- 16 Aralık 2014
- 17
- 12
- 38
Amin canım .2 gün daha bekleyeyim o zaman ay hiç hamile de kalmadım ALLAH cümlemiz hayırlarla sevindirsin inş amin hayırlarla sağlıcakla kucağımıza alıp analı babalı büyütürüz evlatlarımzı inş amin
canımmm tebrıklerrrrrrrrrrr Allah senın sabrından bana da versın nasıl dayanıyosun mşlhhhh, bizlere de dua et noluurrrEki Görüntüle 1831024
Kızlar bata son 3 gün kala bu sabah yaptığım test pozitif görünüyo.. Yanlız 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğimde de böyle olmuş ve adet günümde kırmızılara bulanmıştım.. O yüzden pazartesiyi yani batın bir gün sonrasını beklicem ve gelen giden yoksa kan tahlili vercem.. Dua edin lütfenRabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.....
walla canım bi kere adetime yine 3-4 gün varken gebelik testi ve kan testiyle hamile olduğumu sanıp sonrasında da tam da adet günümde kırmızılar beni bulunca fena bi yıkım olmuştu.. o yüzden akıllandım biraz diyelim.. inş kimyasal değildir diye dua ediyorum napim.. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin inşallah dualarımdasınız..canımmm tebrıklerrrrrrrrrrr Allah senın sabrından bana da versın nasıl dayanıyosun mşlhhhh, bizlere de dua et noluurrr
Canım hayırlı olsun inşallah bu sefer allah tamamına erdirir. Bende bu ay kimyasal yaşadım çok zor bişey gercektenwalla canım bi kere adetime yine 3-4 gün varken gebelik testi ve kan testiyle hamile olduğumu sanıp sonrasında da tam da adet günümde kırmızılar beni bulunca fena bi yıkım olmuştu.. o yüzden akıllandım biraz diyelim.. inş kimyasal değildir diye dua ediyorum napim.. Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı ewlatlar nasip etsin inşallah dualarımdasınız..
Yaaa bunu duyduguma o kadar mutlu oldumkiii:) etrafimda cikolata kisti olanlar hep tup bebekle sahip olabildi o sebeple hep bi umutsuzluk vardi icimde. Umut oldum resmen bana:)))cnm hiç üzülme hepimiz bazen geriliyoruz bu arada benimde ilk gebeliğimde çikolata kistim vardı bir sorun olmadı İNŞALLAH sendede olmaz, bu ay bende tutturamazsam ovulasyon testi alıcam hakkımızda hayırlısı
birtek ben değil çikolata kisti olup hamile kalan çok kişi var hatta tek yumurtalıkla ve biçok sorun yaşıyan kadınlarda hamile kalabiliyor RABBİM OL DERSE OLURYaaa bunu duyduguma o kadar mutlu oldumkiii:) etrafimda cikolata kisti olanlar hep tup bebekle sahip olabildi o sebeple hep bi umutsuzluk vardi icimde. Umut oldum resmen bana:)))
çok geçmiş olsun canım.. ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim.. inş sennde tez zamanda güzel haberlerini alırız..Canım hayırlı olsun inşallah bu sefer allah tamamına erdirir. Bende bu ay kimyasal yaşadım çok zor bişey gercekten
Cok sitem ediyormusum gibi olmus arkadaslar hakkinizi helal edin. Benim de bu ay ilk denemem. Iki tarafli cikolata kistim oldugu icin hamile kalma olasiligim biraz dusuk. O yuzden ilk aydan ovulasyon testi falan dahi yapmaya basladim. Ama beceremedigimi dusunup gerildim biraz sanirim :) aslinda herswyin basi relax olmak ama yapamiyoruz sanirim
bata 2 gün var test yaptım ama negatif çıktı
benimde o akıntımın olduğu gün birkere birlikte olduk eşimle sonra bişey oldu küslük çıktıcanım kusura bakma ben tam cevap yazıyordum iş çıktı sonra dönemedim bir türlü.
şimdi bazı kişilerde o yumurta akı uzayan akıntı olur hemen akşamında çatlama meydana gelir mesela ben
akıntı 12. gün sabah olmuştu test yaptım 11 gibi o kadar silik ki çok az var ama gün içerisinde 2 defa daha oldu ve akşamında yumurtam çatladı
bazı kişilerde ise bu 3-4 gün sürüyor yüzden çift çizgiyi hemen göremiyoruz malesef
benimde o akıntımın olduğu gün birkere birlikte olduk eşimle sonra bişey oldu küslük çıktıve birdaha birlikte olamadık bu ayda boşa geçti gibi oldu ya önce yumurta çatlıycakmı diye bekle tabiki bu süre zarfında yumurtayla birlikte bende çatladım sonrada birlikte olmak istiyorsun ama eşin küsüyor ne zormuş ya bu işler
uuuuuf bunalımdayım mayısın 23 ü bat çok var dahaaa
canım çok haklısın vala kendimi gördüm bir an ama stres yapmamalıyız çok düşünmemeye çalış olacağı varsa olurbenimde o akıntımın olduğu gün birkere birlikte olduk eşimle sonra bişey oldu küslük çıktıve birdaha birlikte olamadık bu ayda boşa geçti gibi oldu ya önce yumurta çatlıycakmı diye bekle tabiki bu süre zarfında yumurtayla birlikte bende çatladım sonrada birlikte olmak istiyorsun ama eşin küsüyor ne zormuş ya bu işler
hayırlısı canım gelecek aya inşallah beraber bekleriz :)
hayırlısı bakalım canım tam umudumu kaybetmedim ama kırmızıları görürsem tamam derim
hiç hamile kalamadım 2 senedir bu ay da garip hissettim kendimi kızlar da dior günün geçmeden testlere pek inanma bakacağız ne olacakaynen canım kırmızı kart yemeden ümit kesilmez:)
hiç hamile kalamadım 2 senedir bu ay da garip hissettim kendimi kızlar da dior günün geçmeden testlere pek inanma bakacağız ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?