Yemin ederim herkesi kendime benzettim yaMorordek canım tuhaf şeyler oluyor
Yıllardır düzenli olan adetim bu ay 7 gün önce geldi:)
Yani geldi diye dusunuyorrum:)
Yarın kesin netleşir:) o zaman yine yazarim olmazsa :) bekleyelim bakalım :)
Yeni bat 10 ya da 11 haziran diyor uygulamalar biz de 10 haziran diyelim gitsin :)
Sen test yaptın mı peki canım?morordek bende galiba senin yolundan gidiyorum canim gelen giden yok
Senin BAT nedir canım, ekleyeyim listeye?Mrb kizlar :) buay bende hamilelik bekliyorum buarada belim tatli tatli agriyor adetime daha cok var ama merakla bekliyorum.insallah buay hepimiz hamileyizdir
Yemin ederim herkesi kendime benzettim yaHerkeste bi haller, düzenlerin bozulması falan :))
yesa'cıgım senin BAT da benimkine yakınlasmıs Yeşim'inki gibi :) Bu bi işaret mi acaba??
Sen test yaptın mı peki canım?
Senin BAT nedir canım, ekleyeyim listeye?
Sen artik bi kan testi falan mi yaptirsan ya :)günaydın kızlaaar :)) ben hala olmadım... bekliyorum .. bugün midemde hafif rahatsız etmeyecek şekilde bulantım var ama gastritimden de kaynaklı olabilir tabii bilemiyorum. kasıklarımda değil orta bölgesi diyeyim karnımda çok ama çok hafif ince bir sancım var.. şişkinlik yok.. göğüsler hala şiş... ama hala kırmızılarım yok ..
Sen artik bi kan testi falan mi yaptirsan ya :)
Hadi bakalim insallah guzel haberler alirsinyarın da olmazsam kan vereceğim canım :)
Hadi bakalim insallah guzel haberler alirsin
Benim bat canim 12 siydiYemin ederim herkesi kendime benzettim yaHerkeste bi haller, düzenlerin bozulması falan :))
yesa'cıgım senin BAT da benimkine yakınlasmıs Yeşim'inki gibi :) Bu bi işaret mi acaba??
Yok canim degilim kendi kuduruklugum bu hamile olsam dusunemiyorum zatenAdını öğrendik :))) hamile misin :)
Yemin ederim herkesi kendime benzettim yaHerkeste bi haller, düzenlerin bozulması falan :))
Canim rabbim gonlundekini versin belki bebis icerde buyumeye cainşallah canım :)) bu ay parol bile içmedim gecikmesin diye.. bakalım :))
Gelmesin o kirmizilargünaydın kızlaaar :)) ben hala olmadım... bekliyorum .. bugün midemde hafif rahatsız etmeyecek şekilde bulantım var ama gastritimden de kaynaklı olabilir tabii bilemiyorum. kasıklarımda değil orta bölgesi diyeyim karnımda çok ama çok hafif ince bir sancım var.. şişkinlik yok.. göğüsler hala şiş... ama hala kırmızılarım yok ..
Canım idrar testleri hemen doğru sonuç vermiyor inşallah hamissindir umudunu kaybetme :)morordek canim test yaptim negatif kirmizilar gelince haber veririm sana
ben de dün adet olmalıydım ama idrar tahlilinde bir şey çıkmadıCanım idrar testleri hemen doğru sonuç vermiyor inşallah hamissindir umudunu kaybetme :)
Anlamadim ki?Benim bat canim 12 siydi
Hayirlisi olsun canimmorordek canim test yaptim negatif kirmizilar gelince haber veririm sana
Erken gebelik testi mi yaptın normal mi? Erkenngebelik testleri daha güvenilir geliyo bana budonemlerdeben de dün adet olmalıydım ama idrar tahlilinde bir şey çıkmadı
Canim bat tarihim mart 28 :) ama duzensiz oluyorum 38 gunden 38 guneAnlamadim ki?
12 Mayis miydi? Yoksa haziran mı? Daha cok var bat'a demissin de o yuzden :)
Hayirlisi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?