2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Burada sanırım 3 5 kişi kaldık herkes temmuz sayfasina kaçtı. Orayı takip etmek istemiyorum. Stres olmadan bekleyeceğim. Gebelik olursa da buraya yazarım canlar

Canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ilacı kaç tane içecek sabah akşam mı aç mı tok mu

İlaçları araştırayım dedim biri soğuk algınlığı biri ağrı kesici çıktı yanlış mı hatırlıyorsunuz acaba

İlaçları araştırayım dedim biri soğuk algınlığı biri ağrı kesici çıktı yanlış mı hatırlıyorsunuz acaba
Dogru canim ilk aldigimda bizde sasirmistik ama bu ilaclari kullandik istersen doktoru arastir her hastasina yazdigi ilac

Canım prolaktin in kaç çıktı. Onun yüksek olması gebeliği engelliyor. Benimde yüksekti hap içtim
Canm sonuc kac bilmiyorm doktor telefonla sonucu bildirdi ama hafif yukseklik var ilaca gerek yok takip edicez dedi pazartesi kontrolum var o zaman alicam sonuclarimi

mucizegibisin canım nasılsın? Lekelenme devam ediyor mu. Ben doktora geldi. 8 tane yumurta gelişmiş. Kanda e2 değerime bakılacak. Yüksekse çatlatma iğnesi vermeyecek. Yumurtalar 20 ve 30 mm büyüklüklerinde yani çoğul gebelik riski var. Bilmiyorum ne olacak.

Maaşallah canım Bu ay istediğin sonuca ulaşırsın inşallah
Çok şükür bugün hiç lekelenme olmadı. Yatıyorum mecbur kalmadıkça kalkmıyorum yerimden.Yarın akşam yine kan testi yaptıracağım. Hayırlısını diliyorum inşallah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…