2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

testler hadi neyse de belirtiye hiç inanmıyorum canım ben....

o kadar çok mesaj okudum ki ben de şu var bu var kesin hamileyim kızlarr diye ama sonra adet olan...

en güzeli kan valla :)
kesinlikle günüm geçerse kan testi yaptırırım artık pazartesine

Cok sagol canim. Insallah ben de gorebilirim ovulasyon testinde koyu cizgiyi. Yumurtam olusmadigini dusunmek bile istemorum resmen. Hem belki saatini bile kaciriyor olabilirim. Sabah yapamadim mesela. Ogretmenim okulda yapamadim. Daha dogrusu yogun bi gundu tenefuslerde kendimi kaptirip hep soru cozdum. Sivi alimina dikkat edemedim falan filan. Ovulasyon testlerinin dilinde. Anlarsam tam super olacak :))

tamam canım bak kendi soruna kendin cevap vermiş oldun :)

o zaman sana bir tavsiye

adetin ilk gününden itibaren say 21. gün git kan ver protestegon hormonuna baktıracaktım de

özel hastanede bile 20 tl verdim ben

eğer sayı 5in üzeriyse yumurtluyorsun eğer sayı 10 un üzerindeyse çok güzel yumurtluyorsun demek :)

Yaaaa sanirim oldu bu sefer koyu cizgiiii oleyyy. Peki canim bisey sorcam. Cok afedersin dun iliski oldu. Bugun de olmali mi yoksa yarin mi olmali.

Eklentiler

• image.jpeg
    22,2 KB · Görüntüleme: 41
Yaaaa sanirim oldu bu sefer koyu cizgiiii oleyyy. Peki canim bisey sorcam. Cok afedersin dun iliski oldu. Bugun de olmali mi yoksa yarin mi olmali.

Hay masallah kirmiziliga gel

Canım buradaki arkadaslara sorarsan yani genel olarak forumdaki arkadaşlara kesin olsun derler

Bana kalırsa bugün değil yarın olsun

Sebep 1: doktorlar gün aşırı diyor yani bir gün durup ikinci gün olması bir gün durup diğer gün olması

Sebep 2 : üstüste olduğunda sperm kalitesinin düştüğünü dair yorumlar var

Sebep 3: yumurtan daha catlamamis bu gece çatlarsa zaten sperm var vücudunda. Hadi diyelim onlar dolleyemedi yumurta 24 saat boyunca dollenmeye hazır. Yani yarin geceye kadar vakit olur

Sebep 4 ; diyelim ki bu gece catlamadi yarın ogleden sonra catladi bu durumda yarın da ilişki olmasi önerilir ki bu da 3 gün üst üste demek

Yine de karar senin canım

Ama yarın sabah mutlaka yap çok ama çok hafif açılma bile olsa catlamış demektir

bence ilişki gun aşırı olmalı daha fazla sperm elde etmek için..zaten yumurtan yarın çatlar ve 24 saat yaşar. cumartesı sabah ilişki ideal, sabah sperm sayı ve hareketliliği de yüksek olacaktır.sen yine de araştır cnm ,benım uygulamam bu yönde olurdu..

aynı anda aynı şeylerı yazmışız: ))

Canım adetinin 2. günü yaptırdıysan sorun değil. Benimde o civarlarda çıktı ama bakılması gereken zaman adetinin başlangıcından itibaren 21.gün.
Hayır canım. Tam 21.gün yapıldı. Sonra yumurtladığımı gördü doktor. Buna rağmen klomen yazdı. 10 tane yumurta gelişti. Karnım şişti, başım dönmeye başladı, çok huzursuz oldum, nefes bile zor alıyordum. Çok yumurta üreyince vücut böyle bir sendroma giriyormuş. Neyse atlattım çok şükür

Canım ben dört yıl Ankara, beş yıl İstanbul'da yaşadıktan sonra Sinop'a döndüm.Tabii ki çok küçük bir sahil kasabası gibi ama evimiz sahilde. İstediğin an yürü, bisiklete bin, kafede otur.
Ama bir devlet hastanesi var başka da bir şey yok ve hastane çok kötü. Hastaneyle ilgili bir işim olduğu zaman atlıyorum arabaya Bafra'ya gidiyorum. Yol 1saat sürüyor. Sonra avm'de gezip sinemaya gidip dönüyorum. Yani çok zor bir şey değil gidip gelmek. Sağlık açısından Samsun'a mecburuz yani

Canım gözün aydın. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Eğer çalışıyorsan rapor y da izin al canım. Yat yani hiç kalkma. Tuvalete gitmek dışında hep yat bence bir hafta. O sürede tutunur inşallah :)

Canım ben de Türkçe öğretmeniyim. Senin branş ne?

Sagol canim henüz kesinlik kazanmasada :) walla çalisiyorm cnm hic yatip dinlendigmde yok. Ama sanki adet olacak gibiyim hafifgen vuruyo ağrilaarr.. nasip bakalim sonuç ne olur..

Sagol canim henüz kesinlik kazanmasada :) walla çalisiyorm cnm hic yatip dinlendigmde yok. Ama sanki adet olacak gibiyim hafifgen vuruyo ağrilaarr.. nasip bakalim sonuç ne olur..
Canım senin yerinde olsam rapor almıştım. Benim de pazartesi günü netleşecek. Eğer hamileysem direkt on günlük rapor alırım. Öğretmenim çünkü. 7 saat boyunca ayakta duruyorum. İlk günler çok önemli

Ben bugun hasta oldumilk ay denemem husran.bakalim haziranda olacakmi.yeni bat 12 haziran listeye eklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…