2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ben çok kullanmak istiyorum bu ay olmazsa Bi dahaki ay alayım diyorum ama onu kullanınca stres yapıp hep onu düşünürüm gibime geliyor?
Bilmem acikcasi her sekilde odaklaniyosun dusunuyosun bence. En azindan o gunleri degerlendirip icin rahat etsin. Ben o sebeple basladim. 4. ayimiz olcak zaten.

Bilmem acikcasi her sekilde odaklaniyosun dusunuyosun bence. En azindan o gunleri degerlendirip icin rahat etsin. Ben o sebeple basladim. 4. ayimiz olcak zaten.
aslında biliyorum yumurtlama günümü ağrı oluyor. ama bugün sağ kasığım çok aşırı ağrıyor ayağa kalkamıyorum kalkınca gözlerim kararıyor düşecek gibi oluyorum. ağrı kesici aldım az önce o kadar yani. dn geceyi değerlendirmiştik bakalım hayırlısı

Canım senin çalışma saatleri baya geçmiş zor yani o durumda yemek memek

Herşeye vakit buluyoruz aslında sorumluluk olunca başarırız inşallah

21

21 haziran canım :)

yarın sabah test yapacağım inşallah:)

bugün kan versem mi diye düşündüm ama yakındaki bi özel hastane aradım 105 tl diyor yok ya dedim kalsın :)

Ayy ne kadar pahalıymış yaa onun yerine beklerim doğum doktoruna giderim daha iyi

Kadın doguma gidersen muayene ücreti veriyorsun ya o zaman 40 tl diyor :)

Bu yakındaki bi hastane ben buraya gitmiyorum normalde 25 tl diyen bir yer var oraya gidiyorum orası da uzak kaldı ve yine muayene gerekli derse 100 tl de muayene :)

21

21 haziran canım :)

yarın sabah test yapacağım inşallah:)

bugün kan versem mi diye düşündüm ama yakındaki bi özel hastane aradım 105 tl diyor yok ya dedim kalsın :)
105 çok pahalı ya burda medicana internationalde bile 65 tl

Enfeksiyon filan olmasın tatlım

Kızlar merhaba benim adet bitmek üzere tekrar çalışmalara başlıcaz. Şimdiye kadar hiç ovu testi kullanamadım. Artık kullanmak istiyorum biraz bilgi verirmisiniz. Hangi marka almalıyım nasıl kullanmalıyım vs.

1 eczaneden alma canım

2 gittidiyordan çoklu paket al

3 laboquick markası iyidir

4 sıvı alımına dikkat edip 11 gibi yap asla ilk idrar ile yapma

5 akinti takip et yumurta aki kıvamında akinti arıyoruz o yumurtalama yakın demek

6 çift çizgi pozitif demek degerlendir

Canımsın ya çok sağol. Kaçlı paket almalıyım şimdi bakıyorum alacam Herşey tamamda ben akıntı takip edemiyorum ya yani çamaşırım ıslanıyor ama tam anlamıyorum ne olduğunu bide testi yapmaya ne zaman başlamam lazım

Canım ben 40 li almıştım sen de 25 30 arasi alabilirsin

Adetin ilk gününden itibaren say 11. Gün sabah 11 gibi bi yap bakalım

Çamaşır islanmasi son kısım canım yani yumurtanın catlamasi öncesinde yumurta aki kıvamında akınti olacak o önemli bi de sağ ya da sol tarafında hafif ağrı olabilir yine o günlerde

Çok tşk ederim şimdi sipariş verecem yine sana sorularım olur kesin

Çok tşk ederim şimdi sipariş verecem yine sana sorularım olur kesin

Sor sor canım ben buralardayım

Bak kendi testlerimi atayım

Oradan da anlatayım

12. Gün sabah test yaptım. Negatif

Ancak gün içinde akinti vardı yumurta aki gibi o yüzden akşam tekrar yaptım. Pozitif

13. Gün sabah yaptım ve cok hafif açılma olmuş ya işte o yumurta catladi demek:)

k

Çift çizgi ikisi de kopkoyu olduktan 24-36 saat sonra yumurta atılıyor dikkat

uzman olma yolundayız farkındasın değil mi? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…