- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Teşekkür ederim onu denedik ama negatifkeçi boynuzu pekmezi içcek die duydum
Hazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın
@kushi - 18 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
@amelia2 - 24 Haziran
@endless love - 24 Haziran
Durumlarınız nedir kızlar?
İşte böyle canim
1 saat sonra yapacağım canım.. merakla bekliyorum. Duruma göre bu akşam da çalışmalara devam :))Bu aksam da yapsana canım test varsa :)
Canım prolaktin in kaç çıktı. Onun yüksek olması gebeliği engelliyor. Benimde yüksekti hap içtimBen bu ayda kirmizilari gord27 temmuz.um yeni bat 27 temmuz. Kurmizilari gorunce o hirsla doktora gittim testler yapildi hormon normal cikdi sadece sut hormonu biraz yuksekmis ama ilaca gerek yok dedi bi hap verdi bunu icip tekrar tahlil icin gel dedi ayin 11 inde
Bu aksam da yapsana canım test varsa :)
yesa cim şimdi test yaptım. İlk defa bu kadar kırmızı. T baya belirgin.. hatta C den daha koyu. Şu an foto atamıyorum. Atacağım ama akşam.
Eşimle aramiz limoni şu an. Nasıl deneyeceğim yaa :) oruçtan dolayı zaten sadece gece müsaitim o da zar zor ailemin evinde poooff:)Canım süper valla
Bu gece ya da yarin sabah hafif siliklesme olabilir o yumurta catladi demek
Hem bu gece hem yarın gece degerlendirmë durumu varsa iyi olur :)
Eşimle aramiz limoni şu an. Nasıl deneyeceğim yaa :) oruçtan dolayı zaten sadece gece müsaitim o da zar zor ailemin evinde poooff:)
Bir de her gece yapmak değilde 2 gecede 1 iyi diyorlardı
Aslında bu gece de olsa iyi olurdu. Bende 2 gecede 1 ı takmayacagim ama işte durumlar farkli:) ay aman bütün çabam boşa gitmesin de. Yani deneyip olmasa en azından denedim de olmadi derim nasip değilmiş derim. Ama bu kadar test falan yapıp bu şekilde olması sinirlerimi bozuyor acikcasiCanım yumurta catladiktan sonra 12 ile 24 saat arasında zaman kalıyor
açık yazacagim ama Dünkü spermler kaliteliyse 2 3 yaşayıp dollerler
Yani bu gece dinlensen
Ama yarın sabah hafif silik görürsen yarın akşam eşinle aranıza iyi tutmaya bak :)
Yine de tabii ki de karar senin :)
Canım 2 saat önce yaptım baya bir koyu
Bu vesileyle eşinle aranız düzelir belkiEşimle aramiz limoni şu an. Nasıl deneyeceğim yaa :) oruçtan dolayı zaten sadece gece müsaitim o da zar zor ailemin evinde poooff:)
Bugün ilişki olmaması sikinti olur mu acaba?? Yarın çalarsa 24 saatim var değil mi??Evet canım maşallahı var yarına çatlar büyük ihtimalle:)
Ayy sinirlendirdi beni çok. Bütün emeklerim çöp olmasın yaa.. Bu ay gebelik çok. İyi olacak benim için. Doğum izni çok güzel bir zamanda oluyorBu vesileyle eşinle aranız düzelir belki
Yanaş adama boşver, takılmayın
Evet malesef öyle oldu. İnşallah bu son bat olur ne diyelimnusyaa Sendemi adet oldun canım yeni batlarimiz yakin benimde 29u güzel haberler alalim temmuzda insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?