- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
Yok nerden cıktı kızSarisekerannesi avon mu satıyosun
ben ipucu vermiyorum direk ilk hediyemi gösteriyorumHaklısınız valla kızlar. O zaman heyecanı arttıralım biraz. Hadi herkes 1 ipucu versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok nerden cıktı kızSarisekerannesi avon mu satıyosun
ben ipucu vermiyorum direk ilk hediyemi gösteriyorumHaklısınız valla kızlar. O zaman heyecanı arttıralım biraz. Hadi herkes 1 ipucu versin
Haklısınız valla kızlar. O zaman heyecanı arttıralım biraz. Hadi herkes 1 ipucu versin
başla bakalım
Niye ben yaaa =))
acaba ben miyim?Tamam ipucunu veriyorum...
Tı tım tı tııımmm...
Sevgili kurbancığım bekar =))
acaba ben miyim?
benden de ipucu gelsin mi evet diye duyuyorum sanki sesleri veeeeeee
kurbanım eski üyelerden
Sarisekerannesi o kutu bana mı yohsam
yaaaaaa hemen sahibine sorayım Sarisekerannesi kime o kutu bana mı wertx35 e mikim bilir??
hayır yaa, bana geliyor o kutu.
Tamam ipucunu veriyorum...
Tı tım tı tııımmm...
Sevgili kurbancığım bekar =))
benden de ipucu gelsin mi evet diye duyuyorum sanki sesleri veeeeeee
kurbanım eski üyelerden
suprızzz..kurbanımınısıne yarıycak amaacaba içinde ne var???
benım oo kesın bende eskı uyeyımmmbenden de ipucu gelsin mi evet diye duyuyorum sanki sesleri veeeeeee
kurbanım eski üyelerden
bende buyuk ıpucu ıle ıkınızede değil dıyorum o zaman
çok can sıkıcı bi hal aldı artık kuzum üzülerek söylüyorum ki gerçekten benim katilimin göndereceği hediyenin hiç bir manevi değeri olmayacak bun bilsin yani
Aynen 3-4 kısı üzerinden dönüyor arkadas olalım dedik iş hediyeye döndü. Brnce aktif olanlar arasında çekilis yapalım
Kızlar hepiniz haklısınız bir daha böyle bir ise kalkismam zaten. Gerçekten çok kötü bir durum benim içinde. Yani kurallarda da yaxiyor ama gelmiyor kimse. Gerçekten biz 4 umuz arasında dönüyor. Şahsen ben kurbanimla da karsilasamiyorum. Bu sekilde ne hediye almak istiyor insan ne de hediye beklemesi. Üzgünüm ama sanırım iptal edicez. Sarisekerannesi birşeyler almış sanırım ama sizde söyleyin ona göre karar verelim. Gerçekten çok üzüldüm.. çekiliş yapalım denildiği için üstlendim ben bu görevi. Eminim ki ben konu sahibi olmasaydım bir çok kişi sohbete katilir çekilisede katilirdiBen de yoğun oluyorum yine girmeye çalışıyorum ama girdiğimde de pek kimseler olmayınca kalıyor öyle...
Çekilişin gidişatı beni de endişelendiriyor.
senle ne alakası var kuzum ister iptal et yada aktıf olanlarımız arasında cekılıs yapalım uzulmemıs oluruz belkı..ben senı sevdım tanıdıgıma memnun oldummmKızlar hepiniz haklısınız bir dan böyle bir ise kalkismam zaten. Gerçekten çok kötü bir durum benim içinde. Yani kurallarda da yaxiyor ama gelmiyor kimse. Gerçekten biz 4 umuz arasında dönüyor. Şahsen ben kurbanimla da karsilasamiyorum. Bu sekilde ne hediye almak istiyor insan ne de hediye beklemesi. Üzgünüm ama sanırım iptal edicez. Sarisekerannesi birşeyler almış sanırım ama sizde söyleyin ona göre karar verelim. Gerçekten çok üzüldüm.. çekiliş yapalım denildiği için üstlendim ben bu görevi. Eminim ki ben konu sahibi olmasaydım bir çok kişi sohbete katilir çekilisede katilirdi
Sen ne düşünüyorsun peki canim? Yani bu sekilde hiç olmadı. Ve ben yaptığım için böyle olduğunu düşünüyorum ben şahsen. Daha önce böyle bir çekiliş olmamistihe benım ıcın uzulme ben hedıyeyı kendımde kullanabılırım sorun degıl kendı kullaandıgım urun
Kızlar hepiniz haklısınız bir daha böyle bir ise kalkismam zaten. Gerçekten çok kötü bir durum benim içinde. Yani kurallarda da yaxiyor ama gelmiyor kimse. Gerçekten biz 4 umuz arasında dönüyor. Şahsen ben kurbanimla da karsilasamiyorum. Bu sekilde ne hediye almak istiyor insan ne de hediye beklemesi. Üzgünüm ama sanırım iptal edicez. Sarisekerannesi birşeyler almış sanırım ama sizde söyleyin ona göre karar verelim. Gerçekten çok üzüldüm.. çekiliş yapalım denildiği için üstlendim ben bu görevi. Eminim ki ben konu sahibi olmasaydım bir çok kişi sohbete katilir çekilisede katilirdi
Tamam konusalım .
neden kendine bağlıyorsun canım belkı gerçekten kayılmak isteyip vakıt bulamayanlar olmustur bence ya iptal et herkes ok diyorsa yada kendi aramızda yapalımSen ne düşünüyorsun peki canim? Yani bu sekilde hiç olmadı. Ve ben yaptığım için böyle olduğunu düşünüyorum ben şahsen. Daha önce böyle bir çekiliş olmamisti