. Kısmet değilmiş. Açıkçası ben de aldığım kadar hediyeyi göndereceğim yine de. Sonuçta kendim için almamıştım onu düşünüp almıştım.

Günaydın :KK36:

Bu kadar talep olduğunu iptalden önce hissetmemiştim kendi adıma:)

Bir de bunun için üzüldüm şimdi.

Zaten çekilişe katılan D doakolik asivemai asivemai Sarisekerannesi Sarisekerannesi @Bilgece Kakao ve Ben Kakao ve Ben wertx35 wertx35 witch hunt witch hunt ı biliyorum. Diğer kimler var forumda görmedim bile. Normalde forumda sık gördüğüm L lamelifAmine de varmış. Ama daha yeni gördüm yazdığını.

Kalan arkadaşlar kim konuda hiç görmedim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar şimdi cidden iptal oldu öylemi...???ama olmadı bu evet delice sohbetler edilmedi burada ama bu iptal etme gereğini getirmezdi..neyse nasip değilmiş . galiba Sarisekerannesi Sarisekerannesi karıştırdı ortalığı ben öyle hissettim. okuduklarımdan

Günaydıın
Neden bu kanıya vardın? Aynı fikirde değilim.

Günaydın :KK36:

Bu kadar talep olduğunu iptalden önce hissetmemiştim kendi adıma:)

Bir de bunun için üzüldüm şimdi.

Zaten çekilişe katılan D doakolik asivemai asivemai Sarisekerannesi Sarisekerannesi @Bilgece Kakao ve Ben Kakao ve Ben wertx35 wertx35 witch hunt witch hunt ı biliyorum. Diğer kimler var forumda görmedim bile. Forumlarda sık gördüğüm L lamelifAmine de varmış. Ama daha yeni gördüm yazdığını.

Kalan arkadaşlar kim konuda hiç görmedim.
Katiliyorum canim sadece bu kişiler var foruma yazan Biz mi gormuyoruZ. Yani bu kadar hevesliyseniz ben elbette ki iptal etmem cekilisi. Biz sahsen korktuk kimseler olmadığı icin. herkesin bir isi olabilir ama buraya hic uğramayanlar var onların katilleri kurbanları icin bu durum kotu deil mi sizce de?

Günaydıın
Neden bu kanıya vardın? Aynı fikirde değilim.
asivemai
- mhnds_
- Morenica
- doakolik
- Kakao ve Ben
- geranio
- Sarisekerannesi
- SERAPSEV
- wertx35
- GezegeNKralicesi
- witch hunt
- Bilgece
- esmaa_m
- lamelifAmine
toplam bu kadarız zaten ve ben buradaki arkadaşları bu topikte tanıyorum yani güvenilir.. bilmiyorum öyle hissettim ha belkide yanlıştır neyse nasip kısmet işleri.

Katiliyorum canim sadece bu kişiler var foruma yazan Biz mi gormuyoruZ. Yani bu kadar hevesliyseniz ben elbette ki iptal etmem cekilisi. Biz sahsen korktuk kimseler olmadığı icin. herkesin bir isi olabilir ama buraya hic uğramayanlar var onların katilleri kurbanları icin bu durum kotu deil mi sizce de?
yavrum bir kaç kişi uğramıyor eminim sebepleri var bak witch hunt witch hunt anlattı ve şahsen tanımıyorum ama kefilim ben ona ve S SERAPSEV oda öyle hediye aldık hediyeler gelmese nasıl olacak demek olmamış olurmu öyle şey hediyelerimizi almaya başladıkmı resimleri atıyorduk kimden gelmiş zaten belli oluyordu.. düşünsenize bana gelmiş ama ben sallıyorum beni topa tutmazmıydınız kurbanının hediyesi nerde diye..

Yanı ben sahsen cekilisi yaparken boyle bir istek goremedim. Hepiniz evde değilsiniz hepimizin isi gucu oluyor. Ama hic hala uğramayan 2 arkadas var. Ve bu insanlara hediye alacak veya ondan hediye beklicem arkadaslar var. Ben onlar adına endişeleniyorum. Yoksa bu kadar cok hediyeleşmek isteniyorsa yapılır. Anladığım kadarıyla hediyesini alanlar da var

asivemai
- mhnds_
- Morenica
- doakolik
- Kakao ve Ben
- geranio
- Sarisekerannesi
- SERAPSEV
- wertx35
- GezegeNKralicesi
- witch hunt
- Bilgece
- esmaa_m
- lamelifAmine
toplam bu kadarız zaten ve ben buradaki arkadaşları bu topikte tanıyorum yani güvenilir.. bilmiyorum öyle hissettim ha belkide yanlıştır neyse nasip kısmet işleri.

İsim itibari ile esmaa_m i bilmiyorum.

Şu an kimse katillerini kurbanlarını söylemedi. Herkes eminse devam edelim. Birbirimizi kırmaya gerek yok :KK200::KK200::KK200:

yavrum bir kaç kişi uğramıyor eminim sebepleri var bak witch hunt witch hunt anlattı ve şahsen tanımıyorum ama kefilim ben ona ve S SERAPSEV oda öyle hediye aldık hediyeler gelmese nasıl olacak demek olmamış olurmu öyle şey hediyelerimizi almaya başladıkmı resimleri atıyorduk kimden gelmiş zaten belli oluyordu.. düşünsenize bana gelmiş ama ben sallıyorum beni topa tutmazmıydınız kurbanının hediyesi nerde diye..
Canim Tabiki topa tutarız ama foruma girmezse bunu goremicek. Ve kurbanı icin cok ktu bir durum olmaz mı yanı.

Back