Kızlar test yaptım negatif. Ama gelen giden yok
Polistik overden canım ya. Ne güzel düzenli olmaya başlamıştı yine aynı olducanım bence bir doktora git... regli nin bu kadar gecikmesi de normal degil
İnşallah canım ya adet olsam da rahatlasam. Şimdi bayram günü falan olur rezil eder beni :)Aa doğru canım sende po vardı. Ahh canım ya inşallah çift çizgiyi de göreceğiz
İnşallah bu defa gelmemesi bebişten olur da pozitif görürsün canım :)Kızlarrr benim adet geldi. 3 Ağustosa kaldı. Temmuzda yokum :) ağustos açılınca beni oraya yazın :)
İnşallah olur canım. Başka sayfalara gerek kalmaz :)Burada sanırım 3 5 kişi kaldık herkes temmuz sayfasina kaçtı. Orayı takip etmek istemiyorum. Stres olmadan bekleyeceğim. Gebelik olursa da buraya yazarım canlar
Aminnn inşallah hepimiz görürüz pozitifleri :)İnşallah bu defa gelmemesi bebişten olur da pozitif görürsün canım :)
Canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ilacı kaç tane içecek sabah akşam mı aç mı tok muVar bundan 3sene once bizde yasadik kullanmadigimiz bisey kalmadi canli sperm bi kac tane dedi doktor tup bebek dedi ben arastirdim ankarada kaan aydost diye bi doktor var kendi sayfasindan yazistik endol ve sudafed diye iki ilac onerdi kullanip test yaptirdik cogalmisti tabi yaninda keci boynuzu tozu ve suyu icti bi tane daha ilac vardi onuda onerdi ama ismi aklima gelmiyor uc ay sonra hamile kaldim simdi ikinciye hamileyim allah isteyen herkese versin
İlaçları araştırayım dedim biri soğuk algınlığı biri ağrı kesici çıktı yanlış mı hatırlıyorsunuz acabaVar bundan 3sene once bizde yasadik kullanmadigimiz bisey kalmadi canli sperm bi kac tane dedi doktor tup bebek dedi ben arastirdim ankarada kaan aydost diye bi doktor var kendi sayfasindan yazistik endol ve sudafed diye iki ilac onerdi kullanip test yaptirdik cogalmisti tabi yaninda keci boynuzu tozu ve suyu icti bi tane daha ilac vardi onuda onerdi ama ismi aklima gelmiyor uc ay sonra hamile kaldim simdi ikinciye hamileyim allah isteyen herkese versin
Dogru canim ilk aldigimda bizde sasirmistik ama bu ilaclari kullandik istersen doktoru arastir her hastasina yazdigi ilacİlaçları araştırayım dedim biri soğuk algınlığı biri ağrı kesici çıktı yanlış mı hatırlıyorsunuz acaba
Onu hatirlamiyorum canim eczaci yazar zqtenCanım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ilacı kaç tane içecek sabah akşam mı aç mı tok mu
Tamm canım sagolasın Allah razı olsun ..Onu hatirlamiyorum canim eczaci yazar zqten
İnsallah bi faydasi olur canimTamm canım sagolasın Allah razı olsun ..
Canm sonuc kac bilmiyorm doktor telefonla sonucu bildirdi ama hafif yukseklik var ilaca gerek yok takip edicez dedi pazartesi kontrolum var o zaman alicam sonuclarimiCanım prolaktin in kaç çıktı. Onun yüksek olması gebeliği engelliyor. Benimde yüksekti hap içtim
Canım sen internetten sonucuna bakabilirsin..Canm sonuc kac bilmiyorm doktor telefonla sonucu bildirdi ama hafif yukseklik var ilaca gerek yok takip edicez dedi pazartesi kontrolum var o zaman alicam sonuclarimi
Maaşallah canımmucizegibisin canım nasılsın? Lekelenme devam ediyor mu. Ben doktora geldi. 8 tane yumurta gelişmiş. Kanda e2 değerime bakılacak. Yüksekse çatlatma iğnesi vermeyecek. Yumurtalar 20 ve 30 mm büyüklüklerinde yani çoğul gebelik riski var. Bilmiyorum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?