- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
toplam kaç kişiyiz hanımlarrHaklısın canim ya
Doğru diyorsun kuzum ama belki de bir yanıltmadı bu ne dersinnn
Canim Su an 12 kişiyiz ama 2 arkadaş daha katılmak istemiş dün onlardan haber bekliyorum.toplam kaç kişiyiz hanımlarr
Yeni bir ipucu : sevgili kurbancik çok aktif olmasa da arada uğrayan bir bebek:))
Bilmeem acaba olabilir sizlerde ipucu verin azıcık hep ben hep benYoksaaaa ben miyimmmm??
oo iyiymişş çoğalmışız hediyeleşmek güzel yaa neler alıcaz acaba kk nın bu hediyeleşmek kısmını çok sevdim..Canim Su an 12 kişiyiz ama 2 arkadaş daha katılmak istemiş dün onlardan haber bekliyorum.
ben katilciğimi cidden merak ediyorum ama hiç sır vermiyor bazen gizliden takip ediyorum ama yok bi ip ucu yokBilmeem acaba olabilir sizlerde ipucu verin azıcık hep ben hep ben
Evet ya hediyelesmek sohbet etmek cidden çok keyifli yaoo iyiymişş çoğalmışız hediyeleşmek güzel yaa neler alıcaz acaba kk nın bu hediyeleşmek kısmını çok sevdim..
Baktım senin kurban öyle biraz sır kutusuben katilciğimi cidden merak ediyorum ama hiç sır vermiyor bazen gizliden takip ediyorum ama yok bi ip ucu yok
geçen çekilişte hiç ummadığım kişi çıktı çok tatlıEvet ya hediyelesmek sohbet etmek cidden çok keyifli yayoksa kk'da çok aktif olmuyorum bende.
Baktım senin kurban öyle biraz sır kutusu
ben katilciğimi cidden merak ediyorum ama hiç sır vermiyor bazen gizliden takip ediyorum ama yok bi ip ucu yok
Bilmeem acaba olabilir sizlerde ipucu verin azıcık hep ben hep ben
Uzaktan takip ettiğin için ipucu vermiyor olabilir :)
sensinmii hadi söylee
Yerim seni kuzum yaCanımmm katilciğim alınmasın ama sen olursan da pek bir mutlu olurum
Evet katılıyorum uzaktan izleme gelin konumunda aktif olalımBen değilim benceee
Ama ben olsam uzaktan takip eden kurbancığıma hiç de ipucu vermezdim
Yeni bir ipucu : sevgili kurbancik çok aktif olmasa da arada uğrayan bir bebek:))
merhaba senin kurbanın kesin benim fotodan çözdüm işi..evet canım eve gitti mi suyumu çıkarıyoamann iyi olsun da yaramazlık yapsın hasta oldu mu ailecek yüzümüz düşüyo :)
ne fotosundan canımmerhaba senin kurbanın kesin benim fotodan çözdüm işi..
Şu gördüğüm foto ve whatsapp dan yazan kişinin fotosu aynı sankımmne fotosundan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?