• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Canım bir kere senin yapmanla uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Aksine ben şu dönemler çok yoğunum sen üstlendin diye kesinlikle katılmalıyım aktif olmalıyım diye düşündüm ve ona göre çaba gösterdim emin ol buna.

Ben bu şekilde üzüleceklerin olduğunu düşünüyorum. Kurbanımı çok seviyorum. Çok sevindim. Ama hiç konuşmadığım kişiler var çekilişte. Hiçbir yorum yok bir şey yok. Sanki kötü olacak sonucu gibi.

İptal için anket aç diyeceğim ama hiç girmeyenler var. Belki çekilişi unuttular bile..
Kuzum senin içi demiyorum zaten. Teşekkür ederim sen her fırsatta buradasın.
Tamam konusalım .
neden kendine bağlıyorsun canım belkı gerçekten kayılmak isteyip vakıt bulamayanlar olmustur bence ya iptal et herkes ok diyorsa yada kendi aramızda yapalım
Evet bu da bir seçenek. Ben anket aciyim en iyisi.

Selam kızlar geçmişi okuyup geliyorum her seferinde. Çoğunuz tanıyorsunuz beni imkan olsa hiç çıkmam buradan az sohbet etmedik daha önce de. Kusura bakmayın haklısınız ama elimde değil :(

D doakolik canım seninle ilgisi yok sakın üstüne alınma herkes yoğun sanırım yada o heyecan tutturulamadi mi bi türlü kimse uğramıyor anlayamadım bende.

İptal için siz bilirsiniz benim kurbanım hiç yok buralarda gerçi söylemişti de hala çekilişte mi onu bile bilmiyorum :(

Selam kızlar geçmişi okuyup geliyorum her seferinde. Çoğunuz tanıyorsunuz beni imkan olsa hiç çıkmam buradan az sohbet etmedik daha önce de. Kusura bakmayın haklısınız ama elimde değil :KK43:

D doakolik canım seninle ilgisi yok sakın üstüne alınma herkes yoğun sanırım yada o heyecan tutturulamadi mi bi türlü kimse uğramıyor anlayamadım bende.

İptal için siz bilirsiniz benim kurbanım hiç yok buralarda gerçi söylemişti de hala çekilişte mi onu bile bilmiyorum :KK43:
Seni biliyoruz canim ama foruma girip buraya uğramayanlar var ve bu hic hos olmuyor.

Gelmeyen de zorla getirilmezki ne anlami kalır :KK43:

Canım aktif olanlara haksızlık oldu o yüzden bence siz karar verin yada anket aç devam mi iptal mi diye.
Şindi canım bizim düşünceniz buraya ugramıyorlarsa hediyeyi alıp yollamayanlarda olabilecek ondan sonra kıyamet kopucak burda.o ona laf söyliycem öburu bir diğerine hopp konu kapandı sonra.korkum bu yönde

Şindi canım bizim düşünceniz buraya ugramıyorlarsa hediyeyi alıp yollamayanlarda olabilecek ondan sonra kıyamet kopucak burda.o ona laf söyliycem öburu bir diğerine hopp konu kapandı sonra.korkum bu yönde

Öyle bi terbiyesizlik yapılmaz ya sanmıyorum. Ama kimseye kefil olamayız tabi bilemiyorum.

Diyorum ya siz bilirsiniz aktif olanlar karar versin konunun akibetine bence.

Yanı burda olay hediye almak mı ben anlamıyorum. Herkes kendisine hediye alabilir zaten cok sukur.sizlerde fıkır verin ona gore kesin bir açıklama yapıp konuyu kapattircam

Herkes hakkını helal etsin gerçekten kendi adıma ve burda aktif olan arkadaşlarım adına gerçekten çok üzgünüm. Foruma hiç ugramayanlar var,bunun disinda foruma gelip konuya gelmeyen var. Bu şekilde çekilisin adil olabileceğine inanmiyorum. Burdaki amaç hediyelerden ziyade sohbet etmek dostluk kurmak diye düşündüm en başından beri,ama kısmet değilmiş. Herkes kendisine iyi baksın. Çekiliş iptal olmuştur..
asivemai asivemai Morenica Morenica Sarisekerannesi Sarisekerannesi Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger witch hunt witch hunt @Bilgece esmaa_m esmaa_m L lamelifAmine S SERAPSEV geranio geranio mhnds_ mhnds_ Kakao ve Ben Kakao ve Ben wertx35 wertx35

Back