- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
- 103
Çoook teşekkürEkledim hanimlar :)
İyi düşün iyi olsun tatlım ben hep kötü düşündüm kötü oldu unudubu yitirme ne gelirse Rabbimden düşende bile demekki sağlıksızdı diye düşün ondan gelemedi. Herşey hepimiz için çok güzel olsunYaa inşallah hamileyimdir ama nedense hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı olsun.
Evet canim kimse cevaplamayinca iki kere sordum ama yine de bi tek sen yanitladin Allah razi olsun. Dedigin gibi devam edeyim testlere. Cok sagol cevapladigin icin.cnm msjı iki kere yazmana rağmen sanırım kimse görmedi soruna elimden geldiğince ben cvp vereyim, bazen o yumurta akı kıvamındaki akıntı olsada yumurtanın çatlaması birkaç gün sürebiliyor oyuzden sen test yapmaya
devam et yada çalışmalara şimdiden başla İNŞALLAH bebeğine kavuşursun
sağol canım ama akıllandım bi kere şuan kesin gözüyle bakamıyorum.. adet günü geçmeden bi önemi yok kan tahlili fln.. o zaman yaptırmıştım ama kimyasalmış adet oldum.. şimdi beklicem günümün geçmesini :)aaa ne güzel bir haber çok sevindim canım hayırlı olsunbence hiç bekleme hemen git kan testi yaptır
çoook teşekkür ederim canım inşallah... haftaya haber veririm nihai durumu :)Canim insallah hamilesindir dualarim seninle
Listemizin 5. hamilesi olursun umarim
sağol canım ama akıllandım bi kere şuan kesin gözüyle bakamıyorum.. adet günü geçmeden bi önemi yok kan tahlili fln.. o zaman yaptırmıştım ama kimyasalmış adet oldum.. şimdi beklicem günümün geçmesini :)
Canım ben bazı soruları bilmedigim icin cevaplayamıyorum sahsen :)Evet canim kimse cevaplamayinca iki kere sordum ama yine de bi tek sen yanitladin Allah razi olsun. Dedigin gibi devam edeyim testlere. Cok sagol cevapladigin icin.
M Molly123 canım ben okudum yalnız bir fikrim olmadığı için yazmadim yanlış anlama bu konuda bizleri ben 1 kere ovulasyon testi kullandım ama o akinti gelmedi hatta o akinti nin ne olduğu öğrendiğim den beri hiç görmedim önceden görüp bu Ne ki falan diyordum bizde yeni öğreniyoruz inan ki tecrübeli arkadaşlardan destek alarakEvet canim kimse cevaplamayinca iki kere sordum ama yine de bi tek sen yanitladin Allah razi olsun. Dedigin gibi devam edeyim testlere. Cok sagol cevapladigin icin.
2 gün daha bekleyeyim o zaman ay hiç hamile de kalmadım ALLAH cümlemiz hayırlarla sevindirsin inş amin hayırlarla sağlıcakla kucağımıza alıp analı babalı büyütürüz evlatlarımzı inş aminBende de öyle çıkmıştı ilk hamileligimde adet günü tekrar yapmıştım pozitif . Àdet gününü bekle canm
ne zaman yaptırcaksın kan testini zamanın geçmiş. İnşallah gönlüne göre olur.Kızlar bat 10 mayıstı benim hala olmadım. Sabredip kan testi yaptıracağım evde yapılan testler negatif çıktığında yıpratıyor insanı , gerek yok.
ne zaman yaptırcaksın kan testini zamanın geçmiş. İnşallah gönlüne göre olur.
ALLAH sendende razı olsun cnm İNŞALLAH bu ay tutturursunuz dualarım seninleEvet canim kimse cevaplamayinca iki kere sordum ama yine de bi tek sen yanitladin Allah razi olsun. Dedigin gibi devam edeyim testlere. Cok sagol cevapladigin icin.
cnm İNŞALLAH busefer bebeğin hayırlısıyla sana tutunur ve bizde seninle seviniriz İNŞALLAH busefer bişey olmazAyni canim acaba bel fitigimi oldum diyorum bide kiloluyum ona bagliyorum bir haftadir var ben gecen ay dusuk yaptim belimin sag tarafina bicak saplandi gibi oldu sonrada gitti simdide gene ayni yere bicaklar saplaniyo bide ben sabah ac kalkmazdim simdi karnim acikiyo diye uyaniyorim gecen ayda birden acikma hissi oluyodu
cnm hiç üzülme hepimiz bazen geriliyoruz bu arada benimde ilk gebeliğimde çikolata kistim vardı bir sorun olmadı İNŞALLAH sendede olmaz, bu ay bende tutturamazsam ovulasyon testi alıcam hakkımızda hayırlısıCok sitem ediyormusum gibi olmus arkadaslar hakkinizi helal edin. Benim de bu ay ilk denemem. Iki tarafli cikolata kistim oldugu icin hamile kalma olasiligim biraz dusuk. O yuzden ilk aydan ovulasyon testi falan dahi yapmaya basladim. Ama beceremedigimi dusunup gerildim biraz sanirim :) aslinda herswyin basi relax olmak ama yapamiyoruz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?