Sağol canım bende seni cok sevdim.diiper topikte sevilmemiştim ama burda sevildim demekki kötü biri değilmişimTesekkur ederim kuzum sizleri çok seviyorum bende.Sarisekerannesi sende öyle . Yeni tanıdım seni ama çok sevdim.
öyle canim yapacak bişey yok.Doacim sıkma canını lütfen. Kötü talihsizlik oldu gerçekten kısmet değilmiş
Valla ben pazar günğ bile gelmeye çaliştim kı burdayım demek için birdr cok aktıfımdir kk da kendime bi konu bulurum çene yapıcak))
Canim sen L lamelifAmine ile iletişime geç istersen, siz birbirinizi bildiğiniz için hediyelesebklirsiniz tabiki yine kendi aranızda. Hatta o sana hediye bakmış olabilir. Bir konuş onunla sıkıntı olmasın.
Öyle şey olur mu tabiki de çok sevdik seni:)Sağol canım bende seni cok sevdim.diiper topikte sevilmemiştim ama burda sevildim demekki kötü biri değilmişim
Yazarım ben onaöyle canim yapacak bişey yok.
Canim sen L lamelifAmine ile iletişime geç istersen, siz birbirinizi bildiğiniz için hediyelesebklirsiniz tabiki yine kendi aranızda. Hatta o sana hediye bakmış olabilir. Bir konuş onunla sıkıntı olmasın.
Öyle şey olur mu tabiki de çok sevdik seni:)
Sizi şahsi olarak suclamadi kimse zaten. Ama kimse burda sohbete katılmadığı zaman bir anlamı olmuyor. Üstünüze alınacak bişey yok burda ortak kararla kapattık cekilisi.Cok heyecanli sohbetler mi oldu benim kacirdigim anlamadim
Bu zaten bir cekilis ,olay hediyeye dondu demissiniz ama olayin amaci zaten hediye
Tabiiki biz hepimiz kendimize alabiliriz
Ama hic tanimadigin biriyle hediyelesmek konu
Acikcasi bana biraz garip geldi
Bilemiyorum
Canim benim tekrar basın sağolsun. Ben yarın sana mesaj atacaktim telefonuna buraya gelemedigin için. Ekilisimizi iptal etmek durumunda kaldık. Sohbet olmadığı için.Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar. Hala memleketteyim ablam berbat durumda. Basimiza felaket geldi. Hediyeni unutmadim lutfen beni mazur gor. Kurbanimla iletisime mi gecmem gerekiyor bilmiyorum. Ama eve gidince ilk isim hediyeni alip gondermek insallah. Sirf beni yanlis anlama diye bu uzuntulu zamanimda girip senin icin yaziyorum.
Sevgiler..
Canım evet konu hediyeleşmek ama insan sohbet ettiği konuşup kaynaştığı yüzyüze tanımadan arkadaşlık kurduğu birinden hediyeleşmek istedi. Sohbet muhabbet olmadan nasıl olacaktı bu iş acaba ki doakolik in de dediği gibi şahsi isim belirtilmedi bütün çekiliş konusuna bakarsan üyenin aktif olması şart ibaresi her çekilişte kesin olan bir maddeCok heyecanli sohbetler mi oldu benim kacirdigim anlamadim
Bu zaten bir cekilis ,olay hediyeye dondu demissiniz ama olayin amaci zaten hediye
Tabiiki biz hepimiz kendimize alabiliriz
Ama hic tanimadigin biriyle hediyelesmek konu
Acikcasi bana biraz garip geldi
Bilemiyorum
Evet 30 yaşına gelmiş koca insanlarız ama bir sorumluluğu üstlenemeyecek kadar da sorumsusu. Başka topiklerde gezmek güzel de burada alınan sorumluluğu yerine getirmek mi zor ki bunu senin için demiyorumBen size yeni bir ise basladigimi soyledim
Isim tercumanlik havaalanina sabahin korunde gidip gece yarisina kadar yabanci avutuyorum .
