Kuzum senin içi demiyorum zaten. Teşekkür ederim sen her fırsatta buradasın.Canım bir kere senin yapmanla uzaktan yakından bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Aksine ben şu dönemler çok yoğunum sen üstlendin diye kesinlikle katılmalıyım aktif olmalıyım diye düşündüm ve ona göre çaba gösterdim emin ol buna.
Ben bu şekilde üzüleceklerin olduğunu düşünüyorum. Kurbanımı çok seviyorum. Çok sevindim. Ama hiç konuşmadığım kişiler var çekilişte. Hiçbir yorum yok bir şey yok. Sanki kötü olacak sonucu gibi.
İptal için anket aç diyeceğim ama hiç girmeyenler var. Belki çekilişi unuttular bile..
Evet bu da bir seçenek. Ben anket aciyim en iyisi.Tamam konusalım .
neden kendine bağlıyorsun canım belkı gerçekten kayılmak isteyip vakıt bulamayanlar olmustur bence ya iptal et herkes ok diyorsa yada kendi aramızda yapalım
Aç canım daha iyiKuzum senin içi demiyorum zaten. Teşekkür ederim sen her fırsatta buradasın.
Evet bu da bir seçenek. Ben anket aciyim en iyisi.
Nasıl acicam onu bilemedim:)Aç canım daha iyi
Ooo bende bilmiyorum dur bakıyınNasıl acicam onu bilemedim:)
Seni biliyoruz canim ama foruma girip buraya uğramayanlar var ve bu hic hos olmuyor.Selam kızlar geçmişi okuyup geliyorum her seferinde. Çoğunuz tanıyorsunuz beni imkan olsa hiç çıkmam buradan az sohbet etmedik daha önce de. Kusura bakmayın haklısınız ama elimde değil
D doakolik canım seninle ilgisi yok sakın üstüne alınma herkes yoğun sanırım yada o heyecan tutturulamadi mi bi türlü kimse uğramıyor anlayamadım bende.
İptal için siz bilirsiniz benim kurbanım hiç yok buralarda gerçi söylemişti de hala çekilişte mi onu bile bilmiyorum
Valla ben bu konudan dolayı cok üzgünğm acıkcası.canım epey sıkıldıSeni biliyoruz canim ama foruma girip buraya uğramayanlar var ve bu hic hos olmuyor.
Seni biliyoruz canim ama foruma girip buraya uğramayanlar var ve bu hic hos olmuyor.
Kaç kere etiketledim canim. Bazıları foruma da gelmiyor zatenKim onlar yaz canım etiketle. Uyarı gibi olsun. Nazar mi değdi anlamadım gitti.
Gelmeyen de zorla getirilmezki ne anlami kalırKaç kere etiketledim canim. Bazıları foruma da gelmiyor zaten
Şindi canım bizim düşünceniz buraya ugramıyorlarsa hediyeyi alıp yollamayanlarda olabilecek ondan sonra kıyamet kopucak burda.o ona laf söyliycem öburu bir diğerine hopp konu kapandı sonra.korkum bu yöndeGelmeyen de zorla getirilmezki ne anlami kalır
Canım aktif olanlara haksızlık oldu o yüzden bence siz karar verin yada anket aç devam mi iptal mi diye.
Şindi canım bizim düşünceniz buraya ugramıyorlarsa hediyeyi alıp yollamayanlarda olabilecek ondan sonra kıyamet kopucak burda.o ona laf söyliycem öburu bir diğerine hopp konu kapandı sonra.korkum bu yönde
Tesekkur ederim kuzum sizleri çok seviyorum bende.Çok üzüldüm gerçekten sıkma canını canım bizin dostluğum her zaman olacak bunu asla unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?