2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Tşk. Ederim canım

Canım kanda serbest testesteron seviyesine baktırman lazım. PKOS ile birlikte olan bir hormon bozukluğu bu da

Herkese iyi akşamlar. Ne kadar çok sayfa olmuş. Ben işten geldiğimden beri ancak kendime gelebildim de yazıyorum. Reglim 2 gün gecikti, sabah test yaptım ama negatif. Cumartesiye kadar olmazsam doktora gideceğim, söktürücü versin diye maalesef

Söktürücü hap yerine bitkisel şeyler denesen hem kalıcı olur. Hemde haplardan daha iyi olır

Söktürücü hap yerine bitkisel şeyler denesen hem kalıcı olur. Hemde haplardan daha iyi olır
Regl olmayı sağlayan bitkisel ne var ki? Hapın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Yumurtanın içeride kalıp kiste dönüşmesi daha zararlı. Aşılama yaptıracağım için eğer içeride kist varsa iğneyle kisti alacaklar. Çok acı verici bir şey olduğuna eminim.

Canım ben kullandım bu ay regl söktürücü, biliyorsundur :)

Yan etkileri (her ilacın oldugu gibi) oluyor, ancak ben fazla yasadım diyemeyecegim. Herkes feci baş dönmesi, mide bulantısı yasıyormus, cok uyku getirir diyenler de oldu ama ben hicbirini yasamadım diyebilirim. Sadece regl öncesi şişligim gecikmeyle birlikte arttı. Tabi bunyeden bunyeye degisebilir.

Verilen regl söktürücü de progesteron hormonu neticede, vucutta zaten var olan bir sey. Sahsen tum bitkisel çözümleri deneyip care bulamamıstım, o yuzden ilaca da hortlak gibi bakmıyorum ben :) Gene de tercih senin tabi ki :)

Benim reglim ilk kez iki yıl önce gecikti. Hem de 16 gün. Doktor bu hapı vermişti. Hiçbir yan etkisi de olmamıştı. İnşallah yarın hasta olurum da gerek kalmaz

Benim reglim ilk kez iki yıl önce gecikti. Hem de 16 gün. Doktor bu hapı vermişti. Hiçbir yan etkisi de olmamıştı. İnşallah yarın hasta olurum da gerek kalmaz
Umarım canım :)
Sen zaten doktor kontrolundesin genel olarak, aşılama yapılacak da diyorsun. Eger bu ay hamile degilsen bir an once regl olman en iyisi tabi

Yani çocuklar gelmeden bile masrafları başlıyor

Canlar alinti var diyor ama bulamiyorum The ilknur :'(( ne yazmistnnn
Canım senin çalışma saatleri baya geçmiş zor yani o durumda yemek memek

Herşeye vakit buluyoruz aslında sorumluluk olunca başarırız inşallah yazmıştım canım

Var tabii . Yarın tatil

Ben de tatil ama bu saatte uyandım Kahrolsun biyolojik saat

[QUOTE="The ilknur, post: 46557423, member

Canım senin çalışma saatleri baya geçmiş zor yani o durumda yemek memek

Herşeye vakit buluyoruz aslında sorumluluk olunca başarırız inşallah yazmıştım canım
Tesekkur ederim inşallah basaririz hadi inşallah olucak olucak :) :)

Günaydın kızlarrr. Ayy bu tatil bana yaramadı zaten boş günümdü bugün dersim yoktu okulda:)) temizlik timee ahahh

Adetim tam 18 gün geçmişti. Soğan suyu içtim 2 gün içinde oldu onun için dedim. Bunun dışında aslan pençesi mi ne onu içen de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…