Bastan bu cekilis karari alinmis hepimiz 30 yasina gelmis koca insanlariz sonucta
Ben mesela gittim sonra vaktim olmaz diye hediyemi aldim
Size maruzatimi soyledim
Bu ne boyle simdi
daha once yazdigim zamanlarda bir iki sayfa oldugu oluyordu pek bir muhabbette donmuyordu acikcasi
Kuzucum yani yapabilecek bişey yok. Uzatmakta istemem. Sadece hem ben hemde konuda aktif olan sizler uzulcunux o kötü oldu.Evet 30 yaşına gelmiş koca insanlarız ama bir sorumluluğu üstlenemeyecek kadar da sorumsusu. Başka topiklerde gezmek güzel de burada alınan sorumluluğu yerine getirmek mi zor ki bunu senin için demiyorum
aynen zaten amaç sadece hediyeleşmek olsaydı çekilişi yapıp. Katılmazdık herkes sus pus otururdu.arkadaslık kuruyoruz birbirimizi taniyip hediyeleşiyoruz ve devami geliyor ben yılbası cekılısınden tabıstım seninle ordan dahil oldum mesela.Canım evet konu hediyeleşmek ama insan sohbet ettiği konuşup kaynaştığı yüzyüze tanımadan arkadaşlık kurduğu birinden hediyeleşmek istedi. Sohbet muhabbet olmadan nasıl olacaktı bu iş acaba ki doakolik in de dediği gibi şahsi isim belirtilmedi bütün çekiliş konusuna bakarsan üyenin aktif olması şart ibaresi her çekilişte kesin olan bir madde
ben 30 yokum ben sorumsuz davranabilirmiyim?Evet 30 yaşına gelmiş koca insanlarız ama bir sorumluluğu üstlenemeyecek kadar da sorumsusu. Başka topiklerde gezmek güzel de burada alınan sorumluluğu yerine getirmek mi zor ki bunu senin için demiyorum
Evet 30 yaşına gelmiş koca insanlarız ama bir sorumluluğu üstlenemeyecek kadar da sorumsusu. Başka topiklerde gezmek güzel de burada alınan sorumluluğu yerine getirmek mi zor ki bunu senin için demiyorum
Ortak karari alan kim ?Sizi şahsi olarak suclamadi kimse zaten. Ama kimse burda sohbete katılmadığı zaman bir anlamı olmuyor. Üstünüze alınacak bişey yok burda ortak kararla kapattık cekilisi.
Biz burda 4 kisi aktif olduğumuz icin baska konuşacak kimse bulamadığımız icin 4 kisi karar verdik kusura bakmayın. Sizde cekilis iptal olunca yazdınız bunu beklediniz sanıyorum. Hediye almis olmanıza uzuldum sahsen. En basından belirttik sohbet etmedikten sonra hediyeleşmenin bir anlamı yoktur.Ortak karari alan kim ?
Burda 14 kisi vardi
Siz 4 kisi kapatalim deyince kapatilip bu ortak karar oluyorsa orasini bilemem
Herkes mazeretini belirtti
Her neyse bana komik geldi
Fazla alingan davrandiniz
Kurbanima aldigim hediyeleri gondericem sonucta onun nasibiydi
Bizde size şahsi bisey söylemedik ama siz sinirlendiniz yanı. Ben özellikle sızı belirtmedim zaten siz arada da olsa girenlerdendiniz. Ama foruma en son geçen hafta girmis insanlar var. Bu sorumluluğu ben alamam siz almak istiyorsanız yapın cekilisi.Bu arada kimsey sahsi olarak soyledigim bir sey yok
Sadece uzuldum
Girebilecek imkani olan
Bos zamani olan biri olsamda keske girsem
Ama elimde olmayan sebeplerle giremedim
Yine de herkesten ozur dilerim
Iyi geceler
Biz burda 4 kisi aktif olduğumuz icin baska konuşacak kimse bulamadığımız icin 4 kisi karar verdik kusura bakmayın. Sizde cekilis iptal olunca yazdınız bunu beklediniz sanıyorum. Hediye almis olmanıza uzuldum sahsen. En basından belirttik sohbet etmedikten sonra hediyeleşmenin bir anlamı yoktur.
Bizde size şahsi bisey söylemedik ama siz sinirlendiniz yanı. Ben özellikle sızı belirtmedim zaten siz arada da olsa girenlerdendiniz. Ama foruma en son geçen hafta girmis insanlar var. Bu sorumluluğu ben alamam siz almak istiyorsanız yapın cekilisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?