2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben bu ayda kirmizilari gord27 temmuz.um yeni bat 27 temmuz. Kurmizilari gorunce o hirsla doktora gittim testler yapildi hormon normal cikdi sadece sut hormonu biraz yuksekmis ama ilaca gerek yok dedi bi hap verdi bunu icip tekrar tahlil icin gel dedi ayin 11 inde

canım arkadaşlarım. benım tedavim iptal oldu karnımda sıvı birikmiş onun emilmesi beklenecek önce. ismimi silmenızı rica edıyorum artık devam etmıcem.bunca zaman destek olduk birbirimize iyiki varsınız Allah evlatlarınıza tez vakıtte kavuştursun.temmuzdakı adetımle tedavi sürecım yenıden başlayacak.bıkaç ay kendıme geleyim netten uzak durcam.strese girmemem gerekıyo.

Canım prolaktin in kaç çıktı. Onun yüksek olması gebeliği engelliyor. Benimde yüksekti hap içtim

yesa cim şimdi test yaptım. İlk defa bu kadar kırmızı. T baya belirgin.. hatta C den daha koyu. Şu an foto atamıyorum. Atacağım ama akşam.

Canım süper valla

Bu gece ya da yarin sabah hafif siliklesme olabilir o yumurta catladi demek

Hem bu gece hem yarın gece degerlendirmë durumu varsa iyi olur :)

Canım süper valla

Bu gece ya da yarin sabah hafif siliklesme olabilir o yumurta catladi demek

Hem bu gece hem yarın gece degerlendirmë durumu varsa iyi olur :)
Eşimle aramiz limoni şu an. Nasıl deneyeceğim yaa :) oruçtan dolayı zaten sadece gece müsaitim o da zar zor ailemin evinde poooff:)

Eşimle aramiz limoni şu an. Nasıl deneyeceğim yaa :) oruçtan dolayı zaten sadece gece müsaitim o da zar zor ailemin evinde poooff:)

Canım yumurta catladiktan sonra 12 ile 24 saat arasında zaman kalıyor
açık yazacagim ama Dünkü spermler kaliteliyse 2 3 yaşayıp dollerler

Yani bu gece dinlensen

Ama yarın sabah hafif silik görürsen yarın akşam eşinle aranıza iyi tutmaya bak :)

Yine de tabii ki de karar senin :)

Bir de her gece yapmak değilde 2 gecede 1 iyi diyorlardı

Evet canım. Benim doktoruMDA aynısını söyler hep gün aşırı ilişki diye diğer türlü sperm kalitesi düşüyorMuş diye

Ama burada da o kadar çok hamile kala n var ki 3 gün ya da 4 gün üst üste beraberlik ten :)

Aslında bu gece de olsa iyi olurdu. Bende 2 gecede 1 ı takmayacagim ama işte durumlar farkli:) ay aman bütün çabam boşa gitmesin de. Yani deneyip olmasa en azından denedim de olmadi derim nasip değilmiş derim. Ama bu kadar test falan yapıp bu şekilde olması sinirlerimi bozuyor acikcasi

Canım 2 saat önce yaptım baya bir koyu

Eklentiler

• 20160630_221859.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 53
  • 20160630_221835.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 43
nusyaa Sendemi adet oldun canım yeni batlarimiz yakin benimde 29u güzel haberler alalim temmuzda insaAllah

Evet canım maşallahı var yarına çatlar büyük ihtimalle:)
Bugün ilişki olmaması sikinti olur mu acaba?? Yarın çalarsa 24 saatim var değil mi??

Bu vesileyle eşinle aranız düzelir belki
Yanaş adama boşver, takılmayın
Ayy sinirlendirdi beni çok. Bütün emeklerim çöp olmasın yaa.. Bu ay gebelik çok. İyi olacak benim için. Doğum izni çok güzel bir zamanda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…