senin iş ne güzel bir günde hallolmuş canım ahahhah:) benim 4gundur ha çatladı ha çatlayacak deli oldum:)) yarın da geçsin daha benim işim biter herhalde beklemeye geçerim ben de inşallahSor sor canım ben buralardayım
Bak kendi testlerimi atayım
Oradan da anlatayım
12. Gün sabah test yaptım. Negatif
Ancak gün içinde akinti vardı yumurta aki gibi o yüzden akşam tekrar yaptım. Pozitif
13. Gün sabah yaptım ve cok hafif açılma olmuş ya işte o yumurta catladi demek:)
Eki Görüntüle 1834529 k
İS
senin iş ne güzel bir günde hallolmuş canım ahahhah:) benim 4gundur ha çatladı ha çatlayacak deli oldum:)) yarın da geçsin daha benim işim biter herhalde beklemeye geçerim ben de inşallah
yesa Vallahi helal olsun arkadasim :)) Bugun 10.gun aksamustu ayni saatte yapacagim isten donunce. Sonuclari gosterecegim insani buldum
Göster canım. Göster de erken baslamissin
Ben de ilk ay kaciririm diye korkudan 8. Gün başlamıştım sanirim
Bu ay ilk testi 12. Gün sabahi yaptim
canım doktor çatlar dediyse bir sıkıntı yoktur herkeste aynı işlemiyor bu işler. Ben de gün aşırıdan netice alamadım ve bu ay her günü değerlendiriyorum bir hafta boyunca bakalım ne olacak merakla bekliyoruz:))kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım adetimin 10. günü gittiğimde iki yumun sadece 13mm civarındaydı... 14. günü tekrar çağırdı bu sefer yumun birisi 24mm diğeri 17mm di. Doktor çatlatma iğnesi vurmadı birtanesi çok büyüdü buğün yarın çatlar dedi ... bende pazartesi , salı, günü ilişkıye girdim bu akşamda olucak inş beş gün boyunca ilişkı olsun diyorum bilmiyorum yanlışmı yapıyorum? doktor sık ilişkı olsun dedi gün aşırı demedı hep gün aşırı denedım olmadı bu ayda böyle olsun diyorum.... size sorum yumum 24mm çok mu büyümüş kist ihtimali varmı? benım bildiğim yumlar 20-22 mm de çatlar . Bu kadar büyümüş bir yum kaliteli olabılırmı kafamda delı sorular.... Doktor 1 hafta sonra gel bakalım çatlamışmı diye dedi 1 hafta sonra gidecegım inş
lirtin falan var mı pekiİ
Aynen ya burada deneyimli arkadaslara da gösterdim sasirdilar aynı gün yumurta catlamasi oluyorMuş ama arkadaş yukarıda yazmis 24 36 saat diye kitabı bilgi bu şekilde ama tutmayan da oluyor :)
inş canım bizde bu ay 1 hafta hergün ilişkıyle deneyecegız sonra 2-3 kez gün aşırı deneriz.... merakla beklıyorum bat 31 mayıs gecıkme olurmu bilmiyorum klomen yüzünden....C
canım doktor çatlar dediyse bir sıkıntı yoktur herkeste aynı işlemiyor bu işler. Ben de gün aşırıdan netice alamadım ve bu ay her günü değerlendiriyorum bir hafta boyunca bakalım ne olacak merakla bekliyoruz:))
Be
lirtin falan var mı peki
Daha 1 yıllık evliymisiz neymiş bu acele daha gezcekmisiz falan filan işte canım :)neden istemiyor canim
Daha 1 yıllık evliymisiz neymiş bu acele daha gezcekmisiz falan filan işte canım :)
aramızda iki gün var benim de 2haziran ama ben yumurtlama donemi bitsin daha bırakıcam ya alışkın diiliz böyle dengemiz bozuldu ahahha:)inş canım bizde bu ay 1 hafta hergün ilişkıyle deneyecegız sonra 2-3 kez gün aşırı deneriz.... merakla beklıyorum bat 31 mayıs gecıkme olurmu bilmiyorum klomen yüzünden....
Eh işte çokda genç sayılmaz o 30 olcak ben 26.5O zaman gezin canım biraz daha yaşlar da genç ise sıkıntı olmaz :)
Eh işte çokda genç sayılmaz o 30 olcak ben 26.5
Hayrlisi olsun hepimiz içinAslında yaşlar da Kemale ermiş
Benim de esim 30 ben 29 :)
Hayrlisi olsun hepimiz için
Bizim için zamanı değilmiş zaten banada bazen küçüğüm gibi geliyor çocuk çok büyük sorumluluk gerçekten tüm hayatın herşey değişiyor Allah doğru zamanda nasip etsin
Bir soru daha? İlişki ne zaman olacak pekiSor sor canım ben buralardayım
Bak kendi testlerimi atayım
Oradan da anlatayım
12. Gün sabah test yaptım. Negatif
Ancak gün içinde akinti vardı yumurta aki gibi o yüzden akşam tekrar yaptım. Pozitif
13. Gün sabah yaptım ve cok hafif açılma olmuş ya işte o yumurta catladi demek:)
Eki Görüntüle 1834529 k
Bir soru daha? İlişki ne zaman olacak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?