Canım oruç tutuyorum zaten. Şu içmemiş olacağım yani. İftardan önce her gün 7 8 arası yapsam uygun mu sence??
Temmuza gel canım temmuza :)morordek canım benimde kırmızılar geldi temmuza kaldı bizimde. Neyse hayırlısı bakalım inşallah tatilde olur belki
Tamam tatlım kargom yarın gelecek sanirim. Yarın da 9. Gün. Başlayacağım hemen. Teşekkür ederim kuzumCanım ilk test 11 13 arasında yap koyu görünce aksam 7 8 tekrarla:)
Tamam tatlım kargom yarın gelecek sanirim. Yarın da 9. Gün. Başlayacağım hemen. Teşekkür ederim kuzumyesa
Temmuzu bulamadım :/Temmuza gel canım temmuza :)
Ekledim canım. Bazı gozumden kacanlar olmus olabilir tatilde kusura bakma :)bnımde 30 bat.bnıde unutmaa...
önemli değil cnm bnde hep birlikte burda bklemek hosuna gıdıo sevınıyomEkledim canım. Bazı gozumden kacanlar olmus olabilir tatilde kusura bakma :)
regl 5 gün var..
geçmek nedir bilmiyor habire...
gögsümde sislik ve hassasiyet var belim agri sizliyor sol kasığımdada agri var.. bilemedim.
kesin hamileyimdir. % 98 hissediyorum bakalim.
tabi üzülürüm... inşallah olur..Hadi insallah da böyle deme canım ya
Sonrasında daha çok uzulmez misin
bende aynisi var neredeyse belime vuruyor.bat a 3 gun kaldı.hamılelık belırtılerı var ama umutlanmak istemiyrum cunku adet belırtıleryle aynı..gogus ucu dık.buara ılgısı varmı kırpıklerım cok bıtısık ve seyrek belim agrıo ve karın sısıklıgı kasık agrıssıda dahıl.dua edın bana ltfn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?