2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Yaa inşallah hamileyimdir ama nedense hiç öyle hissetmiyorum hayırlısı olsun.
İyi düşün iyi olsun tatlım ben hep kötü düşündüm kötü oldu unudubu yitirme ne gelirse Rabbimden düşende bile demekki sağlıksızdı diye düşün ondan gelemedi. Herşey hepimiz için çok güzel olsun

Evet canim kimse cevaplamayinca iki kere sordum ama yine de bi tek sen yanitladin Allah razi olsun. Dedigin gibi devam edeyim testlere. Cok sagol cevapladigin icin.

aaa ne güzel bir haber çok sevindim canım hayırlı olsun bence hiç bekleme hemen git kan testi yaptır
sağol canım ama akıllandım bi kere şuan kesin gözüyle bakamıyorum.. adet günü geçmeden bi önemi yok kan tahlili fln.. o zaman yaptırmıştım ama kimyasalmış adet oldum.. şimdi beklicem günümün geçmesini :)

Evet canim kimse cevaplamayinca iki kere sordum ama yine de bi tek sen yanitladin Allah razi olsun. Dedigin gibi devam edeyim testlere. Cok sagol cevapladigin icin.
Canım ben bazı soruları bilmedigim icin cevaplayamıyorum sahsen :)
Reglim bitince anca başlayacagım calısmalara malum, en tecrübesiz benim aranızda Bir sürü soru sorabilirim ben de :)))

M Molly123 canım ben okudum yalnız bir fikrim olmadığı için yazmadim yanlış anlama bu konuda bizleri ben 1 kere ovulasyon testi kullandım ama o akinti gelmedi hatta o akinti nin ne olduğu öğrendiğim den beri hiç görmedim önceden görüp bu Ne ki falan diyordum bizde yeni öğreniyoruz inan ki tecrübeli arkadaşlardan destek alarak

Bende de öyle çıkmıştı ilk hamileligimde adet günü tekrar yapmıştım pozitif . Àdet gününü bekle canm
2 gün daha bekleyeyim o zaman ay hiç hamile de kalmadım ALLAH cümlemiz hayırlarla sevindirsin inş amin hayırlarla sağlıcakla kucağımıza alıp analı babalı büyütürüz evlatlarımzı inş amin

Kızlar bat 10 mayıstı benim hala olmadım. Sabredip kan testi yaptıracağım evde yapılan testler negatif çıktığında yıpratıyor insanı , gerek yok.

ne zaman yaptırcaksın kan testini zamanın geçmiş. İnşallah gönlüne göre olur.

Canım regl günümde evde yaptım negatif çıktı. Doktor bana reglin gecikirse bir hafta sonra gel demişti. Bekleyebilirsem Pazartesiyi bekleyeceğim ama bekleyemezsem yarın akşam acile gidip baktıracağım sanırım. Bilemiyorum, karmaşığım biraz.

cnm İNŞALLAH busefer bebeğin hayırlısıyla sana tutunur ve bizde seninle seviniriz İNŞALLAH busefer bişey olmaz

Cok sitem ediyormusum gibi olmus arkadaslar hakkinizi helal edin. Benim de bu ay ilk denemem. Iki tarafli cikolata kistim oldugu icin hamile kalma olasiligim biraz dusuk. O yuzden ilk aydan ovulasyon testi falan dahi yapmaya basladim. Ama beceremedigimi dusunup gerildim biraz sanirim :) aslinda herswyin basi relax olmak ama yapamiyoruz sanirim

cnm hiç üzülme hepimiz bazen geriliyoruz bu arada benimde ilk gebeliğimde çikolata kistim vardı bir sorun olmadı İNŞALLAH sendede olmaz, bu ay bende tutturamazsam ovulasyon testi alıcam hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…