Bilmem acikcasi her sekilde odaklaniyosun dusunuyosun bence. En azindan o gunleri degerlendirip icin rahat etsin. Ben o sebeple basladim. 4. ayimiz olcak zaten.ben çok kullanmak istiyorum bu ay olmazsa Bi dahaki ay alayım diyorum ama onu kullanınca stres yapıp hep onu düşünürüm gibime geliyor?
aslında biliyorum yumurtlama günümü ağrı oluyor. ama bugün sağ kasığım çok aşırı ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkınca gözlerim kararıyor düşecek gibi oluyorum. ağrı kesici aldım az önce o kadar yani. dn geceyi değerlendirmiştik bakalım hayırlısıBilmem acikcasi her sekilde odaklaniyosun dusunuyosun bence. En azindan o gunleri degerlendirip icin rahat etsin. Ben o sebeple basladim. 4. ayimiz olcak zaten.
21
21 haziran canım :)
yarın sabah test yapacağım inşallah:)
bugün kan versem mi diye düşündüm ama yakındaki bi özel hastane aradım 105 tl diyor yok ya dedim kalsın :)
Canım senin çalışma saatleri baya geçmiş zor yani o durumda yemek memek
Herşeye vakit buluyoruz aslında sorumluluk olunca başarırız inşallah
Ayy ne kadar pahalıymış yaa onun yerine beklerim doğum doktoruna giderim daha iyi
105 çok pahalı ya burda medicana internationalde bile 65 tl21
21 haziran canım :)
yarın sabah test yapacağım inşallah:)
bugün kan versem mi diye düşündüm ama yakındaki bi özel hastane aradım 105 tl diyor yok ya dedim kalsın :)
Normal hamilelik kan testi degil mi canım? Devlette yaptırsana onu ne ugrasıyorsun ozellebugün kan versem mi diye düşündüm ama yakındaki bi özel hastane aradım 105 tl diyor yok ya dedim kalsın :)
Normal hamilelik kan testi degil mi canım? Devlette yaptırsana onu ne ugrasıyorsun ozelle
Enfeksiyon filan olmasın tatlımaslında biliyorum yumurtlama günümü ağrı oluyor. ama bugün sağ kasığım çok aşırı ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkınca gözlerim kararıyor düşecek gibi oluyorum. ağrı kesici aldım az önce o kadar yani. dn geceyi değerlendirmiştik bakalım hayırlısı
Kızlar merhaba benim adet bitmek üzere tekrar çalışmalara başlıcaz. Şimdiye kadar hiç ovu testi kullanamadım. Artık kullanmak istiyorum biraz bilgi verirmisiniz. Hangi marka almalıyım nasıl kullanmalıyım vs.
canım daha yeni kontrole gittim sıkıntı yok ayy inşallah yumurtam dolleniyordur da onun ağrısıdır AllahımmmmEnfeksiyon filan olmasın tatlım
Canımsın ya çok sağol. Kaçlı paket almalıyım şimdi bakıyorum alacam Herşey tamamda ben akıntı takip edemiyorum ya yani çamaşırım ıslanıyor ama tam anlamıyorum ne olduğunu bide testi yapmaya ne zaman başlamam lazım1 eczaneden alma canım
2 gittidiyordan çoklu paket al
3 laboquick markası iyidir
4 sıvı alımına dikkat edip 11 gibi yap asla ilk idrar ile yapma
5 akinti takip et yumurta aki kıvamında akinti arıyoruz o yumurtalama yakın demek
6 çift çizgi pozitif demek degerlendir
Canımsın ya çok sağol. Kaçlı paket almalıyım şimdi bakıyorum alacam Herşey tamamda ben akıntı takip edemiyorum ya yani çamaşırım ıslanıyor ama tam anlamıyorum ne olduğunu bide testi yapmaya ne zaman başlamam lazım
Çok tşk ederim şimdi sipariş verecem yine sana sorularım olur kesinCanım ben 40 li almıştım sen de 25 30 arasi alabilirsin
Adetin ilk gününden itibaren say 11. Gün sabah 11 gibi bi yap bakalım
Çamaşır islanmasi son kısım canım yani yumurtanın catlamasi öncesinde yumurta aki kıvamında akınti olacak o önemli bi de sağ ya da sol tarafında hafif ağrı olabilir yine o günlerde
Çok tşk ederim şimdi sipariş verecem yine sana sorularım olur kesin
Canımsın ya çok sağol. Kaçlı paket almalıyım şimdi bakıyorum alacam Herşey tamamda ben akıntı takip edemiyorum ya yani çamaşırım ıslanıyor ama tam anlamıyorum ne olduğunu bide testi yapmaya ne zaman başlamam lazım
uzman olma yolundayız farkındasın değil mi? :)))1 eczaneden alma canım
2 gittidiyordan çoklu paket al
3 laboquick markası iyidir
4 sıvı alımına dikkat edip 11 gibi yap asla ilk idrar ile yapma
5 akinti takip et yumurta aki kıvamında akinti arıyoruz o yumurtalama yakın demek
6 çift çizgi pozitif demek degerlendir
uzman olma yolundayız farkındasın değil mi? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?