Tşk. Ederim canımCanimm işte o bir kac aya netleşecek
Eger 4 gün boyunca çift çizgi gördün diyelim
1. Gün 3. Gün 5. Gün ilişki süper olur
Ama ilk gün gördün hemen degerlendir ertesi gün pat diye silikleşmë de olabilir
Aslında doktorlar adetin ilk gününden itibaren say 10. Günden itibaren gün aşırı yani bir gün ilişki diğer gün dinlenme bir gün ilişki diğer gün dnlenme diyorlar :)
benim de en yakın iki iş arkadaşım geçen ay hamile kaldılar beni de biliyorlar istediğimiOffff çevremde hergün bi hamile haberi alıyorummm(((
Aynenbenim de en yakın iki iş arkadaşım geçen ay hamile kaldılar beni de biliyorlar istediğimiazcık kıskanmıyor diilim yani doğruya doğru:)
Canım kanda serbest testesteron seviyesine baktırman lazım. PKOS ile birlikte olan bir hormon bozukluğu bu daKızlar herkese iyi akşamlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ben 1 senelik evliyim ve 3 aydan beri çocuk istiyoruz Allahın izniyle ama ben bu gün internette dolaşırken bişey okudum kadınlarda Testesteron hormonu fazla olursa kısırlık söz konusuymuş ve bu hormonun yüksek olmasının belirtileri arasında vücuttaki bazı yerlerin kıllı olmasıymış bende de bu sorun var biraz kıllıyım çene altımda bacaklarım kollarım heryerim hiç doktora gitmedim ama çok üzülüyorum içime bi sıkıntı geldi napcam bilmiyorum sizinle paylaşmak istedim
Söktürücü hap yerine bitkisel şeyler denesen hem kalıcı olur. Hemde haplardan daha iyi olırHerkese iyi akşamlar. Ne kadar çok sayfa olmuş. Ben işten geldiğimden beri ancak kendime gelebildim de yazıyorum. Reglim 2 gün gecikti, sabah test yaptım ama negatif. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gideceğim, söktürücü versin diye maalesef
Regl olmayı sağlayan bitkisel ne var ki? Hapın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Yumurtanın içeride kalıp kiste dönüşmesi daha zararlı. Aşılama yaptıracağım için eğer içeride kist varsa iğneyle kisti alacaklar. Çok acı verici bir şey olduğuna eminim.Söktürücü hap yerine bitkisel şeyler denesen hem kalıcı olur. Hemde haplardan daha iyi olır
Canım ben kullandım bu ay regl söktürücü, biliyorsundur :)Regl olmayı sağlayan bitkisel ne var ki? Hapın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Yumurtanın içeride kalıp kiste dönüşmesi daha zararlı. Aşılama yaptıracağım için eğer içeride kist varsa iğneyle kisti alacaklar. Çok acı verici bir şey olduğuna eminim.
Benim reglim ilk kez iki yıl önce gecikti. Hem de 16 gün. Doktor bu hapı vermişti. Hiçbir yan etkisi de olmamıştı. İnşallah yarın hasta olurum da gerek kalmazCanım ben kullandım bu ay regl söktürücü, biliyorsundur :)
Yan etkileri (her ilacın oldugu gibi) oluyor, ancak ben fazla yasadım diyemeyecegim. Herkes feci baş dönmesi, mide bulantısı yasıyormus, cok uyku getirir diyenler de oldu ama ben hicbirini yasamadım diyebilirim. Sadece regl öncesi şişligim gecikmeyle birlikte arttı. Tabi bunyeden bunyeye degisebilir.
Verilen regl söktürücü de progesteron hormonu neticede, vucutta zaten var olan bir sey. Sahsen tum bitkisel çözümleri deneyip care bulamamıstım, o yuzden ilaca da hortlak gibi bakmıyorum ben :) Gene de tercih senin tabi ki :)
Umarım canım :)Benim reglim ilk kez iki yıl önce gecikti. Hem de 16 gün. Doktor bu hapı vermişti. Hiçbir yan etkisi de olmamıştı. İnşallah yarın hasta olurum da gerek kalmaz
Var tabii . Yarın tatilUyumayan var mı kızlarrr
Kadın doguma gidersen muayene ücreti veriyorsun ya o zaman 40 tl diyor :)
Bu yakındaki bi hastane ben buraya gitmiyorum normalde 25 tl diyen bir yer var oraya gidiyorum orası da uzak kaldı ve yine muayene gerekli derse 100 tl de muayene :)
Canım senin çalışma saatleri baya geçmiş zor yani o durumda yemek memekCanlar alinti var diyor ama bulamiyorum The ilknur :'(( ne yazmistnnn
Var tabii . Yarın tatil
Adetim tam 18 gün geçmişti. Soğan suyu içtim 2 gün içinde oldu onun için dedim. Bunun dışında aslan pençesi mi ne onu içen de var.Regl olmayı sağlayan bitkisel ne var ki? Hapın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Yumurtanın içeride kalıp kiste dönüşmesi daha zararlı. Aşılama yaptıracağım için eğer içeride kist varsa iğneyle kisti alacaklar. Çok acı verici bir şey olduğuna eminim.
Yesacığım Haziran topiğimiz hazır mıKızlar ise gitmemek güzelmiş valla :)
Bat son 2
Sabah test yaptım negatif tabii ki
Morordek canım iyi ki haziranla birleşti ben de kaldım hazirana:)
Ben geçen ay 41.gün adet olmuştum.artık klomenden mi inofolicten mi bu ay 28 günde oldumAdetim tam 18 gün geçmişti. Soğan suyu içtim 2 gün içinde oldu onun için dedim. Bunun dışında aslan pençesi mi ne onu içen de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?