2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Benimle aynı sorunu yaşayan yardımcı olabilecek kimse yok mu.. ya da bilgisi olan ?
Var bundan 3sene once bizde yasadik kullanmadigimiz bisey kalmadi canli sperm bi kac tane dedi doktor tup bebek dedi ben arastirdim ankarada kaan aydost diye bi doktor var kendi sayfasindan yazistik endol ve sudafed diye iki ilac onerdi kullanip test yaptirdik cogalmisti tabi yaninda keci boynuzu tozu ve suyu icti bi tane daha ilac vardi onuda onerdi ama ismi aklima gelmiyor uc ay sonra hamile kaldim simdi ikinciye hamileyim allah isteyen herkese versin

Bende iki gun once kan testinde ogrendim 206 cikti daha uc haftalik felan insallah hepimiz saglikli bi sekilde gunu geldiginde kucagimiza aliriz bebislerimizi

Kızlar yumurtam çatlamış. Keşke dün gece de olsaydı.. 1 gün önce oldu ama faydası olur mu bilemiyorum. Bu gece yapınca da 24 saat geçmiş olacak üstünden. Of ya canım sıkıldı.

Eklentiler

• 20160701_135028.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar yumurtam çatlamış. Keşke dün gece de olsaydı.. 1 gün önce oldu ama faydası olur mu bilemiyorum. Bu gece yapınca da 24 saat geçmiş olacak üstünden. Of ya canım sıkıldı.

Aynen canım catlamış. spermler saglikliysa 2 gün önceki yumurtayi doller ya da sabaha karşı catladiysa akşam belki de güzel Sonuc olabilir

Aynen canım catlamış. spermler saglikliysa 2 gün önceki yumurtayi doller ya da sabaha karşı catladiysa akşam belki de güzel Sonuc olabilir
Aslında dün testten sonra çatladı sanırım. Çünkü ağrı hissettim. Test yapmadım tekrar çünkü şu içmiştim baya. Artık hayırlısı ya ne diyim bu gece de olur mu bilemiyorum. Eşimle aramiz kötü

Öyle canım hayırlısı

Tam yumurtalamaya denk geldi diye hamilelik olacak diye bir şey de yok canım o yüzden nasip se olur inşallah :)

Kızlar 11. Ve 13. Gece ilişki oldu. 12.gün akşam 8de ovulasyon testim çift çizgiydi baya koyu. 13. Sabah tek çizgiye düştü. Bu geceyi değerlendirdim. Umarım hayırlısı olur bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…