• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

image.jpeg Buytun ilk hediyem karşinizda:-)

acaba içinde ne var??? :KK53::KK53::KK53::KK17::KK17::KK17:
suprızzz..kurbanımınısıne yarıycak ama:-)
benden de ipucu gelsin mi evet diye duyuyorum sanki sesleri veeeeeee
kurbanım eski üyelerden :KK48:

Sarisekerannesi Sarisekerannesi o kutu bana mı yohsam
benım oo kesın bende eskı uyeyımmm

yaaaaaa hemen sahibine sorayım Sarisekerannesi Sarisekerannesi kime o kutu bana mı wertx35 wertx35 e mi
bende buyuk ıpucu ıle ıkınızede değil dıyorum o zaman:-)

buarada benım paket de hareketlendırdı mı topıgı ne:-)

çok can sıkıcı bi hal aldı artık kuzum üzülerek söylüyorum ki gerçekten benim katilimin göndereceği hediyenin hiç bir manevi değeri olmayacak bun bilsin yani

Aynen 3-4 kısı üzerinden dönüyor arkadas olalım dedik iş hediyeye döndü. Brnce aktif olanlar arasında çekilis yapalım

Ben de yoğun oluyorum yine girmeye çalışıyorum ama girdiğimde de pek kimseler olmayınca kalıyor öyle...

Çekilişin gidişatı beni de endişelendiriyor.
Kızlar hepiniz haklısınız bir daha böyle bir ise kalkismam zaten. Gerçekten çok kötü bir durum benim içinde. Yani kurallarda da yaxiyor ama gelmiyor kimse. Gerçekten biz 4 umuz arasında dönüyor. Şahsen ben kurbanimla da karsilasamiyorum. Bu sekilde ne hediye almak istiyor insan ne de hediye beklemesi. Üzgünüm ama sanırım iptal edicez. Sarisekerannesi Sarisekerannesi birşeyler almış sanırım ama sizde söyleyin ona göre karar verelim. Gerçekten çok üzüldüm.. çekiliş yapalım denildiği için üstlendim ben bu görevi. Eminim ki ben konu sahibi olmasaydım bir çok kişi sohbete katilir çekilisede katilirdi

Kızlar hepiniz haklısınız bir dan böyle bir ise kalkismam zaten. Gerçekten çok kötü bir durum benim içinde. Yani kurallarda da yaxiyor ama gelmiyor kimse. Gerçekten biz 4 umuz arasında dönüyor. Şahsen ben kurbanimla da karsilasamiyorum. Bu sekilde ne hediye almak istiyor insan ne de hediye beklemesi. Üzgünüm ama sanırım iptal edicez. Sarisekerannesi Sarisekerannesi birşeyler almış sanırım ama sizde söyleyin ona göre karar verelim. Gerçekten çok üzüldüm.. çekiliş yapalım denildiği için üstlendim ben bu görevi. Eminim ki ben konu sahibi olmasaydım bir çok kişi sohbete katilir çekilisede katilirdi
senle ne alakası var kuzum ister iptal et yada aktıf olanlarımız arasında cekılıs yapalım uzulmemıs oluruz belkı..ben senı sevdım tanıdıgıma memnun oldummm

Kızlar hepiniz haklısınız bir daha böyle bir ise kalkismam zaten. Gerçekten çok kötü bir durum benim içinde. Yani kurallarda da yaxiyor ama gelmiyor kimse. Gerçekten biz 4 umuz arasında dönüyor. Şahsen ben kurbanimla da karsilasamiyorum. Bu sekilde ne hediye almak istiyor insan ne de hediye beklemesi. Üzgünüm ama sanırım iptal edicez. Sarisekerannesi Sarisekerannesi birşeyler almış sanırım ama sizde söyleyin ona göre karar verelim. Gerçekten çok üzüldüm.. çekiliş yapalım denildiği için üstlendim ben bu görevi. Eminim ki ben konu sahibi olmasaydım bir çok kişi sohbete katilir çekilisede katilirdi

Canım bir kere senin yapmanla uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Aksine ben şu dönemler çok yoğunum sen üstlendin diye kesinlikle katılmalıyım aktif olmalıyım diye düşündüm ve ona göre çaba gösterdim emin ol buna.

Ben bu şekilde üzüleceklerin olduğunu düşünüyorum. Kurbanımı çok seviyorum. Çok sevindim. Ama hiç konuşmadığım kişiler var çekilişte. Hiçbir yorum yok bir şey yok. Sanki kötü olacak sonucu gibi.

İptal için anket aç diyeceğim ama hiç girmeyenler var. Belki çekilişi unuttular bile..

Bende seni tanidigima çok memnun oldum gerçekten. Evet bunu asivemai asivemai ve Morenica Morenica gelince tekrar konuşalım yarin
Tamam konusalım .
Sen ne düşünüyorsun peki canim? Yani bu sekilde hiç olmadı. Ve ben yaptığım için böyle olduğunu düşünüyorum ben şahsen. Daha önce böyle bir çekiliş olmamisti
neden kendine bağlıyorsun canım belkı gerçekten kayılmak isteyip vakıt bulamayanlar olmustur bence ya iptal et herkes ok diyorsa yada kendi aramızda yapalım

Back