- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Benimde adetim bitti yarın denemeye başlayacaz 9. Gün ve gün aşırı devam edecez inşallah bu ay olur Da bizi çok bekletmezler :)kızlar benım adet bugun bıttı yanı son lekeler geldı bugun ilişkı olsa
gun aşırı devam etsek sanırım olur degıl mı?
bu arada hamıle olanlar ıcın coook sevındım kızlar bızım ıcınde dua edın bızımde bebişlerimiz olsun
yesa cim kuzum bir soru daha.. Bu akşam bende afedersin sümük gibi uzayan şeffaf bir akıntı geldi baya uzun. Bu yumurta çatlamak üzere demek miydi? Yoksa çatladı mi??
Bugün ki test belli edecek o zaman tatlım dün sabah ve akşam city çizgi vardı. Bugün ne alemde olacak çok merak ediyorum 11 12 arası yapacağımCatlamak üzere canım
Benim a akinti oluyor aksaminda ya da ertesi gün sabahında çatlıyor
Bazı arkadaşlarında 2 gün sona çatlıyor
Bugün ki test belli edecek o zaman tatlım dün sabah ve akşam city çizgi vardı. Bugün ne alemde olacak çok merak ediyorum 11 12 arası yapacağım
21 gün mügünydn kızlar nisan-mayıs-haziran derken temmuz adayı oldum(( 3 yıldır aylar peşpeşe geliyor ya nasip
kızlar bn 2 haziranda regl oldum ve damla damla 21 gün sürdü ... geçtiğimz salı bitti ve bu salı yine regl oldum bata gçre 4 gün önce ve hiç olmadğı kadr yoğun geliyor başladğından beriii napcağımı şaşırdım iyiceayrıca 21 gün sürünce adetmde doktra gttim hormonlarım usg faln hepsi temz cıktı ,,, acaba doktr mu anlamdı problemimi?????
Canım benim testlerim de çift çizgi anında olmuyor bir 2 3 dakika sonra koyulasmaya başlıyor normal mi?? Bu arada yine çift çizgi çıktı akşam 8 de tekrarlayacagim. Foto atıyorum hementamamdır canım resimleri bekliyoruz :)
Canım benim testlerim de çift çizgi anında olmuyor bir 2 3 dakika sonra koyulasmaya başlıyor normal mi?? Bu arada yine çift çizgi çıktı akşam 8 de tekrarlayacagim. Foto atıyorum hemen
İşte böyle canim
inş allahım inş su mubarek gunde oruclu agızımızdan cıkan duayı duy hayrlısyla bebiş istyoruz kabul et amin...
bizde gorcek mıyız fotoyunormal canım zaten 6 ile 8 dk arası bekleme süresi var hemen çıkan sonuca da güvenme :)
gordum:)İşte böyle canim
keçi boynuzu pekmezi içcek die duydumMerhaba ben de varım 4. Senem dr un yanlış teşhisiyle eşimin sperminin düşük olduğunu başka bir dr a gidince öğrendim 1 senedir tedaviyi eşime uyguluyoruz varikosel ameliyatı oldu .. hareketli sperm arttırmaya yönelik ilaç bitkisel karışım vs biliyorsanız yardımcı olur musunuz lütfen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?